Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų balzamai,kondicionieriai

sveikos, gal kas naudoja serumus plaukams , ar tikrai jie efektingi kaip skelbiama?
Atsakyti
QUOTE(Daniellita @ 2013 05 27, 21:58)
Sveikos merginos, gal kas isbandete sia nauja garnier linija:

http://www.facecontr...013/04/pilt.jpg

kazkaip susigundziau, nusipirkau kondicionieriu ir kauke ir mastau.. gal be reikalo..  g.gif (bandysiu rytoj)

kokie atsiliepimai?

Jeigu kam idomu, atsiliepimai vidutiniski schmoll.gif
Atsakyti
Yra bandziusiu SYOSS Oleo Intense Thermo Care balzama su keratinu? Labai vilioja mane tas keratinas, gal suglotnins plaukus, padarys kaip is reklamu biggrin.gif
Atsakyti

i 
Reklama forume draudžiama, todėl reklaminės žinutės ištrintos.
Atsakyti
Ui, cia l. opi tema ( man:( ). Kokiu tik neisbandziau sampunu, balzamu.... Nepataikau niekaip:( mat turiu problematiska galvos oda: greitai riebaluojasi ir velniskai pleiskanoja.. Cia vidines problemos. Kazkada naudojau Harologi firmos priemones, bet dabar ju, berods, LT nera. Paskutinis naudotas balzamas is Klorane su kvieciu kazkokiu pieneliu ar pan. Visai normaliai.
Greiciau jau AS tureciau visu cia esanciu klausti/prasyti patarimo, kaip pagaliau atrasti sau tinkancias priemones.. Supratau tik viena: kur daug chemijos ir silikonu visokiu - galvos oda eina is proto, kas naturaliau - priima ne taip stipriai oziuodamasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masha6: 10 birželio 2013 - 18:46

paskutinis mano pirkinys ir manau greit jo nekeisiu į nieka thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2013 06 11, 08:40)
paskutinis mano pirkinys ir manau greit jo nekeisiu į nieka  thumbup.gif
user posted image

Tai papasakokit placiau
Atsakyti
Man tai labai patiko Kerastase age premium serijos šampūnas ir kaukė. Nerealūs po to plaukai, kaip šilkiniai, o jau kvapas. Nors man dar toli iki 50, bet paskaičiau atsiliepimus ir pagalvojau, kad super padrėkinimas tikrai nepakenks nusipirkau ir nesigailiu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamis2: 15 birželio 2013 - 09:09
QUOTE(mamis2 @ 2013 06 15, 10:08)
Man tai labai patiko Kerastase age premium serijos šampūnas ir kaukė. Nerealūs po to plaukai, kaip šilkiniai, o jau kvapas. Nors man dar toli iki 50, bet paskaičiau atsiliepimus ir pagalvojau, kad super padrėkinimas tikrai nepakenks nusipirkau ir nesigailiu.

user posted image

Kokie pacios plaukai 4u.gif
Atsakyti
Gal dar butu atsiliepimu apie Tigi Sriuous conditioner? Kiek skaiciau, visi beveik geri biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2013 06 11, 08:40)
paskutinis mano pirkinys ir manau greit jo nekeisiu į nieka  thumbup.gif
user posted image

Galima plačiau? Ką prieš tai naudojei? Su kuo lygini?
Atsakyti
kaukes aprasymas sudomino, mano plaukam manau tiktu. Kokie jusu atsiliepimai? beje kur pirkot sia kauke?
Atsakyti