Sveikos mamytės
Smagu vėl čia užsukti, matau ir naujokių yra

Sveika prisijungus, pupkute

Aš čia irgi ne per seniausiai, nes mums tik 3,5 mėn.

bet mane čia priėmė labai draugiškai
O man dabar pertrauka tarp ligoninių
Šiandien išoperavo mažiukui širdutę, streso buvo tikrai nemažai, bet ačiū dievui, viskas gerai

Dabar mažylis reanimacijoj, o aš namie. Tiesiog važinėsiu jo lankyti per lankymo pusvalandukus, o vėliau vėl gulsimės į skyrių toliau stiprėti

Gydytojas sakė, kad operacija pavyko ir viskas turėtų būti gerai. Jie tiesiog auksinių rankų žmonės, tikri profesionalai
Tiesa, dėl klausos. Mūsų mažiukas irgi nelabai nori reaguoti į garsus ir gali miegoti prie triukšmo ar televizoriaus. Mes buvom jau kartą pas ausyčių daktarą Santariškėse, bet iš pirmo karto nepraėjom testo

Vaikutis turi labai ramiai miegoti, kad patikrintų klausą, o musiškis, kai miega, tai dažniausiai pogarsiai šnopuoja ar net knarkia

Dėl to ir nepavyko padaryti, nes per triukšmą aparatas neužfiksuoja kažkokio signalo. Tada dar barškino su barškučiais, tai gydytoja sakė, kad į vienus reaguoja, o į kitus garsus - ne. Bet dabar po operacijos tikiuosi kvėpuos ramiau ir galėsim pasidaryti tą klausos tyrimą

Pamenu, viena mamytė rašė, kad iš trečio karto tik pavyko padaryti. Tik reikia išsitirti iki 6 mėnesių.