labukas,vilte nereik moket ne uz batukus,priklauso i metus 2 poros,kamuoli ir kedute gavom su lengva,tik sakau kad kedute geriau savo pirkt ,joje yra gulscia paetis,laai gerai maitint kol nesedi,o dabar justukas ant jos pats uzlipa PAILSET r kai nori valgyt
mes tai uz idekliukus i batus gavom sumoket visa kaina
,sako nebekompensuoja tik vaikams su visiska negalia

labukas. Niekas nieko man nesiule
. Cia tikriausiai paciom reikia zinoti ir prasyti. Batus mums vienus padare, bet as nepatenkinta. Nedailus man jie kazkokie. Perku eilinius su aukstu uzkulniu ir su supinatoriais .
Vilte, noriu paklausti, kaip Godutei raisciai kojyciu ar sutvirtejo kiek nuo to, kai buvo mazyte, ar taip ir lieka musiskiams visa laika labai laisvi. Mano Linui tai ir kojyciu ir rankyciu labai laisvi " puksi"
Papildyta:
saunuole, kokia Rugilyte, mine
del Gradauskienes tai tikrai nuliudinai,jei reikes Vilniuj ieskosim, tikiuosi neprireiks.
Ar pasveikot, Saules mamyte? Sveikit

Vilte, noriu paklausti, kaip Godutei raisciai kojyciu ar sutvirtejo kiek nuo to, kai buvo mazyte, ar taip ir lieka musiskiams visa laika labai laisvi. Mano Linui tai ir kojyciu ir rankyciu labai laisvi " puksi"

Papildyta:
saunuole, kokia Rugilyte, mine

Ar pasveikot, Saules mamyte? Sveikit

Na Telsiuose buvau nuejusi i techninės pagalbos neįgaliųjų centra, nezinau ar pas mus mazai prasanciu, bet ko man reiketu jie viska iskarto gales duoti, nieko nereikes laukti tik tinkama siuntima reikia gydytojos prasyti (forma 027/a), ne ant tos formos uzpilde, tai va ka jie gali zinoti kas mum priklauso jei nezino kokius dokumentus reikia pildyti
O del to kad lengva negalia nera jokio skirtumo, mums taippat lengva, bet galime tai pasinaudoti.

QUOTE(kissaule @ 2010 01 19, 14:07)
Na Telsiuose buvau nuejusi i techninės pagalbos neįgaliųjų centra, nezinau ar pas mus mazai prasanciu, bet ko man reiketu jie viska iskarto gales duoti, nieko nereikes laukti tik tinkama siuntima reikia gydytojos prasyti (forma 027/a), ne ant tos formos uzpilde, tai va ka jie gali zinoti kas mum priklauso jei nezino kokius dokumentus reikia pildyti
O del to kad lengva negalia nera jokio skirtumo, mums taippat lengva, bet galime tai pasinaudoti.

as irgi vakar siuntima pasiemiau,tik dar tam centre nebuvau,laiko nera

Labas!
Kiek jus cia daug priraset. O as tai vis paskaitineju o parasyti tingiu.
Saulesmamyte kaip tavo vaikuciai ar jau baigiat pasveikti?Sveikit greiciau
Labai smagu kad Rugilytei taip gerai sekas.
O mes tai nesiojam ortopedinius batukus ir labai esam patenkinti,mes uzsisakom kas puse metu ir mums padaro tikrai labai grazius,matysim kaip bus toliau.
Kita savaite mes vaziuojam i Vilniu raidos centra konsultacijai ziuresim ka cia mums pasakis,nes pernai nebuvom.
Kiek jus cia daug priraset. O as tai vis paskaitineju o parasyti tingiu.
Saulesmamyte kaip tavo vaikuciai ar jau baigiat pasveikti?Sveikit greiciau

Labai smagu kad Rugilytei taip gerai sekas.
O mes tai nesiojam ortopedinius batukus ir labai esam patenkinti,mes uzsisakom kas puse metu ir mums padaro tikrai labai grazius,matysim kaip bus toliau.
Kita savaite mes vaziuojam i Vilniu raidos centra konsultacijai ziuresim ka cia mums pasakis,nes pernai nebuvom.
Laba mamukai,
Kazkur buvot rase, bet neberandu
Kokiu tepaliuku tepat maziukams zandukus, kad nebutu raudoni?
Kazkur buvot rase, bet neberandu

as perku vaistinej toki medetku tepala, mums labai tinka. Lietuviskas jis "Sanito". O vasara, kai neraudonuoja labai o tik truputi sauseja tepu hidrogeliu "Essex"
Sveikutes
sviesi spalva,kaip smagu,kad vel ateini pas mus.Jau pasiilgau taves
O mes sergam ir labai
Toniukui vis nepraeina dusulys naktim ir sunkiai kvepuoja ir labai koseja
Ir man jau gerkle skauda
apsirgsim visi

sviesi spalva,kaip smagu,kad vel ateini pas mus.Jau pasiilgau taves

O mes sergam ir labai

O mes sergam ir labai

[/quote]
varksiukai ,kas cia jums,vis ligos puola.cia jum visiem trim

Sviesi spalva maniskei gal kazkiek ir sutvirtejo,bet manau jie likst tokie visalaik,bent jau pas maniske
Saulesmamyte gal Toniukui bronhine astma,kad ji dusina? mano pusesere su savo sunumi iki pat dabar jam 12 m.vargsta jis daznai sirgdavo,naktim ji dusindavo ir kiek vaistu gere,niekas nepadejo kol galu gale surado jam astma,bet dabar ji jau uzleista per tiek laiko,tai sunkiai pasiduoda gydimui,kankinasi vaikas...

Saulesmamyte gal Toniukui bronhine astma,kad ji dusina? mano pusesere su savo sunumi iki pat dabar jam 12 m.vargsta jis daznai sirgdavo,naktim ji dusindavo ir kiek vaistu gere,niekas nepadejo kol galu gale surado jam astma,bet dabar ji jau uzleista per tiek laiko,tai sunkiai pasiduoda gydimui,kankinasi vaikas...
QUOTE(sviesi spalva @ 2010 01 18, 20:42)
ar taip ir lieka musiskiams visa laika labai laisvi. Mano Linui tai ir kojyciu ir rankyciu labai laisvi " puksi" 

Mano Tomui irgi laisvi ,t.y. lankstus .....jis visas toks lankstus,kojos nyksti gali pakelti iki burnos....
Sveikos