QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 09, 17:08)
Babulka mes reguliariai lankomes Santariskese pas kardiologus,va buvom paskutini kart lapkricio gale,bet deja kol kas mes galim gert vaistus ir laukt...nes jos sirdute ar organizmas nepriima jokiu hirurginiu operaciju,mums reikalinga hemo fonteno operacija,o ji susideda is triju daliu,mums atliko pirma eptapa,bet sirdute ir visas organizmas atmete visa tai,todel gavo viska atstatyt atgal i pradine busena, va taip ir gyvenam su tokia sirdele,kol kas mus stebi pastoviai,bet su kiekvienu apsilankymu mums randa sirduteje vis po nauja bedele,na tikiuos as geriausia,dziaugiuosi sia diena...
o Lebetkevicius maniske irgi operavo,bet man daug fainesnis Tarutis,Lebetkevicius labai rimtas toks.
Vilte, na tu stipruole... isivaizduoju kokiu vertybiu tave dukryte moko gyvenime
Linkiu Jums daug daug sveikatos
Man patinka rimti vyrai.. tai vedejas - idealas

Aisku, as cia juokauju... Tik buvau nustebus kad dar sioje sveikatos sistemoj gali buti tokie saunus zmones..

Mums tikrai po operacijos papilde donorinio kraujo.
Nupirkau benui loto su gyvuneliais.. zaidziam, deliojam, jis turi atrasti kur toks pat ir kartu mokomes tu gyvuneliu pavadinimu.. Labai begsta deliot LEGO.. anksciau siaip dedavo viena ant kitos.. dabar pradejo pagal spalvas kazka rusiuot, trukstamus tarpus uzpildyt..
Vargstam su akiniais..

tik tevai neklauso Beno, jis juos perlenkia per puse, isima stiklus ir paslepia uz radiatoriaus.. dabar pradejo keisti slepyniu vieta, pavargstam kol randam