Įkraunama...
Įkraunama...

Dėžė žaislams

QUOTE(Dasha @ 2007 06 07, 01:18)
mums tai labai patinka, su dangciu su ratukais, zaismingu spalvu (rozines, zydros, melsvos - kokia patinka tokia ir galima rinktis). o mazoji ja net sugalvojo kaip stumduka naudot - po visus namus stumdo, tempia ko tik nesumasto good.gif mes labai patenkinti smoke.gif

beje o kokiu jinai dydziu kiek ant kiek mazdaug?
Atsakyti
mes tai gavome dovanu tokia labai faina rozine su visokiom princesem tai ji labai gera biggrin.gif
Atsakyti
buvau siandien jysk,maciau tas dezes,tai tos kur uz 49,99 tikrai thumbup.gif
Atsakyti
o as tai pati padariau is paprastos poperines dezes.. ax.gif nupirkau spalvota lipnu popieriu kur ant baldu klijuojasi ir visa dezia apklijavu ir dar visokiu lipdukuturejau tai dar pagrazinau ir deze jau metus laiko tarnauja thumbup.gif man tai gerai ir originali gavosi ir siaip man patinka.. 4u.gif
Atsakyti
O man reikėtų dėžės-suolo. Tokios neaukštos, pailgos, kurios pasikeltų dangtis ir į ją būtų galima susidėti visus žaislus. Gal kas matė, kur tokią gauti? 4u.gif
Atsakyti
Manau bet kurioj firmoj uzsakyt galima ,kurie gamina baldus,paaiskinai kokios ir kokiu ismatavimu,ir padarys:)
Atsakyti
Gal kam patiks http://www.supermama...p;#entry9976311
Atsakyti
superine dezute,mes po menesio buta isirenginesim,manau tikrai uzsisakysim smile.gif
Atsakyti
mes laikom beveik persv dezsel,kad butu matyti vaikui
Atsakyti
QUOTE(Ingavysnia @ 2007 06 14, 13:24)
o as tai pati padariau is paprastos poperines dezes..  ax.gif nupirkau spalvota lipnu popieriu kur ant baldu klijuojasi ir visa dezia apklijavu ir dar visokiu lipdukuturejau tai dar pagrazinau ir deze jau metus laiko tarnauja  thumbup.gif man tai gerai ir originali gavosi ir siaip man patinka..  4u.gif

zinoma, kad originalu good.gif bet maniske nugrauztu momentaliai kampus visus jos.. nes tiek viska kartoninio grauzia - tiek knygeles, tiek dezutes, viska ka randa..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 17, 13:59)
zinoma, kad originalu good.gif bet maniske nugrauztu momentaliai kampus visus jos.. nes tiek viska kartoninio grauzia - tiek knygeles, tiek dezutes, viska ka randa..

musu tai negriauzia wub.gif o be to tas lipdomas tapetas kaskaip stiprus yra tai nenukrapsto o per ji tai neperkastu thumbup.gif aisku jei butu griauzes tai butume nupirke blush2.gif bet neprireike thumbup.gif
Atsakyti
mes turim viena didele staciakampe ant ratuku su dangciu is Senuku. Dar viena tokio pat stiliaus, tik jau pakisama po lova, kas man itin patogu, nes deze labai didele, kambaryje neuzima vietos, sudedu ten kas vaikui maziau rupet turi - pvz jo patalyne ar nenesiojami drabuziai. Siaip jis gan klusnus ir jei neuzplaukia koks siutas, tai nekrausto kur negalima smile.gif ir dar pora dezuciu is jysk turim ale tokio pat stiliaus tik jau zymiai mazesniu smulkiems dalykams - lego, mazom masinytem ir kt.
Atsakyti