Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikatytes Toniukui 4u.gif 4u.gif
Mano mazasis pernai ir daznai sirgdavo,dusuliai budavo labai sunkus.Siemet viskas dingo.Pasikeite gyvenimo salygos.Butas buvo saltas,dregnas,truputi pelesiu buvo.Dabar name silta,sausa.Tai tikiuos ir padejo mano ziogiukui.Gyditoja sake,kad turetu tai praeiti.Kaip noreciau,kad taip ir butu.Bet zandukai siemet raudonesni nei pernai.Suskirde ,niezti mazajam.
Dabartine problemyte genda Mariukui dantukai.Siandien eisim pas dantista.Kaip butu gerai ,kad leistu uztaisyti dantukus.
O siaip judam i prieki vezliuko zingneliu.Mandrumo pilnas.ydomu dabar jau su juo.Daug ka jau supranta.Nu bet prie to pacio ir labai didelis tingyniukas.Visu numyletinis,lepunelis.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

jaučiuosi taip keistai, įsukta į kažkokį ratą, kaip voverė. Neturiu laiko nei stabtelti, nei čia užsukti blush2.gif laikas taip greit bėga, lekia doh.gif Gabytė mano laikosi neblogaio, jau daugiau garsiukų, daugiau supranta, ant puoduko pagaliau jau sėdasi thumbup.gif Iki gimtadienio gal visai pampersų atsisakysim mirksiukas.gif
Sveikatėlė gabytės taiop pat nebloga thumbup.gif Kol kas neserga ir labai tikiuosi, kad taip bus toliau. labai noriai valgo žuvų taukus ir tedi, tai gal nuo to stipresnė g.gif

Visiems ligoniukams linkiu pasveikti 4u.gif
Atsakyti
kaip fainai kad Gabyte tokia saunuole. 4u.gif pamatytumet ka mano Mantas isdarineja ,kai vedu i tuoleta doh.gif griuna ,krenta .eina susilenkes kaip senis, musasi .bet kai padaro ir pagiriu tai juokiasi patenkintas.nezinau kada pats pripras. blush2.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes,visiems vaikuciams daug sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif O as vargstu su mazute,del tustinimosi,jos labai kieti viduriukai,retai kada buna kad gerai issitustintu.Ko tik neismeginame,viska kad pageretu.manau kad ji pati nenori daryti,kaip ir bijo to kakucio daryti,uzspazmuoja,o po keliu dienu vargelis.O taip viskas gerai,mazoji auga,isdaigeles krecia,vaiksto visur tik sviesu jungtukus isjungineja,ir oziukus jau parodo,jau daugiau ir skiemenuku sako,daineles dainuoja,aaapupa maigdo pasiemusi savo lelyte biggrin.gif ir broliuka nuskriaudzia,kai ilenda i jo daiktus,jau eisime i darzeliuka,po kelias valandelis,jei tiek reikia tu vaikuciu,ji taip noriai su vaikuciais bendrauja. wub.gif buciukus visiems tik dalina.
Atsakyti
Sveikutes.
Prakalbot apie ortopedus ir avalyne tai as ta proga pasiguosiu.Mire musu labai gera daktare ortoipede navickiene(anksciau vasiliauskiene).Buvo labai gera ir dar tikrai nesena daktare.as su abiem vaikais pa ja jau seniai lankausi.Net nezinau,pas ka reikes dabar eiti verysad.gif verysad.gif verysad.gif ji dar rudeni mane nuramino,kad rugilyte batukus gaus visada.Mes 2 poras visada pasiimdavom ir buvom patenkintos.
Dainyte,sekmes jums darzelyje.Tik nesedek su ja darzelyje ,kaiu nuvesi.Geriau palikinek po pusvalandi kasdien,tik nevaiksciok jei is paskos ta laika.Ji turi suprast,kad darzelis ta vieta,kur nera mamos.Musu darzelyje neseniai vede mergyte -saulyte.beveik 2 men .mama pratino prie darzelio pusdieni praleisdsama kartu,bet nieko is to neisejo,ja pasieme is darzelio,nesji nepasiliko be mamos .Cia as is patirties pasakiau.
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2010 01 21, 00:54)
Sveikutes.
Prakalbot apie ortopedus ir avalyne tai as ta proga pasiguosiu.Mire musu labai gera daktare ortoipede navickiene(anksciau vasiliauskiene).Buvo labai gera ir dar tikrai nesena daktare.as su abiem vaikais pa ja jau seniai lankausi.Net nezinau,pas ka reikes dabar eiti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ji dar rudeni mane nuramino,kad rugilyte batukus gaus visada.Mes 2 poras visada pasiimdavom ir buvom patenkintos.
Dainyte,sekmes jums darzelyje.Tik nesedek su ja darzelyje ,kaiu nuvesi.Geriau palikinek po pusvalandi kasdien,tik nevaiksciok jei is paskos ta laika.Ji turi suprast,kad darzelis ta vieta,kur nera mamos.Musu darzelyje neseniai vede mergyte -saulyte.beveik 2 men .mama pratino prie darzelio pusdieni praleisdsama kartu,bet nieko is to neisejo,ja pasieme is darzelio,nesji nepasiliko be mamos .Cia as is patirties pasakiau.

aciukas mine uz patarimuka,reiks tada pratinti be mamytes.Nors pradzioj po truputi,po valandele,paskui po daugiau valandeliu,tikiuosi seksis gerai g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Negalim niekaip iš ligų išsikapstyti vienas po kito kaip užburtas ratas. verysad.gif
Mes tai ortopedinius batukus gaunam metuose viena karta ir tai paskutini karta nelabain norėjo duoti, bet kai balsa pakeli tai gauni.Kiek ištikruju priklauso net nežinau g.gif
Norėjau paklausti mamyčiu kaip kovojat su saulyčiu užsispirimu, nes mes tai tikri ožiukai esam, ko paprašai viskas NE doh.gif ir sėdi lupas patempes.
Atsakyti
[
Norėjau paklausti mamyčiu kaip kovojat su saulyčiu užsispirimu, nes mes tai tikri ožiukai esam, ko paprašai viskas NE doh.gif ir sėdi lupas patempes.
[/quote]
mano irgi labai oziukas.jei jau jis ko nenori tai ir nedarys.NE ir viskas. jau didelis tai pliauksteliu kartais per dupce blush2.gif kai i tualete neina.bet kai gauna tai jam juokas ima biggrin.gif taip ir kovojam tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Aciu uz palinkejimus Toniukui pasveikti wub.gif wub.gif wub.gif Toniukui jau seniai pripazinta astma doh.gif Ir gyvenam mes siltam ir nedregnam name ir pelesiu nera, o sergam ir sergam doh.gif Kol namie bunam,tai jokiu ligu nera,tik nueinam i darzely savaite paeina ir serga doh.gif Dabar kosulys baisus pas ji ir i plaucius jau viskas nusileido,tai rytoj vaziuosim pas gydytoja,kad israsytu antibijotiku doh.gif Ir Toniukas labai ozys yra doh.gif Kai uzsispirs,tai niekaip neikalbesi.Tai as su juo grieztai ir nenuolaidziauju jam ir i kampa pastatau ir dirziuko gauna.Dabar pradejo issilieti ant seses,jeigu as ji baudziu,tai nueina ir musa sese doh.gif Sese jau jo bijo ir nuo manes nesitraukia nei per zingsni,o jis tik ir ziuri,kaip ja nuskriausti doh.gif Tai,kai abudu buna namie ir neina i darziuka,tai namie buna karas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 01 21, 18:45)
Sveikutes 4u.gif

Aciu uz palinkejimus Toniukui pasveikti wub.gif  wub.gif  wub.gif Toniukui jau seniai pripazinta astma doh.gif Ir gyvenam mes siltam ir nedregnam name ir pelesiu nera, o sergam ir sergam doh.gif Kol namie bunam,tai jokiu ligu nera,tik nueinam i darzely savaite paeina ir serga doh.gif Dabar kosulys baisus pas ji ir i plaucius jau viskas nusileido,tai rytoj vaziuosim pas gydytoja,kad israsytu antibijotiku doh.gif Ir Toniukas labai ozys yra doh.gif Kai uzsispirs,tai niekaip neikalbesi.Tai as su juo grieztai ir nenuolaidziauju jam ir i kampa pastatau ir dirziuko gauna.Dabar pradejo issilieti ant seses,jeigu as ji baudziu,tai nueina ir musa sese doh.gif Sese jau jo bijo ir nuo manes nesitraukia nei per zingsni,o jis tik ir ziuri,kaip ja nuskriausti doh.gif Tai,kai abudu buna namie ir neina i darziuka,tai namie buna karas doh.gif

o mano su sese tai graziai sutaria .jei jau gaunu tai tik as lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis visiem
jūrate, kas dėl batukų,tai šią savaitę buvome jų užsisakyti, nes praėjau jau pusė metų, kai ėmėme. Tai niekas neprieštaravo. Dar sakė, kad vaikams dabar atskira eilė ir pasius greičiau.Reiks laukti apie pusantro mėnesio, o taip tai du praeidavo. Apie primokėjimą nei kalbų nebuvo.
saules mamyte, stiprybė ir sveikatytės Toniukui. Viena pažįstama gal prieš pora metų keikė darželį, nes jame vaikas susirgo asma nuo senos patalinės, t.y. nuo patalinės erkutės. Kažkur girdėjau, kad galima išsitirti ar vaikas alergiškas ir kam jis alergiškas.
Nesušalkit...
Atsakyti
Sveikutes mamytes, mano mazyle ir sirguliuoja, prasidejo nuo slogos, bet dabar jau prireike ir antibijotiku, bronhuose karkaliuku atsirado, daktare bijo kad i plaucius nenusileistu, man net baisu darosi, mums nera dar 6 men., bet jau antra karta geriam antibijotikus, kyla minciu gal pas heomopata vaziuoti g.gif

Sveikatytes ligoniukam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti