QUOTE(*Rita* @ 2009 12 26, 21:55)
O dabar asmeniškai jums. Kokią dovaną turit? Įtaigos?

Ponia, o jūs nesusimąstėt, kodėl aš jums daugiau nebeperskambinau? Ir kodėl sukūriau, kad mano vyras atėjo ir negaliu kalbėti? Aš buvau šokiruota jūsų elgesio su jūsų vaiku! Daugiau nieko nesakysiu, nes tai peržengia taisyklių ribas, negaliu viešinti to, kas mane taip šokiravo jūmyse, kai buvom susitikusios dėl žaislų atidavimo. Gal pati suprasit

Bet, tik būkit gera, nebekalbėkit daugiau apie jokias dovanas. Juk nė viena iš šios temos dar nėra jūsų ir jūsų elgesio mačiusi, tai sakau, dar ims ir patikės
Nemanau, kad per 2 minutes imanoma pazinti zmogu ir apie ji kazka nuspresti. Tad prasom neskleisti cia ereziju apie mane ir nefantazuoti.
Niekas jus nevercia su manim bendrauti. Ir man visai neidomu del kokiu priezasciu jus man neskambinot. Su vaiku mano seimoje elgiamasi normaliai. O jei jums vaidenasi, tai sias probelmas as spresti nekompetetinga.
Del forumo... tai man neleido atlikti tam tikru funkciju. Tad nezinau, ar cia jau tuo metu forumas grybavo...
Cezi, cia jusu pacios zinute. Tad nereikia apie kitus spresti pagal save.
QUOTE(cezi @ 2009 05 08, 10:34)
Interna
Kad tu nežiūri į akis tai čia visai ne bėda, aš irgi nežiūriu į akis niekam ir niekada, o jei kada sąmoningai prisiverčiu tai jaučiu didelį diskonfortą.
Nenoriu tavęs gasdinti, bet bėda gali būti visai kitur... kiek supratau vaikų tu dar neturi, na bent jau nerašai, tai va ta bėda gali persiduoti vaikam...
Akių kontakto nebuvimas yra autizmo požymis.
Neturejau cia tikslo atejus su kuom nors ginciotis, bet nesiruosiu kentet izeidimus ir buti nepagristai puolama cia kiekvieno neturincio ka veikt forumo dalyvio.
Nepatinka mano postai, sutinku su moderatorium: nekomentuokit.

Istatymu nepazeidziu, tad neturiu del ko teisintis.
Papildyta:
QUOTE(F @ 2009 12 27, 00:48)
Mano vyrui labai blogai, gali būti, kad tai sukėlė didžiulis aplinkos pasikeitimas (jis persikraustė į kitą šalį,
F, jusu vyrui yra viskas gerai. Ta prasme gerai, kad taip reaguoja daug zmoniu, kurie persikrausto gyvent i kita sali. Yra net sio reiskinio pavadinimas (reikia internete ieskot, dabar nepamenu). Po kiek laiko jusu vyras arba pripras gyvent toje salyje, arba griz atgal.