Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikute pupkute,niekur nereikia sleptis 4u.gif

O cia gyditojai itaria ar tik tu pati/Aisku jeigu tik tu pati butu geriausia pasikonsultuot su gyditojais,bet siaip manau kad ji dar labai mazute,kad reguotu i visus garsus, o is musu burelio mamyciu man atrodo,kad kazkurios mamytes vaikutis turejo tokiu problemeliu,bet jos ateis pacios daugiau papasakos...
Atsakyti
QUOTE(pupkute @ 2010 01 11, 22:13)
Sveikos mamytes.Skaitau ir netikiu kad galima tureti tiek stiprybes.Aisku niekur nedingsiu ir as,nepasislepsiu po sniegu...Mano saulytei 2men.,mes graziai labai graziai sypsomes,tik itariu kad ji negirdi?Gal kas turit patirties ir sioj situacijoje?

labas!gal dar tikrai per maza ,mano kai buvo lelius iki3 men nakti 10 val.ismiegodavo, o ir diena gerai miegojo ,garsai netrugde. aisku niekas smarkiai nesidauze biggrin.gif bet kad tau paciai ramiau butu pasiimk siuntima pas ausu ,tegul apziuri.musu daktarei irgi buvo itartina tai siunte mus tikrintis bet nepasitvirtino schmoll.gif
Atsakyti
kur dinge visi ? sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 01 13, 11:19)
kur dinge visi ? sunglasses2.gif

drinks_cheers.gif group.gif bet tikrai,mamytes auuuuuuuuuu.........

Labas rytas 4u.gif Taip grazu siandien lauke,koks grazus serksnas ant medziu,tikra ziema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, tai vat ir dziaugiames grazia gamta, maziau namie besedim prie kompo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkute @ 2010 01 11, 22:13)
Sveikos mamytes.Skaitau ir netikiu kad galima tureti tiek stiprybes.Aisku niekur nedingsiu ir as,nepasislepsiu po sniegu...Mano saulytei 2men.,mes graziai labai graziai sypsomes,tik itariu kad ji negirdi?Gal kas turit patirties ir sioj situacijoje?

Sveikute 4u.gif

Turi buti tipri ir niekur niekur nesislepti,nes augini labai nuotabia mergyte wub.gif Mano Toniukui buvo nuo gimimo klaua abipue neigiama.Mes po gimimo gulejom reanimacijoje ir mums padare auyciu tyrima ir paake,kad jis nieko negirdi ir neaiku ar girdes.Uzsiregistravau ji klinikose pas labai faina gydytoja,tik kiek girdejau,kad ji jau nebedirba klinikose ir issikele i Vilniu ir ji mus stebejo.Toniukas mazdaug 4 men pradejo girdeti,o metuku buvom pasitikrinti klausa,tai jis negirdejo tik varpelio garso,o dabar jis girdi viska 4u.gif Siulyciau uzsiregistruoti pas gydytoja ir tegul padaro tyrimus jeigu itariate,kad mazyle negirdi.Vikas bu gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkute @ 2010 01 11, 21:13)

Mes vaikstom su klausos aparatais ax.gif Iki 8 men. mazyle visai negirdejo, veliau desine ausyte pradejo truputi girdeti, metuku ir kaire pradejo skirti garsus. Dabar kas puse metu tiriames Vilniuje (beje cia visai neseniai ikurtas modernus klausos tyrimu centras). Na dabar Gretule girdi ir su aparatais, ir be ju (tik zinoma ne visus garsus supranta), bet aparatus nesiojame, kad geriau ismoktume kalbeti blush2.gif
O siaip klausos technika labai greitai moderneja ir, kiek teko susipazinti, klausa labai gerai galima kompensuoti (tik yra vienas minusas - tai labai brangu doh.gif ...)
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Smagu vėl čia užsukti, matau ir naujokių yra ax.gif Sveika prisijungus, pupkute 4u.gif Aš čia irgi ne per seniausiai, nes mums tik 3,5 mėn. blush2.gif bet mane čia priėmė labai draugiškai blush2.gif

O man dabar pertrauka tarp ligoninių ax.gif
Šiandien išoperavo mažiukui širdutę, streso buvo tikrai nemažai, bet ačiū dievui, viskas gerai rolleyes.gif Dabar mažylis reanimacijoj, o aš namie. Tiesiog važinėsiu jo lankyti per lankymo pusvalandukus, o vėliau vėl gulsimės į skyrių toliau stiprėti 4u.gif Gydytojas sakė, kad operacija pavyko ir viskas turėtų būti gerai. Jie tiesiog auksinių rankų žmonės, tikri profesionalai blush2.gif

Tiesa, dėl klausos. Mūsų mažiukas irgi nelabai nori reaguoti į garsus ir gali miegoti prie triukšmo ar televizoriaus. Mes buvom jau kartą pas ausyčių daktarą Santariškėse, bet iš pirmo karto nepraėjom testo verysad.gif Vaikutis turi labai ramiai miegoti, kad patikrintų klausą, o musiškis, kai miega, tai dažniausiai pogarsiai šnopuoja ar net knarkia blush2.gif Dėl to ir nepavyko padaryti, nes per triukšmą aparatas neužfiksuoja kažkokio signalo. Tada dar barškino su barškučiais, tai gydytoja sakė, kad į vienus reaguoja, o į kitus garsus - ne. Bet dabar po operacijos tikiuosi kvėpuos ramiau ir galėsim pasidaryti tą klausos tyrimą blush2.gif Pamenu, viena mamytė rašė, kad iš trečio karto tik pavyko padaryti. Tik reikia išsitirti iki 6 mėnesių.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dziugile ,linkiu tavo maziukui laaabai daug sveikatytes,kad tik greiciau pasveiktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif O tau daug stiprybes ir kantrybes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Butybe kaip Gretutei sekasi?labai retai beuzsuki cia...

Saulesmamyte kaip Toniuko sveikatyte?

Dziugile labai smagu girdeti,kad jus jau po operacijos ir ,kad viskas jums einasi neblogai,taip ir toliau 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Džiugile stiprybes jums.Ir kaip gerai,kad viskas baigesi gerai.Greiciau sveikit ir vaziuokit namo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vilte* @ 2010 01 15, 19:22)
Sveikutes
Butybe  kaip Gretutei sekasi?labai retai beuzsuki cia...

Saulesmamyte kaip Toniuko sveikatyte?
Dziugile labai smagu girdeti,kad jus jau po operacijos ir ,kad viskas jums einasi neblogai,taip ir toliau  4u.gif

Sveikute Vilte 4u.gif

Pas mus vel prasidejo kosmarai doh.gif Musu sesyte guli su 40 temp,o sianakt Toniukas duso visa nakti doh.gif Net skambinau i greitaja pasikonsultuoti doh.gif Tai dabar jau ir Toniukas sirgs ir bus jam blogai, laukiu tos dienos su siaubu doh.gif Kaip jus gyvenat?Kaip Godutei sekasi?
Atsakyti
TONIUKUI IR SESUTEI daug sveikatytes,sveikite ir laikykites 4u.gif O mamytei daug stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti