Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

labukas. as ka tik is turgaus parsiradau ax.gif surinkau 125 blush2.gif manau puse velnio blush2.gif as irgi pirmadieni vaziuoju tonos , kaip pasiilgau nauju prekiu, rusiavimo, jau seniai nieko neemiau rolleyes.gif man irgi kazkaip domina rubai is utenos g.gif , bet siuo metu finansai nebeleidzia, teks apsiriboti ir tonos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Nu jooo, pora dienu nebuvau užsukus tai jau ir nebespėju skaityt g.gif biggrin.gif .

ECKA sėkmės dideliausios, visi tie pasikeitimai į gerą , pamatysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš vat šiandien su gerom naujienom ax.gif manau kad gryšiu vasarį į savo darbiuką tik kitokioms pareigoms. ( beje tai bus surišta su turgum doh.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaja: 30 gruodžio 2009 - 15:24
QUOTE(astaja @ 2009 12 30, 17:15)
O aš vat šiandien su gerom naujienom  ax.gif manau kad gryšiu vasarį į savo darbiuką tik kitokioms pareigoms. ( beje tai bus surišta su turgum  doh.gif ).

Tai irgi rūbelius palieki? unsure.gif

O aš vat kol nedirbu išnaudoju linksmai dieneles. Jau antrą dieną pas arkliukus važiuoju wub.gif Gaila kad nejot,o tik fotkintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 30 gruodžio 2009 - 16:50
thumbup.gif thumbup.gif dienike 150 lt paleidau viska po 3 lt isskyrus paltus ir striukes doh.gif tai vos spejau suktis
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 30, 21:10)
thumbup.gif  thumbup.gif  dienike 150 lt paleidau viska po 3 lt isskyrus paltus ir striukes doh.gif tai vos spejau suktis

Taip jau būna mirksiukas.gif Jokie procentai taip neveikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 30, 21:16)
Taip jau būna  mirksiukas.gif Jokie procentai taip neveikia  thumbup.gif

daba iki 10 sausio lai sluoja po 3 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 30, 21:27)
daba iki 10 sausio lai sluoja po 3 lt thumbup.gif

fainiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 30, 13:31)
as vel praradus vilti kad siandien kazka uzdirbsiu 75% nuolaida o iki pietu tik 2lt doh.gif

su procentais kai bandžiau visiems nė motais o va kai padariau po 5 lt po 3 lt tai ėjosi prekyba mirksiukas.gif

QUOTE(ecka @ 2009 12 30, 14:44)
su švente flirt.gif thumbup.gif

notworthy.gif new_russian.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 30, 21:28)
fainiai... smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 12 30, 16:15)
Labukas visoms  4u.gif
Nu jooo, pora dienu nebuvau užsukus tai jau ir nebespėju skaityt  g.gif  biggrin.gif .

ECKA sėkmės dideliausios, visi tie pasikeitimai į gerą , pamatysi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O aš vat šiandien su gerom naujienom  ax.gif manau kad gryšiu vasarį į savo darbiuką tik kitokioms pareigoms. ( beje tai bus surišta su turgum  doh.gif ).

ačiūks 4u.gif

o kokios pareigos bigsmile.gif GAl geriau bus bigsmile.gif

atėjau jūsų pinigų paskaičiuoti cool.gif Sveikos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 30, 20:10)
thumbup.gif  thumbup.gif  dienike 150 lt paleidau viska po 3 lt isskyrus paltus ir striukes doh.gif tai vos spejau suktis

labas vakariukas visoms mirksiukas.gif kaip smagu kad visoms taip sekasi smile.gif pas mane rubai po 7lt kolkas bet kad mazai zmoniu uzeina o kas uzeina tai nori uz tokia kaina superiniu rubu nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 30, 23:41)
labas vakariukas visoms mirksiukas.gif  kaip smagu kad visoms taip sekasi smile.gif  pas mane rubai po 7lt kolkas bet kad mazai zmoniu uzeina o kas uzeina tai nori uz tokia kaina superiniu rubu nusipirkt doh.gif

doh.gif beprocei doh.gif
Atsakyti