Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai, auskarėliai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Arunos Paklydęs ruduo thumbup.gif man priminė jūros arkliukus savo forma. Labai originalūs.
dalionska - trečia nuotraukytė liuks, visus auskariukus reikėjo fotografuot ant sniego smile.gif
Mangirdienės antrieji puikūs, man labai gražu mėlynos ir geltonos derinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyO: 17 sausio 2010 - 15:00
Neivile, vis tiek ačiū...
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 17, 16:01)
Neivile, vis tiek ačiū...

prasom ,gaila kad tiek tegalejau padet
Atsakyti
Aš kažką mačiau FMG kataloge su svarovskiais ir taip užsimaniau, bet niekaip neprisikasu...Radau žurnaliuke, bet kažkaip kinietiškai...Teks pačiai burt kažką...
Atsakyti
As labai atsiprasau,kad ne i tema paklausiu. Gal kas nors uzsisakote is www.karoliukas.lt? Pirma karta uzsisakyneju ir norejau paklausti ar prekes kokybiskos? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2010 01 17, 15:55)
dalionska - trečia nuotraukytė liuks, visus auskariukus reikėjo fotografuot ant sniego smile.gif

Ačiū už komentarą 4u.gif
Rankas nušaliau su ta fotosesija ant sniego lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NeiVile @ 2010 01 17, 15:24)
kad jos net nera yra perlai susukti valu ir po to biseris sukamas ir jungiamas ax.gif

grazus darelis.. bigsmile.gif
turiu klaisyma, kur perkate vielute, kokio ji storio (metrazas) ir kaina mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2010 01 17, 15:55)
Arunos Paklydęs ruduo thumbup.gif man priminė jūros arkliukus savo forma. Labai originalūs.

Matai kaip, o darai ir net apie tai nepagalvoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 01 17, 16:20)
As labai atsiprasau,kad ne i tema paklausiu. Gal kas nors uzsisakote is www.karoliukas.lt? Pirma karta uzsisakyneju ir norejau paklausti ar prekes kokybiskos? 4u.gif  blush2.gif

Normaliai...
Atsakyti
Sveikos merginos, idomu kada ta karoliuku mada baigsis? dbr tiek daug tu internetiniu parduotuviu, kurios pardavineja ivairiausius karoliukus. kiek ilgai merginos dar vers karoliukus? ir ar jus randate tose parduotuvese internete kazkokiu idomiu karoliuku, nes as jau issisemiau smile.gif
Atsakyti
Kiek cia groziu visokiausiu thumbup.gif atsiziureti negaliu

user posted image user posted image

user posted image

user posted image cia auskara apacioje, tik kabliuku dar neuzdejau..
Ir reiks fotoaparata nusipirkt geresni - su dabartiniu mazu daikciuku fotkint neina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zemuogytegirl: 19 sausio 2010 - 09:15