Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai, auskarėliai

BabyGrite antrieji sužavėjo, na jau tooookie mieli thumbup.gif
Timari - labai elegantiški. Mano šiuo metu mėgstamos spalvos wink.gif
Atsakyti
Aciu mergaites smile.gif
Atsakyti
BabyGrite grazus auskarai man patiko zydri.
Timari grazus auskariukai elegantiski labai wub.gif
Atsakyti
Kokius jus grazius ir sudetingus kurinelius sukuriat,maniskia kuklesni,netokie drasus ax.gif Pasirodau su sau paciai graziais smile.gif Kritika priimsiu rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Erikas: Fonas tragiškas - nieko nesimato .. g.gif
Atsakyti
Globusyte, oj kaip grieztai cia tu pasakei biggrin.gif
Erika, paskutine nuotrauka visai gera, bet pirmose iziureti tikrai sunkoka, butu geriau pasirinkt paprasta vienspalvi fona wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 14, 21:31)
Erikas: Fonas tragiškas - nieko nesimato .. g.gif

As gal kai zinau matau biggrin.gif Namu salygomis nelabai dar turiu ant ko pakabinti g.gif
Atsakyti
smile.gif ant paprastos baltos staltieses geriau atrodytu. siaip grazu.
grazu dalyku randu http://jamobling_lt/
Atsakyti
man atrodo cia mes visos namu salygom fotografuojam rolleyes.gif o sitoj nuorodoj galima pasizvalgyt kaip paprastai, bet skoningai nufotografuot wink.gif
Atsakyti
ritule.rita,neatidaro man šitos nuorodos blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kadangi Erika prašė kritikos, tai imsiu ir pakritikuosiu, ir ne nuotraukas - antruose auskariukuose karoliukų skylutės didelės, tai norėtųsi, kad būtų bent mažytės paprastutės kepurėlės uždėtos - tvarkingiau ir stabiliau atrodytų. Va kaip iškritikavau tongue.gif O šiaip tai man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 01 15, 08:52)
Labas rytas  4u.gif
Kadangi Erika prašė kritikos, tai imsiu ir pakritikuosiu, ir ne nuotraukas - antruose auskariukuose karoliukų skylutės didelės, tai norėtųsi, kad būtų bent mažytės paprastutės kepurėlės uždėtos - tvarkingiau ir stabiliau atrodytų. Va kaip iškritikavau  tongue.gif O šiaip tai man patiko  mirksiukas.gif

Dekui,cia visAS PATARIMAS thumbup.gif aha istikro man jie truputi tabaluojasi g.gif
Atsakyti