Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

QUOTE(v-i-k-a @ 2011 12 18, 21:06)
Merginos, ar yra bandziusiu VICHY DERCOS Nutri Reparative Conditioner? Idomu ar geras, verta pirkti? g.gif

V-i-k-a, kodel tave butent sitas sudomino? As esu turejusi Vichy Dercos sampuna didele bonke su dozatorium, tai taip patiko, kad antra karta pirkau, paskui atsibodo. Gal ir balzamai ju nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 18, 22:31)
V-i-k-a, kodel tave butent sitas sudomino? As esu turejusi Vichy Dercos sampuna didele bonke su dozatorium, tai taip patiko, kad antra karta pirkau, paskui atsibodo. Gal ir balzamai ju nieko g.gif

Vichy sampunai ir man labai patinka. Dabar naudoju ta nuo pleiskanu. Superinis. Ir nuo slinkimo, irgi labai patnka. Bet man reik kazkokio ar balzamo ar kondiskes ar dar kokio beso. Sen uzejau i vaistine ir pamaciau sita. Beveik nupirkau, bet kotai paskutiniu momentu nusprendziau pajieskoti informacijos, nusipirkti visada spesiu. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo Keranove Lightness & Purity kondicionierių riebiems plaukams? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(ambersitta @ 2012 06 12, 19:26)
Gal kas naudojo Keranove Lightness & Purity kondicionierių riebiems plaukams? Kokie atsiliepimai?

Naudoju, tik ne riebiems, bet sausiems plaukams, tai patenkinta, tikrai geras smile.gif
Atsakyti
Gal apie šį kondicionierių kas turi daugiau atsiliepimų? Jericho
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 11 22, 20:02)
user posted image

nusipirkau tos pacios linijos ir kauke ir sampuna  thumbup.gif 

labai patinka  thumbup.gif

šitie ir man patinka thumbup.gif gera linija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 11 22, 18:02)
user posted image

nusipirkau tos pacios linijos ir kauke ir sampuna  thumbup.gif 

labai patinka  thumbup.gif

Kai pabaigsiu savo turimas priemones plaukam, išbandysiu šią liniją ax.gif
Atsakyti

Naudojų šį kondicionierių ir šampūną riebiems plaukams. Super smile.gif anksčiau galvą plaudavau kiekvieną dieną , o dabar atsikėlus sekantį rytą po plovimo plaukai nesusiriebalavę. Šiaip kondicionierius suminkština ir šiek tiek pablizgina plauką (bent man) 4u.gif Manau verta pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Hm, o gal kuri bandėt TRESemmé plaukų priežiūros priemones? g.gif Norėčiau visai ir pabandyti, atsiliepimai geri, tik nežinau ar tikrai nemačiau ar pro akis praleidau parduotuvių lentynose, nu niekur neužmačiau aš jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2009 12 19, 22:15)
Sveikos supermamos,tokios temos neradau,tad uzvedu nauja... taii visgi kokius balzamus ar kondicionierius naudojate,po plovimo sampunu? smile.gif

Loreal nebloga:)
Papildyta:
QUOTE(*Sheilute @ 2012 07 14, 19:08)
Kai pabaigsiu savo turimas priemones plaukam, išbandysiu šią liniją ax.gif

Reikės pabandyti:)
Papildyta:
QUOTE(Claude @ 2012 07 10, 10:02)
Gal apie šį kondicionierių kas turi daugiau atsiliepimų? Jericho

Bandžiau, nieko gero, plaukus apsunkina.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 12 18, 22:31)

šampūnas jėgelė, koks geras biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau sulaukti atsiliepimų apie šį, turbūt jau apkalbėtas, bet gal bus šviežių atsiliepimų? Ar verta pirkti tokią didelę pakuotę, geras produktas? Reikia kad glotnintų plaukus kuo labiau

user posted image
Atsakyti

Kurį laiką panaudojau, ir supratau kad jis ne man schmoll.gif Bent jau mano plaukams jis ne tik kad nepadėjo išvengti greito riebalavimosi, bet ir kažkaip pakeitė jų struktūrą. Anksčiau jie pas mane būdavo labai švelnūs, o po to balzamo naudojimo tapo šiurkštūs, na gal ne kaip šiaudai, bet tikrai poveikis man nepatiko g.gif Aišku čia kiekvienam individualiai, bet
Atsakyti