Įkraunama...
Įkraunama...

Angliški "Chester" batai

QUOTE(lanaa @ 2005 11 29, 16:21)
laisves alejoj. netoli mickeviciaus g., salia poliario.

Dėkui, ko gero įsivaizduoju kur
Atsakyti
Jau ir naujojoj Megoj atsidare.
Atsakyti
Kaip jau teisingai buvo pastebėta - tai viena iš nedaugelio parduotuvių, kurioje galima rasti gražių batų be aukštų kulnų thumbup.gif Pavasarį nusipirkau batukus: baisiai patogūs... bet vat nešiojasi ne taip gerai, kaip tikėjausi... jie nesuplyšo nei ką, bet pati oda "susinešiojo": labai matosi tos vietos, kur lankstosi ir pan... Bet ką aš žinau, gal aš nemoku batų nešioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2005 12 08, 15:26)
Kaip jau teisingai buvo pastebėta - tai viena iš nedaugelio parduotuvių, kurioje galima rasti gražių batų be aukštų kulnų thumbup.gif  Pavasarį nusipirkau batukus: baisiai patogūs... bet vat nešiojasi ne taip gerai, kaip tikėjausi... jie nesuplyšo nei ką, bet pati oda "susinešiojo": labai matosi tos vietos, kur lankstosi ir pan... Bet ką aš žinau, gal aš nemoku batų nešioti blush2.gif

Man taip pat.Nusipirkau praeita rudeni zieminius batus,dziaugiausi,bet per lankstymo vietas jie apsinesiojo ir labai negraziai atrodo,nors tepiau pardaveju rekomenduotu kremu batams. verysad.gif
Atsakyti
Ką pagalvojate, kai sako "angliški batai"? Kad pagaminta Didžiojoje Britanijoje? Ot ir ne. Chester Kaune Laisvės al. pardavėja sakė, kad šių batų tik dizainas anglų, o pagaminta Italijoje smile.gif Gerai tai ar blogai - čia jau spręskite. Aš galvoju, kad nieko gero, nes po poros savaičių nešiojimo vyriškų batų kailis iš bato vidaus gabalais kristi pradėjo. Gal tiesiog nepasisekė. Todėl parašysim pretenziją su prašymu, kad pasiimtų batus ir grąžintų pinigus. Va čia įdomu bus patirti, koks jų požiūris į klientą.
Atsakyti
paskaiciau jusu atsiliepimus ir chesterio nuolaidu nebelaukiu. geriau palauksiu ecco smile.gif
Atsakyti
g.gif As net apie tokius negirdejusi...... Va is smalsumo googlinau ir radau..... ale kad jie kazkokie ypatingi butu, na jei jie angliski tai turet but brangus o juk ne viskas kas brangu buna kokybiska rolleyes.gif
Atsakyti
o aš esu nusipirkusi keletą, mano brangusis taip pat. Patinka man jų parduotuvės, ir Vilniuje, ir Kaune užsuku. Nėra tokio chaoso kaip Danijoje ar Žygio batuose, kam tinka toks stilius - pirmyn. Tokia... klasika su padykusiais elementais. Nešiojasi neblogai, jei tik kruopščiai pasirenki ką perki.
Atsakyti
Turiu zieminius. Labai patogus batukai. Jau dvi ziemas atnesiojau ir turbut dar tiek pat trauks. Tik kainu poltika pas juos idomi. Savuosiu pirkauz uz 450. Po kokio menesio ziu jau uz 150 parduodami.
Atsakyti
Be kita ko - dabar yra nuolaidos, bet jau eina i pabaiga. Siandien pirkau basutes - nukainuotos nuo 229 iki 29 Lt thumbup.gif Kaip nesiosis - dar neaisku, bet uz tokia kaina bent negaila.
Atsakyti
Verta, bet tik su nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Vyro klasikinio tipo batai pirkti uz 300 Lt suplyso po 2 men kazkur. Nors pirkome irgi girdedami tik gerus atsiliepimus. Pries savaite nusipirko dar vienus ziuresime, kaip laikys. Nors prisieke, kad viskas dabar pirks tik ecco biggrin.gif
Atsakyti