Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

Labai domina mane SIE vitaminai plaukams, gal kas jau isbandete bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2011 11 02, 22:54)
ta pati panele tik kita sunknele biggrin.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoju Selective hydro cream, tai man jis labai fainas, man tiko ir patiko smile.gif. Tūris gan didelis - 1,5l, tai realiai padalinus kainą išeina tiek, kiek per metus maximose išleidžiam, nes man metams jo tikrai užtenka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 12 lapkričio 2011 - 15:42
4u.gif
galiu parekomenduoti - naudojau šampūną ir kaukę Orifluido kompanijos - labai wub.gif
4u.gif
plaukai dažyti - tačiau blizga ir yra švelnūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurine: 14 lapkričio 2011 - 00:12
QUOTE(Aurine @ 2011 11 14, 00:11)
4u.gif
galiu parekomenduoti - naudojau šampūną ir kaukę Orifluido kompanijos - labai  wub.gif
4u.gif

atsiprašau - OROFLUIDO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2011 11 14, 07:26)
atsiprašau - OROFLUIDO blush2.gif

o jusu plaukai kokie? 4u.gif kazin koks poveikis pustiems ir sausiems butu? suglotnintu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2011 11 14, 00:11)
4u.gif
galiu parekomenduoti - naudojau šampūną ir kaukę Orifluido kompanijos - labai  wub.gif
4u.gif

Viena cia tema apie plauku balzamus, antra Orofluidas anokia kompanija, sia linija gamina Revlon`as.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 14, 10:11)
Viena cia tema apie plauku balzamus, antra Orofluidas anokia kompanija, sia linija gamina Revlon`as.

4u.gif
balzamas, kondicionierius, kaukė - tai tik pavadinimai skiriasi blush2.gif - o skirti jie vienam tikslui - plaukų maitinimui, kondicionavimui ir t.t. smile.gif
o kompanija g.gif - tai Colomer (Ispanija):
http://www.orofluido.com/en/index.asp
blush2.gif 4u.gif
o čia - daugiau apie produktus wub.gif
http://www.orofluido...n/productos.asp (manau niekas neužpyks blush2.gif )
beje - nieko neparduodu blush2.gif pati naudoju, todėl ir pasidalinu savo patyrimu
o mano plaukai - iki pečių, rudai dažyti, gana ploni - anksčiau neblizgėjo - o dabar blizga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurine: 14 lapkričio 2011 - 20:55
Aurine, nenoriu veltis i ilgas diskusijas, linkiu daugiau pasidometi mirksiukas.gif

Mano plaukai dazyti tamsiai, is Orofluido labiausiai patinka eliksyras, nors plaukai blizgejo ir pries tai smile.gif

I tema paskutiniu metu bandziau Everline kondicionieriu-krema, buvo labai keista melyna mase teptis ant plauku, bet nieko bloga nenutiko. Pati turbut nepirkciau jo, nebent Chill in drekinancia kauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 14, 21:11)
Aurine, nenoriu veltis i ilgas diskusijas, linkiu daugiau pasidometi mirksiukas.gif

Mano plaukai dazyti tamsiai, is Orofluido labiausiai patinka eliksyras, nors plaukai blizgejo ir pries tai smile.gif
I tema paskutiniu metu bandziau Everline kondicionieriu-krema, buvo labai keista melyna mase teptis ant plauku, bet nieko bloga nenutiko. Pati turbut nepirkciau jo, nebent Chill in drekinancia kauke smile.gif

4u.gif
iš kondicionierių esu išbandžiusi Alternos - sakyčiau savo funkciją (kondicionavimo, nes plaukai nesivelia) jis atlieka ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Gal kas esat naudojusi Sebastian kondicionierius? Ten ju tiek daug, kad nzn, kuri isbandyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Nusipirkau siandien Dzintrs alieju plaukam, maciau cia gyre labai, didelis buteliukas kreminis, bet ne su zaliu o su kreminiu kamsteliu, idomu ar cia nebus koks plagijatas? Atrodo taip, tik kamstelis tokios pat spalvos kaip ir buteliukas, kreminis... g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Satin~: 17 lapkričio 2011 - 14:15
user posted image

nusipirkau tos pacios linijos ir kauke ir sampuna thumbup.gif

labai patinka thumbup.gif
Atsakyti