QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 12 22, 15:30)
Oi, pasisakysiu ir as del vitrininiu langu

Man asmeniskai vitrinos yra grazu, kai jos yra ne i gatves puse

Kai yra grazus vaizdas i kiema ir pan., tada as tas vitrinas pilnai pateisinu

Bet kai tie langai iseina i kokia judria gatve, tai atrodo mazu maziausiai juokingai

Pvz. vaziuojant vakare uz Vilniaus Bendoriu link, Klevines kaimas ir pan. pristatyta palei kelia namu su dydziausiom vitrinom ir nera nei uzuolaidu, nei zaliuziu nei kitokiu lango "apdaru" ir matai vaizdeliu

guli vyrai prie teliku Elo Bandzio pozose ir kitoje rankoje alaus butelaitis

As labai greit nukvakciau pagyvenus tokiam akvariume, per daug demesio man butu, ne svisi pravaziuojantys spokso

O jai as noreciau tik su apatiniais namie pasivaikciuoti ar naktinukais

Isivaizduoju, kad kaimynams net serialu nereiketu
Serzai, as tavo sudetingoj situacijoj vis tik kreipciausi i architekta konsultacijos bent jau

Gal yra koks tai sprendimas apie kuri tu net nenutuoki
netoli manes kaip tik yra vienas toks namukas su vitrina vaizdu i gatve, o kas gudriausia tai prie tos vitrinos sofa pastatyta

o is lauko puses suoliukas, jei kas apsiverstu su juo?
Tai vat jei koks zvejys pameskeriot sugalvos ezere prie mano namo tai ir spoksos i mano zmona miegamajame joga uzsiiminejancia
Na mano projektui taip ar taip reikes archi palaiminimo, tai gal tada ir mestels kokia minty kita, bet kazkaip kai prisimenu kazkieno pasakyma kreipkis pas archi ras gera sprendima susijusi su tuo slaitu mano sklype tai iskart tokios mintys ka jis gali pasiulyti: statyti ant slaito su kokiu pusrusiu, paslepti nama slaite ar dar koki varianta ant poliu pakabinti nama ir pan. prisiziurejau laidu Grand Design su Kevinu McKlaudu tai variantu kokiu tik nori ir archi kiekvienoj situacijoj randa sprendima, tik tu sprendimu kainos
Kai susitvarkysiu PC imesiu savo planeli jusu teismui jei kam idomu buti teisejais (jei dar nebuvau imetes cia)