Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

As siuo metu irgi naudoju KAARAL kondisina - BACO dazytiems plaukams. Man jis toks gana lengvas atrodo, galetu daugiau drekinti, glotninti plauka, bet patinka kvapas ir tai, kad neriebaluoja plauku, jie islieka purus.
Atsakyti
Naudoju šampūna ir balzamą iš Herbal Essences. Ir poveikis ir kvapas thumbup.gif
Atsakyti
pati esu kauniete,perku is savo kirpejos tiek kondicionieriu tiek sampuna ir esu labai patenkinta.uz lita sampuno moku 25lt,skaniai kvepia,neslenka plaukuciai,lengvai issisukuoja.
jei kas esat is kaunieciu tai galit uzsukti i kirpimo studija kaune
Atsakyti
Nuostabiausias pasaulyje kondicionierius Faith in nature su rozmarinu - plaukai zvilga tiesiog ir nesisiausia ne kiek o dar ir naturalus wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 28 vasario 2010 - 11:18
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 28, 11:50)
Nuostabiausias pasaulyje kondicionierius Faith in nature su rozmarinu - plaukai zvilga tiesiog ir nesisiausia ne kiek o dar ir naturalus  wub.gif
user posted image

Šitą draugė turiu, tai pabandžiau ir aš biggrin.gif man jis kažkaip suglotnino plaukus rolleyes.gif naudoju FIN su kabapėmis, tai lyg puresnius padaro, kad ma gerai su plonais plaukais
Atsakyti
Merginos, o gal kas naudojate Tigi Bed Head Moisture Maniac Moisturizing Conditioner
user posted image

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 28, 11:50)
Nuostabiausias pasaulyje kondicionierius Faith in nature su rozmarinu - plaukai zvilga tiesiog ir nesisiausia ne kiek o dar ir naturalus  wub.gif
user posted image

Išduokit kur jo galima nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
naudojau sita, man labai patiko, geresnio dar nesu atradus, tai galvoju vel nusipirkt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 03 05, 12:46)
naudojau sita, man labai patiko, geresnio dar nesu atradus, tai galvoju vel nusipirkt
user posted image

Kur parduoda "Framesi"?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 05, 16:16)
Kur parduoda "Framesi"?

as pirkau pas save kirpykloj, bet maciau yra medinese sukose, tai nusipirksiu, nes dar niekas geriau plauku nesusvelnino kaip sitas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 03 05, 17:33)
as pirkau pas save kirpykloj, bet maciau yra medinese sukose, tai nusipirksiu, nes dar niekas geriau plauku nesusvelnino kaip sitas schmoll.gif

O kokioj kirpykloj pirkai? ir kiek mokejai? 4u.gif plaukai maziau gal veliasi?
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 03 06, 16:26)
O kokioj kirpykloj pirkai? ir kiek mokejai?  4u.gif  plaukai maziau gal veliasi?

cia siauliuose, "prie saules" neatsimenu dabar kiek iki 40lt, isvis man nesiveldavo po jo, plaukai tokie svelnus budavo, lengvai sukuojami, dabar jau kiek isbandziau kitokiu, tai neatradau nieko geresnio, baigsiu ka dabar naudoju ir vel pirksiu sita smile.gif
Atsakyti