Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

siuo metu John Frieda brunetems, neblogas bet kartojamas nebus tikriausiai smile.gif
Atsakyti
BIOSILK produkcijos - Silk therapy, mažai jo reikia plauku galiukams, bet labai geras ir kvapas malonus.

http://prekesgroziui...preparatas.html
Atsakyti
Turiu viena is Havaju, teta parveze. Naturalesnis, dumbliu ir prapuvusiu augalu kvapo biggrin.gif
Kita is Suomijos, naturalus, ekologiskas, taip pat teta parvee smile.gif
Dar naudoju http://www.krinona.l...kShampoo021.jpg ale su silku jis. Kazkaip anksciau man labiau jautesi poveikis. Plaukai velnuciai buvo kaip mergytes, dabar viskas ok, bet nera to yahoo.gif efekto smile.gif .
Atsakyti
na apie si sampuna, balzama ir aliejuka esu girdejusi jau tikrai ilgoka laika, bet vis nenusipirkdavau niekaip! o va siandien nusipirkau rinkinuka si, jetau kaip kvepia aliejukas! o svarbiausiai man patinka sampuno ir balzamo sudetis! pirmi toki kurie yra man priimtini ir labiausiai naturalus! kokia as patenkinta! beto sampunas ir balzamas su aliejuku yra kartu ir is keratino, tad ir plaukus skatina augti ir juos sveikus bei zvilgancius padaro http://www.marcantho...f-morocco-argan
stai sie stebukleliai! tikiuosi ir jums taip patiks kaip ir man mergaites! wub.gif tik nezinau ar ju yra lietuvoje, bet manau turetu buti smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate toki balzama? Kokie atsiliepimai. Siaip sudetis nebloga gal, bet vel gi paziurejau sudeti ant pakuotes ir pamaciau dimeticone doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 10 18, 15:00)
Gal kas naudojate toki balzama? Kokie atsiliepimai. Siaip sudetis nebloga gal, bet vel gi paziurejau sudeti ant pakuotes ir pamaciau dimeticone  doh.gif 

user posted image

Turėjau šitą dvifazį purškiamą kondicionierių vasarą - rašo, kad apsaugo nuo saulės spindulių, jūros vandens ir pan. Visai patiko - ir plaukai lengviau šukuojami, padrėkinti. Tiesa, gana greitai sunaudoju, nes plaukai mano ilgi. smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kur įsigyti Aubrey Organics White Camellia kondicionierių?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 10 19, 12:06)
Turėjau šitą dvifazį purškiamą kondicionierių vasarą - rašo, kad apsaugo nuo saulės spindulių, jūros vandens ir pan. Visai patiko - ir plaukai lengviau šukuojami, padrėkinti. Tiesa, gana greitai sunaudoju, nes plaukai mano ilgi. smile.gif

Man irgi ji gyre, na bet as dar stabdau del pirkimo, kad sudetyje yra silikono, o jis nera gerai plaukui daug kas sako. Tai va ir nezinau doh.gif
Atsakyti
Dabar Milkshake, prieš tai buvo John Frieda abiejų naujų linijų blondinėms, beeet man nieko nėra geriau už pačius paprasčiaus, natūraliausius, kad ir tą pačią Baba Agafija biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
sis tikrai daro stebuklus, tik idomu kokio ingrediento deka g.gif:

user posted image
prabangios linijos kauke ypac drekinga plaukus, pades laaabai sausiems plaukams.

user posted image
drėkina mažiau, bet plaukus padaro labai švelnius ir laaaabai lengvučius 4u.gif

mano plaukai šviesnti, nusauseje, stori 4u.gif
Atsakyti
As naudoju bio silk
Papildyta:
gal kas galit epatarti gera balzama kad plauku galiukai atsigautu?
Atsakyti
Siuo metu Taft zalia, patinka labai thumbup.gif
Atsakyti