QUOTE(schade @ 2010 03 25, 17:52)
Katechizuoti - mokyti tikėjimo dalykų, udgyti ir auklėti krikščioniškai.
Jei nesakysite, kokie tie panašūs labai svarbūs norai - bus labai sunku ką nors patarti.
Svarbiausias dalykas, ką norėjau pasakyti, yra tai, kad čia DAR TIK PIRMAS nesutarimas dėl religinių įsitikinimų, kuris kyla jūsų (būsimoje) šeimoje. Skirtingų tikėjimų ar įsitikinimų žmonių santuokų daugėja (gerai ar blogai - atskira tema diskusijai), ir jei pasidomėsite, rasite nemažai informacijos ir patarimų, kaip tokiose šeimose sugyventi. (Bene svarbiausias iš jų - IŠ ANKSTO visa tai aptarti ir ir aptariant nesusipykti ir neišsiskirti.) Tik svarbu, kad patys suvoktumėte, kokia svarbi, jautri ir net skaudi tema tai yra, ir būtumėte pasiruošę, kad dar ne sykį teks ją nagrinėti. Jei būtų JŪSŲ valia, vaikų nekrikštytumėte - o ką sakys vaikų motina? Ar sugebėsite kaip nors susitarti, rasti kokį nors kompromisą?
(O jei esate krikštytas, bet netikintis - tai ir nesate krikščionis, nesijaudinkite

)
Pasikalbeti ir nesusipykti mes tikrai mokame. Tad tikiuosi rasime bendra sprendima. Tiesa mergyte bent jau kolkas isikandusi savo idealu svajoniu varianta ir na niekaip nesiruosia nusileisti. Nors as suprantu, kad pvz mano norai yra turbut dar sudetingesni, nei baznycios pripazinimas man

Na bet paliksime juos paslaptyje.
O kalbant labiau i tema, tai as pvz neisivaizduoju kaip galima darant vestuves nedaryti ju rotuseje. Na gal kad as kaunietis ir cia labai ji grazi ar kaip, bet man tai butina vestuviu taskas