Įkraunama...
Įkraunama...

Dėžė žaislams

Mamytes,dabar maximoj akcija,tiek berniukiskoms,tiek mergaitiskoms dezems.Kaina buvo anksciau 49.90,o dabar 24.99 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 02, 17:14)
O kur tokiu graziu deziu galima isigyt? kazkaip neteko matyt  g.gif  smile.gif
Musu Yskines dezes ratukai taip pat suluzo vos i ja ilipus  verysad.gif

As pirkau Nuko parduotuveje,Panevezyje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Cia turbut tos Disnejaus zaislu dezes? g.gif
Atsakyti
o mums tetis padare zaislu deze,tik mama per neatsarguma idauze jos sona doh.gif tai dabar laikom zaislus paprasciausioj kartoninej dezej wub.gif
Atsakyti
[quote=MagnolijaB,2008 11 28, 10:26]
žaislų dėžė

Pirkom Piratu zaislu deze is Senuku. Vaikui patiko thumbup.gif
Atsakyti
Buvau nusižiūrėjus žaislų dėžę iš monoideja.lt Gražu tai gražu, bet kaina doh.gif doh.gif
tiesiog žiauri..berods 1200 lt..
Atsakyti
QUOTE(nuostabumelis @ 2009 02 10, 14:14)
Buvau nusižiūrėjus žaislų dėžę iš monoideja.lt Gražu tai gražu, bet kaina doh.gif  doh.gif
tiesiog žiauri..berods 1200 lt..

Nu ir kaina blink.gif blink.gif
Atsakyti
as thomas philips maciau visokiu smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien Tomas philips mačiau įvairiausių,ir su ratukais ir be ir pintų su dangčiu ir be jo,ir dydžių įvairiausių,ir kainą galima pagal savo galimybes pasirinkti thumbup.gif
Atsakyti
Mes savo žaisliukus kiek telpa laikome pintoje dėžėje su dangčiu,o didesnius žaislus kurie netelpa į dėžę laikom šalia dėžės,ant kilimo. thumbup.gif
Atsakyti
pries pora metu pirkom yske melyna deze su raudonu dangciu ir ratukais, labai patenkinti ja esam. vakar dar viena didesne norejom nupirkt, bet verysad.gif nusivylem, tokia ju plasmase nepatvari minksta pasirode ir ratukai atrodo vos laikosi. tiesa, tokiu kaip pirkom anksciau jau nebera. tai va, dabar turim didziule beda, nezinom, kur nupirkti kokybiska didele deze?
Atsakyti
Mum deze padare tevelis.labai smagi nes gali ir vaikas su ja pazaisti ir zaislus susideti.Is spalvotu ploksciu tokiu sugale kvadratus, prikale ratukus ir gavosi kaip traukinukas su dviem vagonais, galima ir vaikui ilipti pasivazineti ir daug zaislu sudeti. 4u.gif
Atsakyti