Naudoju šampūna ir balzamą iš Herbal Essences. Ir poveikis ir kvapas

pati esu kauniete,perku is savo kirpejos tiek kondicionieriu tiek sampuna ir esu labai patenkinta.uz lita sampuno moku 25lt,skaniai kvepia,neslenka plaukuciai,lengvai issisukuoja.
jei kas esat is kaunieciu tai galit uzsukti i kirpimo studija kaune
jei kas esat is kaunieciu tai galit uzsukti i kirpimo studija kaune
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 28, 11:50)
Nuostabiausias pasaulyje kondicionierius Faith in nature su rozmarinu - plaukai zvilga tiesiog ir nesisiausia ne kiek o dar ir naturalus

Šitą draugė turiu, tai pabandžiau ir aš

Merginos, o gal kas naudojate Tigi Bed Head Moisture Maniac Moisturizing Conditioner

Kokie atsiliepimai?

Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 28, 11:50)
Nuostabiausias pasaulyje kondicionierius Faith in nature su rozmarinu - plaukai zvilga tiesiog ir nesisiausia ne kiek o dar ir naturalus

Išduokit kur jo galima nusipirkti?

naudojau sita, man labai patiko, geresnio dar nesu atradus, tai galvoju vel nusipirkt

QUOTE(atira01 @ 2010 03 05, 12:46)
naudojau sita, man labai patiko, geresnio dar nesu atradus, tai galvoju vel nusipirkt

Kur parduoda "Framesi"?
QUOTE(Victorious @ 2010 03 05, 16:16)
Kur parduoda "Framesi"?
as pirkau pas save kirpykloj, bet maciau yra medinese sukose, tai nusipirksiu, nes dar niekas geriau plauku nesusvelnino kaip sitas

QUOTE(atira01 @ 2010 03 05, 17:33)
as pirkau pas save kirpykloj, bet maciau yra medinese sukose, tai nusipirksiu, nes dar niekas geriau plauku nesusvelnino kaip sitas 

O kokioj kirpykloj pirkai? ir kiek mokejai?

QUOTE(Jaslene @ 2010 03 06, 16:26)
cia siauliuose, "prie saules" neatsimenu dabar kiek iki 40lt, isvis man nesiveldavo po jo, plaukai tokie svelnus budavo, lengvai sukuojami, dabar jau kiek isbandziau kitokiu, tai neatradau nieko geresnio, baigsiu ka dabar naudoju ir vel pirksiu sita