Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

Na ka mergaiciukes visas su artejanciais naujais metais ir kad kitais metais turetume visos daug geru pirkeju thumbup.gif iki susimatysim kitais metais group.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2009 12 31, 09:20)
Labas rytelis smile.gif Dabar gyvenu Kaune, bet esu kilusi is nedidelio miestelio. Drabuzeliu versle sukuosi jau apie 15 meteliu:) Pradejo mano mama, o as pleciuosi toliau:) Turiu dvi parduotuves, viena Kaune 45 kv. ir kita Alytuje 196 kv.

sveika prisijungus mirksiukas.gif smagu kai bus tarp musu ir tokia didele patirti turinti verslininke thumbup.gif o beja kurioj vietoj alytuje yra tavo parduotuve? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Seleste29 @ 2009 12 31, 18:25)
Geriausi laikai buvo kai patys vezdavom furas devetu is vokietijos;) bet tas buvo jau gana senokai:) As visada prekes imu is alytaus, kaina didoka, bet drabuziai geros kokybes, daug su etiketemis:)

o is kuriu imi is alytaus? tu kur skydiniuose yra ar tos resnos? smile.gif
Atsakyti
Merginos, tuoj dengsiu stalą todėl skubu nieko nebeskaičius jus pasveiknt biggrin.gif

Visoms sėkmingų artėjančių naujųjų. Kad ateinantys metai mums būtų pelningi, kad siuntos būtų nenuviliančios, kad pirkėjai būtų pinigingi ir supratingi. Būkit sveikos,gražios,ryžtingos ir tokios,kokios esat- fainos wub.gif
Atsakyti
IR AS LINKIU VISOMS GERU, LINKSMU NAUJU METU! KAD BUT DAUG PIRKEJU IR KAD VISOMS NAMUCIUOSE VISKAS BUTU GERAI 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes , as ir sukuosi siame versle tik ne tiek ir daug o tik pora menesiuku ax.gif
Ar priimsit ir mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 31, 12:52)
tongue.gif
tongue.gif tai ir kenciu niu..ti reiksia 15 d.galema jusu sakramenta aplankyt bigsmile.gif

agaaaa, jau eisiu darbukan ten biggrin.gif

QUOTE(Brunetė @ 2009 12 31, 19:11)
Sveikutes , as ir sukuosi siame versle tik ne tiek ir daug o  tik pora menesiuku  ax.gif
Ar priimsit ir mane  blush2.gif

žinoma mirksiukas.gif

ataskaita-46 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 31, 18:41)
sveika prisijungus mirksiukas.gif  smagu kai bus tarp musu ir tokia didele patirti turinti verslininke thumbup.gif  o beja kurioj vietoj alytuje yra tavo parduotuve? g.gif
Papildyta:

o is kuriu imi is alytaus? tu kur skydiniuose yra ar tos resnos? smile.gif

norejau pasakyt ar is resnos ar is damrio? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šampaniukas burbuliuoja
Ir Naujieji atskrajoja!
Jei tik švęsi su saiku,
JUODS arklys ateis laiku.
Jei padauginsi, mielasis,
Per pusnis nuneš BALTASIS!

Atsakyti
kai puosnios snaiges
tyliai zemen krinta
ir medziu serksnas
spindi menesienoj sidabru,
laimingos bukit
naujus metus sutinkant,
lai jusu dienos sviecia
geriu ir dziaugsmu.
Visas su Naujaisiais metais! drinks_cheers.gif group.gif 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Mus laikas išlydi ir vėl pasitinka.
Gyvenimas skyla į „buvo" ir „bus".
Te būna laimingos,
te būna prasmingos
tos dienos, kurios dar tik eina pas mus.
Sveikinu su Naujaisiais Metais jus visas!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos(ir nelabai mirksiukas.gif ) mergaites!Su Naujaisiais 2010metais,va ir jubiliejaus sulaukem,gal bus tikrai geri metai,a?Svarbiausia tiketi,viskas bus gerai,tikrai tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunetė @ 2009 12 31, 19:11)
Sveikutes , as ir sukuosi siame versle tik ne tiek ir daug o  tik pora menesiuku  ax.gif
Ar priimsit ir mane  blush2.gif

Sveika,sveika,prasom daugiau apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis visoms hi.gif

NA TAI SU NAUJAIS 2010 METAIS!!!!!!!!!!!!!!! oro_buckis.gif
Kaip sveikatėlės ? Tikiuos visos linksmai atšventėt thumbup.gif
Atsakyti