Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Saulesmamyte na kas cia pasidare vel?Na bet kai tokie salti orai,tai turbut susirgti vieni juokai,todel mes ir nekisam lauk nosies,labai bijom tu ligu,bet kol kas aciu Dievui nesergam,tikiuosi neprisisnekesiu....
Cia Emilytei 4u.gif ir Toniukui 4u.gif kad greiciau sveiktu...
Atsakyti
Ačiū, mamytės, už palaikymą 4u.gif
Šiandien buvom palankyti, tai visai neblogai mūsų vyras laikosi blush2.gif Jau nuo ryto pats kvėpavo (su lengva pagalba) ir visokie zondukai buvo išimti, o po pietų ir valgė pats iš buteliuko. Tik nėra dar pilnai atsigavęs po narkozės, tai tabaluojasi vargšiukas rankytėmis ir kojytėmis ir mamytės dar nelabai pažįsta unsure.gif Bet širdutė dirba neblogai, tai gal jau savaitgalį į skyrių perkels.

Saulesmamyte, Toniukui sveikatytes daug. Laikykites 4u.gif
Atsakyti
sveikutyte saulesmamyte,daug,daug sveikatytes,laikykis,stiprybes begalines vaikuciams,Toniukui buciukas,sesytei ir. 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
[quote=*Vilte*,2010 01 15, 18:22]
Sveikutes
Butybe kaip Gretutei sekasi?labai retai beuzsuki cia...

Aciu, Vilte, kad prisimeni blush2.gif 4u.gif

Darbu daug, tai ir laiko pritruksta... Daznai paskaitineju tema, bet parasyt laiko vis ir nebelieka blush2.gif
Gretulei sekasi puikiai, po truputi mokomes kalbeti, turim labai saunia mokytoja is Kurciuju ir neprigirdinciuju centro - ji mums labai daug padeda. O siaip, nesergam, po laukus daug nelakstom - saugomes, muzikuojam, piesiam, na vienu zodziu gyvenam 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes!!!
Dziugile,stiprybes tau ir suneliui sveikatytes!
Saulesmamyte,ale jus kad isisirgot!!!Sveikit!Emilytei wub.gif Toniukui 4u.gif
Sveikos prisijungusios daiva.n ir pupkute.Pakalbesim pasiguosim pasidziaugsim ir palengves smile.gif
Kai Rugilytei buvo 2m.mes VRC susipazinom su Adomu,saulews berniuku,jam buvo beveik 6m.As taip stebejausi,kad jis moka atsigert is butelio,man tai atrode Rugilytei neiveikiama uzduotis doh.gif O dabar mano Rugilyte atsisuka 1,5l.mineralinio buteli,uzsivercia ir atsigeria thumbup.gif ir trupiniu neprileoidzia tongue.gif
O siandie vedem sese kraujo tyrimo daryt,tai rugilyte uzsimane spalvinti ,mes ja palikom prie vaiku staliuko piesti,o mes nsileidom aukstu zemiau i laboratorija,tem prabuvom 20min,o Rugilyte visa ta laika spalvino,kai atejom ji rankoj laike nuluzusius piestukus,padave man ir pasake Fui.
Cia as visai nenorejau pasigirt,tik pasakyt,kad musu vaukuciai saunuoliai ir jei as ta buciau zinojusi,kai gime Rugilyte,tas kosmaras,kuri isgyvenau,but buves per pus lengvesnis ir trumpesnis. verysad.gif
GAL KAS ZINOT KUR VILNIUJE DIRBA GRADAUSKIENE???Labai susinervinau,kai suzinojau,kad jau ne klinikose rolleyes.gif Reikia rugilytei klausa pasitikrint,gal jau aparata isaugom. cool.gif
Atsakyti
Labuka snaujom mamytem,dziugile smagu kad sunelis po operacijos
sveikatytes Toniukui ir Emilytei,stiprybes saulesmamyte tau 4u.gif
butybe tikrai prapuolusi buvai,pastebejau,kad nuo tada kai as prsijungiau daug mamyciu neberaso,kazi kur dingo mirijem
mine saunuole Rugilyte clap.gif o naujiena tai ne kokia tu cia pranesei,mes ir pas Gradauskiene vaziuodavom tikrit klausos
Atsakyti
Sveikos mamytes prazuveles,kaip smagu,kad nepamirstat ir uzsukat pas mus,labai jusu pasiilgau,kazkaiplabai idomu kaip jusu vaikuciai uzaugo,gi pries kokius keturis ar daugiau metu cia susirasinedavom ir dalindavomes problemytem,vaikuciai dar mazi buvo o dabar smagu girdet kokie jie visi saunuoliukai ir saunuolytes pas jus,labai smagu...
As Butybes mergytes nuotraukyte daznai prisimenu,na ta kur ji tokia mazyte su skaryte,man ta foto i atminti isirezusi wub.gif

Ir as taip galvoju kaip mine jeigu buciau zinojusi,kad tas DS pas maniske bus toks visai nebaisus kaip mane isgazdino vos vaikui tik gimus,tai to streso ir patirto kosmaro butu buve ne tiek daug...
Labai mamytes dziaugiuosi del jusu ir del jusu sauluciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vilte*: 16 sausio 2010 - 09:02
QUOTE(*Vilte* @ 2010 01 16, 10:55)

Ir as taip galvoju kaip mine jeigu buciau zinojusi,kad tas DS pas maniske bus toks visai nebaisus kaip mane isgazdino vos vaikui tik gimus,tai to streso ir patirto kosmaro butu buve ne tiek daug...
Labai mamytes dziaugiuosi del jusu ir del jusu sauluciu thumbup.gif  wub.gif

O aš viliuosi, kad mūsų mažiukas nevėluos labai jau smarkiai su raida blush2.gif Kažkaip manęs labai nenugąsdino, nors šokas žinoma buvo. Dabar man iš viso jis toks didvyris, kad taip šauniai po operacijos laikos blush2.gif O kai sustiprės, tai galėsim ir mankšteles ir masažus daryti smile.gif Na bet mums dar viskas prieš akis ax.gif
Manau, kad gydytojai dabar gal kiek prikanda liežuvį, nes kaip suprantu iš jūsų vaikučių pasiekimų, kad ir kalba šauniai ir raideles pažįsta, tai situacija klostosi į gerąją pusę rolleyes.gif Senoji literatūra apie DS tikrai be jokio optimizmo, o dar vyresnės kartos gydytojai iš viso linkę nurašyti tokius vaikučius. schmoll.gif Bet dabar vaikučiai daug sparčiau vystosi nei kad statistika byloja. Na čia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiugilė @ 2010 01 16, 11:31)
O aš viliuosi, kad mūsų mažiukas nevėluos labai jau smarkiai su raida  blush2.gif Kažkaip manęs labai nenugąsdino, nors šokas žinoma buvo. Dabar man iš viso jis toks didvyris, kad taip šauniai po operacijos laikos blush2.gif O kai sustiprės, tai galėsim ir mankšteles ir masažus daryti  smile.gif Na bet mums dar viskas prieš akis  ax.gif
Manau, kad gydytojai dabar gal kiek prikanda liežuvį, nes kaip suprantu iš jūsų vaikučių pasiekimų, kad ir kalba šauniai ir raideles pažįsta, tai situacija klostosi į gerąją pusę  rolleyes.gif Senoji literatūra apie DS tikrai be jokio optimizmo, o dar vyresnės kartos gydytojai iš viso linkę nurašyti tokius vaikučius.  schmoll.gif  Bet dabar vaikučiai daug sparčiau vystosi nei kad statistika byloja. Na čia mano nuomonė  ax.gif

Sveikutes, saunu Džiugile kad suneliui viskas eina tik i gera wub.gif Musu neurologe sake kad ds vaikuciai daug stipresni nei seniau buvo, as taippat pritariu tavo nuomonei, beje Dziugile ar zinai jog mums priklauso technika neigaliesiems, as gydytojos paklausiai, tai ji nieko nezinojo, bet pazadejo issiaiskinti, taigi mes gavom siuntima i Techninės pagalbos neigaliuju centra (ta rajona kuriame gyvenu skyriu) gausim kamuoli. Aciu mamytei su kuria susipazinau asmeniskai is sio forumo ir ji mane daug nusviete, tikrai labai daug ko nezinojau.
Atsakyti
Mielosios mamos, kokios Jūs stiprios, kokios nepaprastos moterys. Dievas ar likimas turi atlygint Jums už tokią 4u.gif meilę ir kantrybę - tikėkit tuo...
Atsakyti
Laba diena! Gal ka nors domina metodines bei pagalbines medziagos (knygutes-brosiuros) Dauno sindromo asociacijos, vertimai is anglu i rusu kalba, 1998-1999 leidimo metu? Skambinkite tel. 8-698 32634, Vladimiras.
Atsakyti
QUOTE(kissaule @ 2010 01 16, 13:24)
Sveikutes, saunu Džiugile kad suneliui viskas eina tik i gera  wub.gif Musu neurologe sake kad ds vaikuciai daug stipresni nei seniau buvo, as taippat pritariu tavo nuomonei, beje Dziugile ar zinai jog mums priklauso technika neigaliesiems, as gydytojos paklausiai, tai ji nieko nezinojo, bet pazadejo issiaiskinti, taigi mes gavom siuntima i Techninės pagalbos neigaliuju centra (ta rajona kuriame gyvenu skyriu) gausim kamuoli. Aciu mamytei su kuria susipazinau asmeniskai is sio forumo ir ji mane daug nusviete, tikrai labai daug ko nezinojau.

Sveika,
tikrai nežinojau apie tai. O kas davė siuntimą, dukrytės gydytoja? Reikės pasiteirauti ir man.
O ką dar sužinojai?
Atsakyti