Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

Lasiuk su švente happybday.gif
Sekmės ir laimės dideliausios, siuntų geriausių, pirkėjų turtingiausių friends.gif user posted image
Atsakyti
http://www.imageshack.us/ as per sita keliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 18, 11:11)
Mergaites , kaip jus prikabinat paveiksliukus? Man nesigauna  verysad.gif

Tau čia tiesiai iš SM nesigaus,nes neturi parašius 100 žinučių. Aš visada kraunu per imageshack,galima ir per photobucketą. Parašysiu į až instrukciją jei reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 18, 11:24)
Tau čia tiesiai iš SM nesigaus,nes neturi parašius 100 žinučių. Aš visada kraunu per imageshack,galima ir per photobucketą. Parašysiu į až instrukciją jei reik  mirksiukas.gif

Reik reik ACIU 4u.gif
Atsakyti
O sirdie,sitiek smugiu patyrus
vis gyvenimui himna kuri
tegu zodziai ir trapus ir tylus
bet su meile juos zmogui nesi..
Ir nereikia garbes bei plojimu
kur eini,dalini kiek turi.....
Ir kai kartais isduoda viltis paskutine,
Tu visteik eini..
Ir gyvenimui ziedus skini.
SU GIMIMO DIENA,LASIUK!!!
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 18, 11:27)
Reik reik ACIU 4u.gif

user posted image Jeee gavosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 18, 11:24)
Tau čia tiesiai iš SM nesigaus,nes neturi parašius 100 žinučių. Aš visada kraunu per imageshack,galima ir per photobucketą. Parašysiu į až instrukciją jei reik  mirksiukas.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linalina644: 18 gruodžio 2009 - 09:53
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 18, 10:54)

Aciu uz pagalba  4u.gif

na nieko sau gavosi blink.gif Ji tooookius fintus moka, o foto nemoka įdėti doh.gif lotuliukas.gif Pamokink ir mane bigsmile.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
tongue.gif aciu aciu...nespeju sveikinimu priiminet,darbe jau kaip nabasnikas tarp geliu esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 18, 11:55)
na nieko sau gavosi blink.gif  Ji tooookius fintus moka, o foto nemoka įdėti doh.gif  lotuliukas.gif  Pamokink ir mane bigsmile.gif  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

blush2.gif moku ir fotkes idet, bet as cia su dviem, trim programom dirbu. Jei rasiu ka sitam kompe, tai kaip pvz.idesiu ir paridysiu.
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 18, 12:35)
blush2.gif moku ir fotkes idet, bet as cia su dviem, trim programom dirbu. Jei rasiu ka sitam kompe, tai kaip pvz.idesiu ir paridysiu.

user posted image
Cia tik remeli uzdejau, nerandu nieko sitam kompiuterije doh.gif
Atsakyti
katik is eglutes.. nu kosmaras kazkoks doh.gif maniskis nesitrauke nuo manes, bijojo...ojoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 18, 11:51)
user posted image
Cia tik remeli uzdejau, nerandu nieko sitam kompiuterije  doh.gif

čia tavo pupa? wub.gif

man įdomu kaip užrašyti ant foto ax.gif
Atsakyti