Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pirkti tortą

Mes ir seniau Kaune iš Gulbinienės užsakinėdavom. Bet paskutiniu metu schmoll.gif kažas ten jiems ne taip....

Tai va dabar rekomenduoju tortus kur mes patys vestuvėms pirkom thumbup.gif Padaro koki nori, kaip nori papuosia, kiek nori aukstu, kokios nori spalvos ir t.t.
Bet velnias, pradejau cia reklamuoti ir pamirsau kaip jie vadinasi blush2.gif Nu zodziu ju kepykla yra ten uz Domeikavos. Ale or visai pamirsau doh.gif Nu jei ka domins namie pasiknisiu telefono. Ir kg ten bet kurio torto 24lt. ir tikrai sviezus. nes pradeda tavo torta gaminti tik ta pacia atsiemimo diena (jei atsiimi po pietu), arba vakare (jei pasiimi kitos dienos ryta). Delto tai tikra, nes pasirinkus kelis skirtingus, ir jei persigalvoji tai pasikeisti i kitoki gali iki pat tos atiemomo dienos
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 30, 22:22)
Nu zodziu ju kepykla yra ten uz Domeikavos. Ale or visai pamirsau  doh.gif Nu jei ka domins namie pasiknisiu telefono. Ir kg ten bet kurio torto 24lt. ir tikrai sviezus. nes pradeda tavo torta gaminti tik ta pacia atsiemimo diena (jei atsiimi po pietu), arba vakare (jei pasiimi kitos dienos ryta). Delto tai tikra, nes pasirinkus kelis skirtingus, ir jei persigalvoji tai pasikeisti i kitoki gali iki pat tos atiemomo dienos

Laukiam smile.gif Gal galėtum ir adresą parašyti... Gal jie turi kokį puslapiuką internete? O jų kokio filialo pačiam Kaune nėra, ar būtinai patiems reikia važiuoti pasiimti?
Atsakyti
"Elguvoje" tikrai superiniai tortai. Ypatingai mums patinka Jonis ir Arbatinis. Ką vaišinom, visi sakė, kad skanesnio nėra ragavę thumbup.gif Visada būna šviežut šviežutėliai, labai gražiai papuošti. Puošia ir gyvomis gėlėmis thumbup.gif Visiems rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
nežinau, gal kas jau ir minėjo, bet labai skanūs tortukai Europoj "Presto". Nemėgstu saldumynų, bet šiems gardumynams negalėjau atsispirt...
Atsakyti
Mums labai patinka tortukai iš "mažosios Ragainės" , perkam arba užsisakinėjam Pilaitėje . Kilogramo kainos nuo 16Lt iki .......
Atsakyti
Mes irgi Elguvos tortus dažniausiai užsakom- tikrai labai skanus thumbup.gif
Bet pora kartu teko užsakit maximoj tai žinokit visai patiko, užsakinejom vaisinį su varškes kremų, toks skanumelis, ir svarbiausia labai lengvas, nes mes riebių kremų ne megstam.
Atsakyti
Dėl tortų už Domeikavos, tai ta firma, man regis, ta firma "Karališkas agatas" vadinas. radau internete ir jų kordinates Aukščių g. 51, LT- 54349 DOMEIKAVA . Mes ir ten vestuvėm labai gražų tortą užsakinėjom, bet jis man per saldus buvo ax.gif
O šiaip visad užsakinėjam pas Gulbinienę. Bet JŪs čia mane nuliūdinot, kad suprastėjo jie doh.gif Kaip tik ryt žadėjau mažosios gimtadieniui eit užsakinėt g.gif
Va tokį tortuką pirkom mažosios mėnesio gimimo proga

user posted image

O tokį ragavom per krikštynas

user posted image

Tiesa, anyta labai panašią boružę užsakė "Bijolij", bet man jis neskanus buvo schmoll.gif , be to visas viršus toks kaip iš cukraus ir visas tįstantis schmoll.gif

i 
Ištrintas tel. nr., kuris jau seniai yra privataus asmens namų telefonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 kovo 2012 - 17:34
QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 30, 21:22)
Mes ir seniau Kaune iš Gulbinienės užsakinėdavom. Bet paskutiniu metu  schmoll.gif kažas ten jiems ne taip....

O kas Gulbinienes tortams atsitiko? rolleyes.gif spali buvau uzsakiusi boruze savo kriksto dukrai, tai buvo thumbup.gif paskutinikart uzsakem Kaledoms "Misko uoga", nu tai per saldus buvo. tikejausi kazko gaivesnio. bet siaip visad sviezi tortai, skanus tongue.gif savo gimtaidenui irgi zadu ten uzsakyt. bet va, kainas tai uzsikele - anksciau pigiau buvo. aisku, viskas brangsta, bet kai tiesiai is kond. cecho imi, galetu ir pigiau buti...
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 11 10, 19:38)
Mažoji Ragainė
Įsruties g.22, Vilnius
tel. (8~5) 270 72 65

Laaabaaai skanūs tortai  wub.gif

O mane butent si firma isdure taip, kad niekam nelinkeciau - nepagamino vestuvems uzsakyto keliu aukstu torto schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Niekam nerekomenduociau schmoll.gif

Nors maistas kuri pirkau uzsakinedama torta buvo skanus. Bet tokio lygio isdurimo as jiems tikrai neatleisiu mad.gif

O, ir dar sugalvojau, kadangi as laukiuosi, tai dar ir ziurkem juos apleisiu uz toki "poksta" atsiprasant gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 06 20, 19:55)
O mane butent si firma isdure taip, kad niekam nelinkeciau - nepagamino vestuvems uzsakyto keliu aukstu torto  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Niekam nerekomenduociau  schmoll.gif

Nors maistas kuri pirkau uzsakinedama torta buvo skanus. Bet tokio lygio isdurimo as jiems tikrai neatleisiu  mad.gif

O, ir dar sugalvojau, kadangi as laukiuosi, tai dar ir ziurkem juos apleisiu uz toki "poksta" atsiprasant  gun_smilie.gif

Ne is piktos valios taip jiems nutiko... Kartais tikrai verta nepykti, nors ir vestuvems tortas buvo wub.gif
Atsakyti
BIJOLA ir TIK BIJOLA... kiek kartu pirkau is ten niekada nesigailejau, gal tik aptarnavimas ne visada normalus, bet tortu skanumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eimė @ 2006 01 15, 22:22)
Mums labai patinka tortukai iš "mažosios Ragainės" , perkam arba užsisakinėjam Pilaitėje . Kilogramo kainos nuo 16Lt iki .......

Aš tik už Mažosios ragainės tortus ir pyragus. Niekur kitur skanesnių neradau wub.gif
Atsakyti