Įkraunama...
Įkraunama...

Dėžė žaislams

mums padovajo zaislu deze, kiek mokejo nezinau, bet panasi y tas kur jysk'e parduoda, smile.gif siaip labai gera, ir paciam mazgiuj patinka su ja vazinetis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raciren: 29 birželio 2007 - 12:34
QUOTE(Ingavysnia @ 2007 06 14, 14:24)
o as tai pati padariau is paprastos poperines dezes..  ax.gif nupirkau spalvota lipnu popieriu kur ant baldu klijuojasi ir visa dezia apklijavu ir dar visokiu lipdukuturejau tai dar pagrazinau ir deze jau metus laiko tarnauja  thumbup.gif man tai gerai ir originali gavosi ir siaip man patinka..  4u.gif

Ir aš taip buvau padarius, bet visi lipdukai,kampiukai buvo labai greitai nuplėšti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2007 07 02, 15:13)

Labai gražios dėžutės thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus irgi ta iš Jysk'o (berods apie 40Lt g.gif ),bet man ji nepatinka tuo,kad yra lengva ir vaikas ją tampo po visą kambarį,išverčia,apverčia,užsilipa ant viršaus ir tada spėk žiūrėt,kad nenusiverstų doh.gif
Atsakyti
O as JYSK'e pirkta zaislu deze esu labai patenkinta - mes turim visas dvi, o ir spalvos ju - mums labai tinka. Del ju lengvumo - aisku, jos lengvos, bet vaikui irgi smagumas tame, kad pats gali ja atsistumti kiek reikia ir kur reikia. O su zaislu isvertimu - cia jau jooooooo doh.gif doh.gif doh.gif , bet nieko - isgyvenom biggrin.gif
Be, abejo, ranku darbo dezes zaislams - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas uzsiima dezuciu dailinimu,na ispiesimu ir t.t.tgal kas jas namie gamina. ax.gif Prasyciau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes tai turim visokiu.Pirkom virs 10vnt.is TomPhilips,be dangciu,bet idealiai tinka po vaiko dvigule lova,jos ir viena ant kitos susistato,o jei tuscios-viena i kita susimauna,ir kaina 6ar8lt.Tik aisku nelabai dideles,gal kokiu 10-15litru talpos.
Dar turim gal 10vnt.is IKEA parduotuves,pirkom Danijoj,man jos patinka,nes issiardo.Mes mat daug keliaujam-tai idealu !
Atsakyti
mes turim taip pat žaislų dėžę su ratukais,pirkom senukuose,mokėjom berods 39,5lt,buvo akcija,įprastinė kaina 49,50lt smile.gif mums patinka,beto ir dangtis yra ax.gif
Atsakyti
MŪSŲ TAIP PAT IŠ YSKO,SU RATUKAIS thumbup.gif DĖŽĖ,DAUG ŽAISLIUKŲ GALIMA PRIKRAUTI,PIRKOM NESENIAI,KAINAVO APIE 45LT.TIKRAI VERTA SAVO KAINOS DĖŽĖ thumbup.gif
Atsakyti
mes turim taip pat su ratukais thumbup.gif thumbup.gif , ir patys vaikuciai i jas isilipe pasivazineja lotuliukas.gif
Atsakyti
o as i savaitgali RIMI maciau zaislu krepsi-deze kurios seniai norejau bet leituvoje ju nebuvo. Krepsys yra kaproninis, toks kaip nuo lietaus apsiaustai būna, cilindro formos sutvirtinas vielomis, dėlto jis spyruokliuoja. Jei krepsio nereikia jį tiesiog suspaudi ir pasidedi, pasidaro kaip blynas. Jo aukštis apie 50 cm, plotis apie40cm..
Bėda ta kad aš jo taip ir nenusipirkau nes buv likęs tik ekspozinis variantas toks biškį aptrintas,,,,teks lėkt į kitas RIMI.
Atsakyti
o mes pirkome 2 dezes vaikams zaislams Thomas Philips panasias kaip YSKE bet zymiai pigiau, uz 24 atrodo, ar ca akcija tada buvo, nepamenu, bet pirkom ir vaikai mielai su jais dar pazeidzia nes ratukai yra,,tai po kambari varyneja abu doh.gif biggrin.gif ir gerai kad uzsidaro tvirtai, su tokiom detalem kad vaikas zaislu neisiminetu , o isemu tik jiem kad pazaistu, po keliu dienu keiciu, nes taip neatsibosta iems zaisla, kitaip nezaidzia.... gal todel kad atsibosta mirksiukas.gif
Atsakyti