Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

Sveikos mirksiukas.gif
O ar bandet kuri nors sampuna ir kondicionieriu is FLP? Liuks dalykiukas, pati naudoju ir visom draugem rekomendavau -- nei viena nesigaili kol kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aabima @ 2010 04 16, 12:48)
Sveikos mirksiukas.gif
O ar bandet kuri nors sampuna ir kondicionieriu is FLP? Liuks dalykiukas, pati naudoju ir visom draugem rekomendavau -- nei viena nesigaili kol kas thumbup.gif

o kur pirkote?
Atsakyti
as naudoju loreal professionnel balzama absolute repair , man jis liux thumbup.gif
taip pat daznai vietoj abalzmao deduosi kaukes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2010 04 11, 11:36)
Norėčiau Jūsų patarimo  4u.gif  Kadangi artėja vasara, norėčiau nusipirkti plaukų purškiklį kuris apsaugotų nuo žalingo saulės poveikio ( plaukų spalvos išblukimas, plaukų išsausėjimo bei pavirtimo i šiaudų krūvą  doh.gif  )  Tad šiuo metu neapsisprendžiu kuris būtų geresnis, ar

SCHWARZKOPF

ar LOREAL

Kaip manote, kuris iš jų vertesnis dėmesio  g.gif

Asmeniškai man L'oreal riebino plaukus, Schwarzkopf ne. Poveikis nemanau, kad abiejų skiriasi labai smile.gif Aš naudojau tik tam, kad plaukai lengviau šukuotųsi.
Atsakyti
Šiuo metu naudoju ir noriu pagirti Schwarzkopf Bonacure Light Volume kondicionierių, tikrai labai papurena plaukus, per visą ilgį plaukai apimties įgauna, gražiai krenta wink.gif minusas - nepalengvina šukavimo, tad kas turi bėdų su plaukų vėlimųsi, netiks, manau, nes mano nesiveliančius plaukus ir tai pavelia smile.gif
foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 balandžio 2010 - 09:20
QUOTE(*spanguolyte @ 2010 04 18, 17:06)
as naudoju loreal professionnel balzama absolute repair , man jis liux  thumbup.gif
taip pat daznai vietoj abalzmao deduosi kaukes
user posted image

Mane domina Loreal.Sakykite,o juos galima naudoti kasdien? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, labas, 4u.gif

Gal kuri pagelbėsit: baisiai ieškau kondicionieriaus (arba, geriau, stipresnio balzamo) SU SILIKONU. Vos neišvirtau iš kėdės, kai kirpėja parekomendavo būtent su silikonu, nes mano plaukučiai ploni ir šiaušiasi, tai ji sakė, jog silikonas juos paglotinina ir pablizgina.

Visą googlę iškinsau, bet nieko padoraus nerandu... Gal, sakau, jūs kuri patarsit? blush2.gif
Atsakyti
http://www.dunaturals.com/nude/

Isigijau pabandymui kondic. is sios serijos,sausiems plaukams. Patiko, tepant atrodo lengvas, palaikiau gal 5 min,isploviau,plaukai slidus. Viena kas labai nepatiko,tai kvapas,nors siaip jam nesu reikli,bet laikosi va jau antra diena biggrin.gif toks saldus,primena kazkokius grupiokes kvepalus biggrin.gif
Tiesa,po to plaukus fenavau ir siek tiek tiesinau,tai 100% atsiliepimai gali buti netikslus,ismeginsiu dar normaliomis salygomis ji, t.y. kai plaukai naturaliai isdziuna.
Atsakyti
Gal atsiras bendziusiu TONI&GUY
kondicionieriu kuri nors? ax.gif Apskritai,kaip tos firmos priemones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 04 29, 10:37)
Merginos, labas,  4u.gif

Gal kuri pagelbėsit: baisiai ieškau kondicionieriaus (arba, geriau, stipresnio balzamo) SU SILIKONU. Vos neišvirtau iš kėdės, kai kirpėja parekomendavo būtent su silikonu, nes mano plaukučiai ploni ir šiaušiasi, tai ji sakė, jog silikonas juos paglotinina ir pablizgina.

Visą googlę iškinsau, bet nieko padoraus nerandu... Gal, sakau, jūs kuri patarsit?  blush2.gif

tai kad visų kondicionierių sudėtyje yra silikonų. Galit ir pirmą pasitaikiusį pirkti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 04 30, 12:58)
http://www.dunaturals.com/nude/

Isigijau pabandymui kondic. is sios serijos,sausiems plaukams. Patiko, tepant atrodo lengvas, palaikiau gal 5 min,isploviau,plaukai slidus. Viena kas labai nepatiko,tai kvapas,nors siaip jam nesu reikli,bet laikosi va jau antra diena biggrin.gif  toks saldus,primena kazkokius grupiokes kvepalus biggrin.gif
Tiesa,po to plaukus fenavau ir siek tiek tiesinau,tai 100% atsiliepimai gali buti netikslus,ismeginsiu dar normaliomis salygomis ji, t.y. kai plaukai naturaliai isdziuna.

Šitas ir mano plaukams tiko drinks_cheers.gif O dėl kvapo pastebėjimų neturiu smile.gif man jis net patiko ax.gif
dar šampūną buvau iš tos serijos nusipirkusi tai irgi patiko
Papildyta:
O šiuo metu turiu Aussie kondicionierių, nerealus dalykas. Tik reiks galvą pasukt iš kur dar tokio gauti, kai baigsis g.gif
Atsakyti
as tai kauke naudoju, nes kondicionierius mano plaukams netinka, slinkti pradeda vos tik istinu galva juo.db nusipirkau is kirpyklos aloe vera, labai geras balzamas,svelnus minksti plaukai, ir nustojo trukineti, jau po pirmo plovimo jauciasi poveikis.as jau pasimokiau vu visokiais sayos ir glis, galvos oda niesteti pradejo ir berti, tuo paciu ir plaukai trukineti, kirpeja papasakojo kad visuose siuose pigiuose sampunuose ir balzamuose labai daug chemijos, tai db perku tik is kirpyklos...na cia tik mano patirtis smile.gif
Papildyta:
beje nuo jo ir plaukai glotnus, nesishiaushia
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 04 30, 23:07)
tai kad visų kondicionierių sudėtyje yra silikonų. Galit ir pirmą pasitaikiusį pirkti  smile.gif

Žinau rolleyes.gif Bet norėčiau ne parduotuvinio, o iš prof. serijos kokį nors pabandyti, kurio pagrindas būtų būtent silikonas. Kažkuri mergina rašė, kad naudoja liniją silikonu, bet ir šampūnų temas perskaičiau, ir apie prof. serijas, nu niekaip neberandu doh.gif
Atsakyti