Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai, auskarėliai

QUOTE(Jolantuke @ 2010 01 10, 16:04)
Tuo pačiu noriu paklausti kaip jums pavyksta tas kilputes prie mažiukų swarovskiukų padaryti? Kol išlanksčiau kelis akmenėlius net suskaldžiau sad.gif

dailūs auskariukai wink.gif šiaip man ir tvarkingiau atrodo, ir nesuskaldysi akmenukų, jei dėtum intarpus-spaustukus mažyčius. O šiaip aš jei nededu nieko, tai užvėrus akmenuką, užlenkiu smeigtuką pirštu prie pat karoliuko. Pirštus, aišku, po to skauda, ypač jei kietesnis metalas, bet grožis reikalauja aukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 01 10, 20:25)
dailūs auskariukai wink.gif šiaip man ir tvarkingiau atrodo, ir nesuskaldysi akmenukų, jei dėtum intarpus-spaustukus mažyčius. O šiaip aš jei nededu nieko, tai užvėrus akmenuką, užlenkiu smeigtuką pirštu prie pat karoliuko. Pirštus, aišku, po to skauda, ypač jei kietesnis metalas, bet grožis reikalauja aukų biggrin.gif

Ačiū labai!
Apie spaustukus nė nepagalvojau. Jei rasiu panašios spalvos - pabandysiu.
O pirštais užlenkti labai sudėtinga. Tikriausiai iš tiesų nusipirkau per storas vinutes.
Atsakyti
laba,is kur galima nusipirkti kutus auskarams.aciu 4u.gif
Atsakyti
akmenukų vaivorykštėj, rankdarbiams.com parduotuvėse (http://www.rankdarbiai.com/catalog/index.php?cPath=33_141) ...
Jau , tur būt, ir kitose atsirado...
Atsakyti
turiu viena klausymeli,kur perkate vinukus karoliukam, kokiais kiekiais, kiek mokate? pasizvalgiau po parduotuves 1vnt-nuo 20-30 -50ct, o kad daug ju pardavinetu vienoj vietoj niekur nemaciau...
tik internete radau patraukliu kainu nuo 6 ct uz vnt
Atsakyti
QUOTE(Diidi @ 2010 01 10, 23:49)
turiu viena klausymeli,kur perkate vinukus karoliukam, kokiais kiekiais, kiek mokate? pasizvalgiau po parduotuves 1vnt-nuo 20-30 -50ct, o kad daug ju pardavinetu vienoj vietoj niekur nemaciau...
tik internete radau patraukliu kainu nuo 6 ct uz vnt

internete ir uzsakinejam smile.gif nes pvz silver cityje tai ogogo kaip kiriasi tokiu dalykeliu kainos, perku tik ekstra atveju rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mangirdienės darbai kaip visada su cinkeliu , įdomūs tokie vykrutasai išraityti. Pirma ir ketvirta auskarų poros patiko.
Atsakyti
Pasirodau ir aš su saviškiais 4u.gif ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
katydid, nu jau kokie gražūs pirmieji.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2010 01 11, 09:29)
Mangirdienės darbai kaip visada su cinkeliu , įdomūs tokie vykrutasai išraityti. Pirma ir ketvirta auskarų poros  patiko.

aciu, mieloji wink.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]

Melomane, o is kokiu siuliuku darei kutus?
Atsakyti