Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

SVEIKOS gal kuri turite ausros 123 tel nr? Parasykit i az

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissaule @ 2010 02 09, 19:41)
mazoji princese pradejo reikalauti daug demesio, ryt einam i paskutini masaza, labai pastiprejo po ju, nori but didele, nori sedeti, bet tai pavyksta tik atsiremusi, uzeina ciauskejimo valandeles, leidzia garsus labai garsiai, lupiniu dar nemokam, nors logopede po truputi dirba, masazuoja veiduka ir liezuviuka,liepe namie paciai masazuoti trumpai bet dienoj po kokius 5 kartus rolleyes.gif Ikeliau kelias mazyles foto kokios esame paaugusios  ax.gif

Sveika, kissaule,
kaip smagu, kad tavo mažylė sustiprėjo po masažų. Šaunuolė thumbup.gif
Ir nautraukytes pažiūrėjau - labai graži mergytė 4u.gif

O kaip tu masažuoji veiduką ir liežuviuką ir su kuo?
Atsakyti
QUOTE(Džiugilė @ 2010 02 10, 20:26)
Sveika, kissaule,
kaip smagu, kad tavo mažylė sustiprėjo po masažų. Šaunuolė  thumbup.gif
Ir nautraukytes pažiūrėjau - labai graži mergytė  4u.gif

O kaip tu masažuoji veiduką ir liežuviuką ir su kuo?

Sveikute, aciukas ax.gif

Veiduka masazuoju su pirstais nuo centro braukdama lik ausyciu, pradedant nuo kaktos, nosytes, po nosyte ir taip i apacia. o liezuviuka ir su pirstu masazuoju, su paspaudimais, pasukimais, kaip logopede pamokino taip ir darau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissaule: 10 vasario 2010 - 21:54
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 09, 17:08)
Babulka mes reguliariai lankomes Santariskese pas kardiologus,va buvom paskutini kart lapkricio gale,bet deja kol kas  mes galim gert vaistus ir laukt...nes jos sirdute ar organizmas  nepriima jokiu hirurginiu operaciju,mums reikalinga hemo fonteno operacija,o ji susideda is triju daliu,mums atliko pirma eptapa,bet sirdute ir visas organizmas atmete visa tai,todel gavo viska atstatyt  atgal i pradine busena, va taip ir gyvenam su tokia sirdele,kol kas mus stebi pastoviai,bet su kiekvienu apsilankymu mums randa sirduteje vis po nauja bedele,na tikiuos as geriausia,dziaugiuosi sia diena...

o Lebetkevicius maniske irgi operavo,bet man daug fainesnis Tarutis,Lebetkevicius labai rimtas toks.

Vilte, na tu stipruole... isivaizduoju kokiu vertybiu tave dukryte moko gyvenime wub.gif
Linkiu Jums daug daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man patinka rimti vyrai.. tai vedejas - idealas ax.gif lotuliukas.gif Aisku, as cia juokauju... Tik buvau nustebus kad dar sioje sveikatos sistemoj gali buti tokie saunus zmones.. smile.gif
Mums tikrai po operacijos papilde donorinio kraujo.

Nupirkau benui loto su gyvuneliais.. zaidziam, deliojam, jis turi atrasti kur toks pat ir kartu mokomes tu gyvuneliu pavadinimu.. Labai begsta deliot LEGO.. anksciau siaip dedavo viena ant kitos.. dabar pradejo pagal spalvas kazka rusiuot, trukstamus tarpus uzpildyt..
Vargstam su akiniais.. unsure.gif tik tevai neklauso Beno, jis juos perlenkia per puse, isima stiklus ir paslepia uz radiatoriaus.. dabar pradejo keisti slepyniu vieta, pavargstam kol randam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2010 02 09, 15:03)
Esu nustebusi raiskiu raidos suoliu per tas 2 sav, ir tokios keistos mintys kyla... ar donorinis kraujas (juk ten chromosomos be trisomijos) neturi tam itakos....?  gal visiska nesamone rasau, bet suolis labai raiskus.

Eritrocitų masėje, kurią jums perpylė, chromosomų... nėra išvis. Taip kad kraujo perpylimas tam tikrai negalėjo turėti jokios įtakos.
Atsakyti
QUOTE(umb @ 2010 02 11, 14:47)
Eritrocitų masėje, kurią jums perpylė, chromosomų... nėra išvis. Taip kad kraujo perpylimas tam tikrai negalėjo turėti jokios įtakos.

O, aciu uz atsakyma 4u.gif

Tik visu dar karta prasau nesuprasti mano prielaidu kaip labai rimtai smile.gif
Linksmai ziurint i gyvenima ir mus istinkancias bedas - jis zenkliai smagesnis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babulka: 11 vasario 2010 - 14:33
QUOTE(Babulka @ 2010 02 11, 15:31)
O, aciu uz atsakyma  4u.gif

Tik visu dar karta prasau nesuprasti mano prielaidu kaip labai rimtai smile.gif
Linksmai ziurint i gyvenima ir mus istinkancias bedas - jis zenkliai smagesnis  wub.gif

Be abejo, zenkliai smagesnis wub.gif

Saunuoliai jus, kad judat i prieki thumbup.gif .
As pastebejau, kad maniskiui itaka tobulejimui turi isvykimas is namu, aplinkos pakeitimas, net grizus is parduotuves, jei ilgiau jo neimu kartu(viena greiciau apsisuku blush2.gif ) turi itakos. O siaip, tai saunuoliai jie, tik labai matosi kur daug dirbau, o kur leidau sau patingeti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2010 02 11, 11:37)
Vilte, na tu stipruole...  isivaizduoju kokiu vertybiu tave dukryte moko gyvenime  wub.gif
Linkiu Jums daug daug sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
  Man patinka rimti vyrai.. tai vedejas - idealas ax.gif  lotuliukas.gif Aisku, as cia juokauju... Tik buvau nustebus kad dar sioje sveikatos sistemoj gali buti tokie saunus zmones.. smile.gif
Mums tikrai po operacijos papilde donorinio kraujo.

Nupirkau benui loto su gyvuneliais.. zaidziam, deliojam, jis turi atrasti kur toks pat ir kartu mokomes tu gyvuneliu pavadinimu.. Labai begsta deliot LEGO.. anksciau siaip dedavo viena ant kitos.. dabar pradejo pagal spalvas kazka rusiuot, trukstamus tarpus uzpildyt..
Vargstam su akiniais.. unsure.gif  tik tevai neklauso Beno, jis juos perlenkia per puse, isima stiklus ir paslepia uz radiatoriaus.. dabar pradejo keisti slepyniu vieta, pavargstam kol randam  biggrin.gif

Nu saunuoliukas jusu Benukas, smagu gerdeti, bet ir isdikes su akinukais biggrin.gif
Atsakyti
O jus tuos savo vaikus leisit i 'normalia' mokykla su 'normaliais' vaikais ?

Nes siaip kiek girdejau atveju visada atsiranda tokiu nevisprociu, kurie is tokiu vaiku ir pasisaipo ir pasitycioja, jie buna klaseje atsumti, su jeis niekas nenori bendrauti (ir suprantama kodel). Tad tokiem butu geriausia eiti i spec mokyklas, nes ten su jeis elgsis kaip ir su visais kitais, juolabiau kai jie patys nepripazysta savo ligos...
Be to kartais tokie isgasdina kitus. Karta mano dukra grizo is mokyklos labai issigandusi, nes pas ja klaseje yra toks berniukas, kuris taip pat serga sia liga ir kaip dukra pati pasakojo, jis krapstesi.. na.. tam tikra vieta issisketes ir šnopavo atsisukes i mano dukra... Tuo metu klaseje nebuvo mokytoju, ir labai daug mokiniu, tai ji net isbego issgandusi is klases ir kaip pati paskui pasake ''as nezinau kas jam gali sauti i galva, ir ka jis gali padaryti''.
Ir tie, kurie sako, kad saules vaikai nepazysta blogio truputi klysta. Jie supranta ta reiskme (bent jau kai kurie) ir net keikiasi puikiausiai suprasdami tu zodziu reiksme. ax.gif
Atsakyti
Jie ir yra normalūs vaikai 4u.gif
Kas nenormalu, tai toks siauras kai kurių požiūris ir netolerancija.
Atsakyti
QUOTE(umb @ 2010 02 12, 03:08)
Jie ir yra normalūs vaikai  4u.gif
Kas nenormalu, tai toks siauras kai kurių požiūris ir netolerancija.

As zinau, kad jie normalus, tik truputi neatitinka musu nustatytu standartu... Tiesiog as paaiskinau kaip yra, na bent jau tiek girdejau, nes man juo daznai skundziasi ir as jau net nebezinau kaip reaguot... Tiesiog buvo idomu i kokia mokykla juos ruosiates vest unsure.gif
Atsakyti
Na zinai seeramuun truksta zodziu del tokio tavo sielos tamsumo,jeigu ka ir normalus vaikai ,,krapstosi,,ar kaip tu ten rasai,be to tie normalus vaikai dazniausiai isgazdina juos o ne atvirksciai,va jeigu tevai butu visi normalus o ne tokie tamsuoliai kaip tu,tai jie mokintu,kad tokiu vaikuciu negalima atstumt ir saipytis is ju,tada ir tie ,,kitokie,, elgtusi kitaip nes jaustu istu ,,normaliu,, supratima o ne atstumima,bet ka noret kai tokie tamsuoliai kaip tu aukleja savo vaikus doh.gif
Atsakyti