Įkraunama...
Įkraunama...

Dėžė žaislams

žaislų dėžė
Man ši labai simpatiška senukuose, įdomu ar jai pritakytų nuolaidą kai bus nuolaida žaislams?
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2008 09 16, 11:14)
mes YSKe pirkom, su dangciu ir ratukais. labai faina. mergaites ir pacios i ja ilipa, islaiko, neluzta smile.gif

mes ir tokią turim. smile.gif Man patinka, kad turi ratukus ir dangtį.
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 11 29, 21:51)
mes ir tokią turim.  smile.gif  Man patinka, kad turi ratukus ir dangtį.

Pirkau Jysk'e dvi dėžes. Viena dar ir dabar laiko, o kita doh.gif Dangtis įskilo, du ratukai krenta unsure.gif
Atsakyti
oi kaip reikalingas daiktas visam mazyliu turtui suslepti, butinai pasiziuresiu Jysk, dar radau internete zaislu deze - palyginsiu ir nuspresiu kuria pirksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 28, 10:26)
žaislų dėžė
Man ši labai simpatiška senukuose, įdomu ar jai pritakytų nuolaidą kai bus nuolaida žaislams?

Dabar dar siai dezei akcija tongue.gif
Atsakyti
As mačiau visai neblogų dėžių Jysk'e ir kainos nedidelės (priklauso nuo dežės dydžio thumbup.gif vidutinio dydžio dežė žasilams kainuoja 50Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olinda: 01 gruodžio 2008 - 10:03
Mes pirkom JYSK zaislu deze (jos buna dvieju spalvu rozine ir zydra) tai esu patenkinta. Mazoji i ja ir isiseda ir atsiremia isisedus tai juinai nera lengvai virstanti. maciau ir senukuose tokios yta tik spalvu pasirinkimas didesnis. stai tokios formos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 28, 10:26)
žaislų dėžė

Siandien ziurinejau Senukuose sias dezias, deja jom nuolaida netaikoma, nes pasak pardaveju joms ir taip yra akcija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2008 12 05, 17:53)
Siandien ziurinejau Senukuose sias dezias, deja jom nuolaida netaikoma, nes pasak pardaveju joms ir taip yra akcija doh.gif

o tai zaislu dezems dabar ar taiko gi nuolaida g.gif juk parasyta kad zaislams 40% unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi iš JYSK pirkom melsvą dėžę su melsvu dangčiu ir su ratukais. Puiki dėžė žaislams ir puiki pramoga sūneliui kai įlipa pasivažinėti. Galvojom, kad neatlaikys, bet jau beveik 1,5 metus atlaikė thumbup.gif
Atsakyti
Mes dbr laikom zaislus dar tik kartonineje dezeje nuo siurblio, nu kolkas zaislai telpa nes wisu neistraukiam kad butu weliau jam idomiau mirksiukas.gif
Bet jau zadam pirkti zaislu deze, biggrin.gif o kazin senukuose yra dbr akcijos zaislams ar dar bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dijaarntuis @ 2008 12 08, 15:03)
Mes dbr laikom zaislus dar tik kartonineje dezeje nuo siurblio, nu kolkas zaislai telpa nes wisu neistraukiam kad butu weliau jam  idomiau  mirksiukas.gif
Bet jau zadam pirkti zaislu deze,  biggrin.gif  o kazin senukuose yra dbr akcijos zaislams ar dar bus  blush2.gif

Siandien dar Maximoje galioja akcija zaislams, 40 proc. nuolaida, dezems taip pat. thumbup.gif Vyras dvi nupirko uz vienos kaina su Disnejaus pasaku motyvais. Grazios, mazyles kambari papuos. wub.gif
Atsakyti