Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pirkti tortą

Man irgi - tik Bijola.
Turiu keletą mėgstamų tortų, bet "Naktelę" tai perku šiaip be progos ir negaliu susilaikyt jos nevalgiusi. Nerealu wub.gif
Atsakyti
Bijola thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pats paciausias mirksiukas.gif wisom progom ir skonis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 10, 15:55)
bet "Naktelę" tai perku šiaip be progos ir negaliu susilaikyt jos nevalgiusi. Nerealu  wub.gif

O kura tą "Naktelę" dabar gauti? Anksčiau tai prekiaudavo "Dainavoj", bet dabar šimtas metų nebėra... Kur perkate???
Atsakyti
QUOTE(Supertėtiskitas @ 2009 05 02, 20:48)
O kura tą "Naktelę" dabar gauti? Anksčiau tai prekiaudavo "Dainavoj", bet dabar šimtas metų nebėra... Kur perkate???

Sveikos merginos.

Aš pirkau "Naktelę" Daukšiagirės dvaro konditerijoj" Kaune. Randasi Žemuose Šančiuose. Nors nesu konditerijos megėja blush2.gif , bet jų produkcija tikrai skani ir kokybiška. Daro tortus ir krikštynoms, ir vestuvėms - mačiau jų katalogą. Gal kam įdomu... g.gif jų svetainė www.tortai.eu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonata36: 26 gegužės 2009 - 13:04
Aš tai Naktelę perku Bijoloje, bet ne visada būna. Tai iš ryto paskambinu į parduotuvę ir paprašau, kad paliktų. va adresai thumbup.gif

Atsakyti
sveikos,va ir as prisijungiu prie jusu.o gal kas zino kiek kainuoja 1kg Bijolos firmoi tortas blush2.gif
Atsakyti
Dabar svaigstu dėl Šokolado meistrų darytų torčiukų Kurmio kalnelis arba iš bėdos Saulutė 4u.gif
Atsakyti
Man irgi tortai is "Mažosios ragainės" thumbup.gif kiek pirkau - nenusivyliau mirksiukas.gif
Atsakyti
"Napoleonas" "Prestoj" pats pačiausias. Prikepa ir išsinešimui wub.gif
Atsakyti
O as labai nusivyliau Gulbinienes tortu verysad.gif , kai pamaciau vos susilaikiau, visiskai neatitiko nuotraukos, sutrukinejes, nu zodziu buvo geda net ant stalo det toki, o kaina tai tikrai nemaza ax.gif
Cia palyginimui blink.gif

KODAS 385

user posted image

Atsakyti
O aš niekada nepamiršiu sugadintos nuotaikos sūnaus pirmojo gimtadienio proga. Uzsakiau "Bijola" du tortus skirtingoms datoms su užrašu, tai frazėje iš dviejų žodžių sugebėjo dvi klaidas padaryti doh.gif. Pirmąjį pasiėmiau ir perspėjau, kad po kelių dienų gi antras toks pats bus, paprašiau, kad ten be klaidų parašytų. Ateinu pasiimti, o ten taip pat prikeverzota vištos koja ir dar su klaidom, o į mano pastabas atsakas buvo - na ko jūs pergyvenat, juk jūsų vaikas vis tiek skaityti nemoka doh.gif. Žodziu, dabar bijoloi perku tik iš didelės bėdos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 01 27, 09:57)
Man irgi tortai is "Mažosios ragainės" thumbup.gif  kiek pirkau - nenusivyliau mirksiukas.gif

pritariu 100% thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti