Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai, auskarėliai

QUOTE(Globusyte @ 2010 01 28, 19:58)
Jeigu naudoji "kusačkes" specialias, tai viena pusė kerpa kampu, kita - tiesiai...

mastau.gif tokias ir naudoju, bet vis tiek truputį susploja. Ypač kai vinukas kietas (o šiti tikrai kieti).
Nu žodžiu, reik dėt nuotrauką kaip daugelio, kad iš arti nesimatytų kilpučių ir bus viskas liuks lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai daug gražių auskarų schemučių mirksiukas.gif
http://www.beadedpat...a...ex&cPath=22
Atsakyti
QUOTE(dalionska @ 2010 01 28, 19:21)
Pasirodau savo auskariukus, kurie derinti prie vėrinio  smile.gif
Opalas ir "Kairo naktis"
Tik neįsivaizduoju, kaip normaliai galima nufotografuoti "Kairo nakties" akmenį  doh.gif Kiek bandžiau, niekaip nuotraukoje nesimato jo žėrėjimo

Kilputes!!! kilputes!!! kilputes!!! Draugiskas patarimas imt vielos gabala ir treniruotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 28, 13:37)
Mamyčiuke,  kodėl taip nevertini savo darbų?

vertinu,gal taip is parasymo atsispindi smile.gif
tiesiiog gal kitaip parasyt nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinderela @ 2010 01 28, 22:31)
Kilputes!!! kilputes!!! kilputes!!! Draugiskas patarimas imt vielos gabala ir treniruotis  mirksiukas.gif

Bandysiu pioneer.gif
Žiūrint į daiktą, viskas šaunu, bet kai nufotografuoji iš taip arti, pasimato visi netobulumai doh.gif
Spėju, kad kirpimas gavosi netobulas, kadangi kirpau patį vinuko galiuką ir jau užlenkus kilputę, kai pasirodė, kad jis šiek tiek per ilgas doh.gif
Atsakyti
seniai buvau uzsukus blush2.gif
pasirodau ir as
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2010 01 29, 19:16)

pasirodau ir as

Mėlyni gražūs wub.gif
O nuo paskutinių nenulaksto karoliukai? Aš ant panašios kilputės užkabinau, tai vis taikosi nuslyst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalionska @ 2010 01 29, 19:25)
Mėlyni gražūs  wub.gif
O nuo paskutinių nenulaksto karoliukai? Aš ant panašios kilputės užkabinau, tai vis taikosi nuslyst  ax.gif

ne, kad ta kilpute uzspausta juk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2010 01 29, 20:53)
ne, kad ta kilpute uzspausta juk  g.gif

A, kabliukų apačioj kilputė uždara, dabar įžiūrėjau. Pas mane tik įlinkis toks, bet jis atviras. Na, kai tik vienas akmenukas prikabintas, tai užkabini ir tiek vargo, bet jei daug būtų užkabinta doh.gif
Gražu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pacific,2010 01 29, 19:16]
seniai buvau uzsukus blush2.gif

pacifik grazulabai smile.gif norejau paklausti koki storio vielute naudoji? ir kur pirkai?(cia kur paskutiniame darbelyje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 30 sausio 2010 - 15:39
Pacific, paskutinieji trys tiesiog dieviški wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aš pasirodau savo''Koralo mėlynumai"':
user posted image
Atsakyti
Grite, ''Koralo mėlynumai"' tikri fainuoliai... wub.gif
Atsakyti