Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Europe

Sveiki, ir as noreciau sia vasara isvaziuot padirbeti. Kazkaip man patikimiausiai atrodo PLC, tai per ten ir zadu vaziuoti. tik svarstau, kur geriau vaziuoti. Kazkaip i USA baisoka kaip pirmam kartui, juolab, kai nzn ar kompanijos turesiu, o vienai nesinori.
Tai dabar neapsisprendziu, ar geriau i UK ar i Graikija? Graikija vilioja tuo, kad ten imoka mazesne, bet suprantu, kad ten ir neuzsidirbsi tiek, kiek UK, bet gal siaip patirtis ir ispudziai tokioj saly daug verti. Idomu butu suzinot, kitu nuomone ar patirti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiogo_sese: 03 spalio 2010 - 19:30
Sveikos,
Gal galit aprašyt įspūdžius ir patirtį Graikijoje,kurios buvo išvykusios? smile.gif
Atsakyti
Labuks, gal kas buvote Italijoje arba Portugalijoje? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano drauge praeitais metais buvo isvaziavusi y Skotija per PLC. Liko labai patenkinta viskuo ir netgi pasiliko pasibaigus kontraktui tame paciame darbe. Taip kad jeigu domites sia agentura, is keliu zmoniu esu girdejusi, kad pakankamai patikima. Bet aisku, reikia suprasti toky dalyka - kad partneriu uzsienyje jie iesko skambindami, bendraudami internetu, tad ne visada zino realia situacija, ar darbdavys patikimas, kai zmones ten vyksta pirma karta. Tad buna yvairiausiu situaciju. Kuo daugiau zmones isvyke ir gryze palieka atsiliepimu paciai agenturai, kas tiko/nepatiko, tuo daugiau informacijos ir isvykstantiems, tad visada reikia dalintis ziniomis, patirtimi 4u.gif
Atsakyti
As kazkaip irgi apie PLC vien gerus atsiliepimus girdejus. Bet va is keliu pazistamu issiklausinejau, kad i geriau i Anglija, o ne i Skotija butu pakliuti, nes Skotijoj darbdaviai tiek neisipareigoja, kiek Anglijoj ir anglijoj pavyksta daugiau uzsidirbti. bet kogero cia irgi nuo konkrecios situacijos priklauso.
Atsakyti
Sveikos,

Domiuosi ir as uzsieniu. Niekaip neapsisprendziu i kuria sali vykti. Labiausiai traukia Graikija, Rodo sala. Noreciau vaziuoti su kuo nors va bank, vietoje ieskotis darbo. Bet kaip pirmam kartui, manau tai kiek per rizikinga, tad teks pasikliauti agentura. Ar PLC ir EWC yra tas pats? Kuri agentura patikimesne? Gal kas nors ieskote darbo partneres? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2011 01 23, 22:33)
Sveikos,

Domiuosi ir as uzsieniu. Niekaip neapsisprendziu i kuria sali vykti. Labiausiai traukia Graikija, Rodo sala. Noreciau vaziuoti su kuo nors va bank, vietoje ieskotis darbo. Bet kaip pirmam kartui, manau tai kiek per rizikinga, tad teks pasikliauti agentura. Ar PLC ir EWC yra tas pats? Kuri agentura patikimesne? Gal kas nors ieskote darbo partneres? smile.gif 4u.gif

Sveika, PLC ir EWC yra skitingos agenturos, bet negaleciau pasakyt kuri geresne, nes neesu domejusis apie EWC per daug. As taip pat norejau vaziuoti i Graikija labai, bet buvau nuejus pasiklausineti i PLC, tai kaip supratau is jos pasakojimu, UK yra daugiau sansu uzsidirbti, be to Grakijoj dabar tie visokie neramumai sunkina padeti... Bet kitas dalykas tas, jog UK i lietuvius ziuriu daugiau kaip i antrarusius, o Graikijoj kaip i normalius smile.gif
Bet kadangi man yra svarbu uzsidirbti, o ne tik keliones islaidas padengti, tai kolkas pasilieku prie W&T UK varianto...
Atsakyti
O is kokio tu miesto? Kompanijos neieskai?

Gal buvau nuejusi pakalbeti i PLC biura tiesiogiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2011 01 24, 16:37)
O is kokio tu miesto? Kompanijos neieskai?

Gal buvau nuejusi pakalbeti i PLC biura tiesiogiai?  smile.gif

as is kauno, taip buvau nuejusi pati i PLC pasiklausineti smile.gif o kompanija tikrai nepamaisytu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiogo_sese @ 2011 01 23, 23:38)
Sveika, PLC ir EWC yra skitingos agenturos, bet negaleciau pasakyt kuri geresne, nes neesu domejusis apie EWC per daug. As taip pat norejau vaziuoti i Graikija labai, bet buvau nuejus pasiklausineti i PLC, tai kaip supratau  is jos pasakojimu, UK yra daugiau sansu uzsidirbti, be to Grakijoj dabar tie visokie neramumai sunkina padeti... Bet kitas dalykas tas, jog UK i lietuvius ziuriu daugiau kaip i antrarusius, o Graikijoj kaip i normalius smile.gif
Bet kadangi man yra svarbu uzsidirbti, o ne tik keliones islaidas padengti, tai kolkas pasilieku prie W&T UK varianto...

del Graikijos tai tikrai galiu pasakyt, kad jiems pasakius Lietuva, jie geriausiu atveju net nezino ar tai Europoj, o daznai atsako "aaa.. Rusija", o tai vos ne lygu "aaa.. k***a" (laisvo elgesio mergina).. o be to dabar ten tikrai suprastejus situacija, nemazai baru, kaviniu uzsidarineja (ne tik ziemai - su visam), paciu graiku bedarbiu padaugejo, taip kad rizikuot ir vaziuot va bank tai nesiulyciau.. beje, ir nesitikekit kad darbas ten bus legalus, t.y. su visais mokesciais, vienetai ten dirba pilnai iforminti..
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2011 01 26, 00:58)
del Graikijos tai tikrai galiu pasakyt, kad jiems pasakius Lietuva, jie geriausiu atveju net nezino ar tai Europoj, o daznai atsako "aaa.. Rusija", o tai vos ne lygu "aaa.. k***a" (laisvo elgesio mergina).. o be to dabar ten tikrai suprastejus situacija, nemazai baru, kaviniu uzsidarineja (ne tik ziemai - su visam), paciu graiku bedarbiu padaugejo, taip kad rizikuot ir vaziuot va bank tai nesiulyciau.. beje, ir nesitikekit kad darbas ten bus legalus, t.y. su visais mokesciais, vienetai ten dirba pilnai iforminti..

tai vat ir PLC nepatare i graikija vaziuoti. nebent yra didesnis noras pamatyt, o ne uzsidirbt smile.gif
Atsakyti
O gal iš jūsų draugų kas nors buvo Italijoje ar Ispanijoje dirbti per plc?
Atsakyti