Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 08, 14:03)
matau darbai vysta  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tik ziuriu, kad stalvirsis pratemtas virs indaploves-realybeje ta vieta negraziai atrodys. Mano nuomone graziau butu jei butu istisine spinta wink.gif

Taip ir as ta is karto pastebejau, paskambinau baldininkams, ir jie patikino, kad cia tik braizymo klaida, taip realybeje nebus, kad orkaite is tiesu statoma ant pratesto stalvirsio, bet jis bus pasleptas vientisoje spintoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2010 01 08, 12:04)
thumbup.gif oi smagumėlis (mes ir ilgokai gyvenom su senukais ne tarybiniais bet senukais baldais doh.gif )

Tas gyvenimas su senais baldais padėjo susiformuoti aiškiai nuomonei kokios virtuvės noriu ir kokia būtų patogi thumbup.gif

QUOTE(Invincible @ 2010 01 08, 12:51)
Dar pora pastebejimu- spintuciu kojeles bus pasleptos. Ir - gartraukis bus lygiai su pakabinamom spintelem.

Man norėtųsi įmontuojamo gartraukio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 08, 14:11)
Man norėtųsi įmontuojamo gartraukio  ax.gif

Ir man noretusi, bet jau po laiko, buitine technika jau uzsakyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 08, 13:57)
pritariu Interdiz 100 %
daugelis galvoja kad dizaineriai nevalgo, benza uz dyka pilasi smile.gif)))
na o taupantiems as manau kad bent jau pasikonsultuoti, dalines paskaugas dizainerio verta imti wink.gif

drinks_cheers.gif

Čia neseniai man buvo tokia situacija, kai į mane kreipėsi žmonės, sakė, kad iš manęs "nieko nereikia" tik elektros namui. Taip sumenkino mano darbą ,lyg galima būtų gerai tą elektrą padaryti be virtuvės projekto, be vonios projektavimo, be kitų kambarių išplanavimo, be lubų aukštingumo...va tau ir "nieko nereikia",o kiek dirbti galvos neatkėlus nuo kompo reikia ? Kiek mąstyti, paskui dar ilgai diskutuoti su užsakovais, įtikinėti...o dar būna,kai vyras su žmona tarpusavy nesusitaria kaip yra geriau, vienam šviečia balta,kitam raudona biggrin.gif. Ir dar dažniausiai neprasisuksi su vienu variantu, vienam butukui virtuvę dariau-8 variantus (visi skirtingi), grindų plytelių ornamentą - 7 variantus... Žinot, kiek laiko reikia, kad pateikti tuos menkus, niekingus variantus???
Man regis LT nevertinamas intelektualus darbas, todėl ir visi bėga iš tos LT,nes visi viską nori už dyką. Kodėl pas kirpėją poniutei negaila pakloti kelis šimtus litų už kelių valandų darbą, o dizaineriui atitinkamai sumokėti už galvojimą ir organizavimą mažiausiai pusei metų? Pvz namą įrenginėju tokiai šeimynai, žinot kiek laiko mes bendraujam? Ogi 2,5metų, dar su kitais -3 metus ir galo dar nematyti....
Aš nekalbu apie atmestinai paruoštus projektus, apie "namų šeimininkių-dizainerių" hobius,o apie žmogų, kuris turi atitinkamą išsilavinimą mėgsta savo darbą. Patikėkit, kad būti interjero dizaineriu neužtenka tik liežuviu pamalt ir rankom pasimosikuoti, kad įstoti studijuoti,reikia turėti atitinmaų sugebėjimų, čia ne kilimus su pagalvėlėm derinti,dar reikia labai daug techninių dalykų ŽINOTI, MOKYTIS ir kad apimti visas erdvių sritis, gilintis ne vienerius metus.

Sorry už off topic, bet paskutiniu metu tokį jaučiu spaudimą, taip visi nori viską už dyką, kad man labai norisi visa tai jums pasakyti. Aš galiu net paprašyti keletą žmonių, kurie darė namus su dizaineriu, kad atsilieptų, kaip jiems visa tai patiko...na bet tema ne apie tai, o apie virtuves... sorry dar kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 08 sausio 2010 - 13:30
QUOTE(Invincible @ 2010 01 08, 12:51)
Na va mamytes, pagaliau ir mes  vivaidejos pagalba protingai suprojektavome virtuvele. Rodau Jums ir laukiu komentaru.
user posted image
4u.gif
Dar pora pastebejimu- spintuciu kojeles bus pasleptos. Ir - gartraukis bus lygiai su pakabinamom spintelem.

Musu labai panasus projektukas 4u.gif ikeliu pasirodyt,galkas dar kokiu patebejimu ras,kol laikas gal bus galima patvarkyt ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Deimeja, o jusu virtuve kartais ne 9 kv.m blush2.gif Siaip idomu, nes apie panasu baldu isdestyma ir galvojame smile.gif Man patinka 4u.gif
Atsakyti
[quote=Interdiz,2010 01 08, 14:17]
Čia neseniai man buvo tokia situacija, kai į mane kreipėsi žmonės, sakė, kad iš manęs "nieko nereikia" tik elektros namui. Taip sumenkino mano darbą ,lyg galima būtų gerai tą elektrą padaryti be virtuvės projekto, be vonios projektavimo, be kitų kambarių išplanavimo, be lubų aukštingumo...

tai kad cia pas visus tas pat, bet as dar galvoju kad tas "nieko nereikia" yra tam tikra stategija kaip numusti kaina, kurios tikrai nera dideles.

man kartais pasirodo juokinga kai sako tik elektros planu-na tai ok, duokite visa pazonavima, baldu isdestyma, tai pabraizysime elektros planus smile.gif)) su mielu noru smile.gif)) ir dar kokia rozete dovanu pridesime smile.gif))
as tai tik visiems linkiu kantrybes doh.gif

va tau ir "nieko nereikia",o kiek dirbti galvos neatkėlus nuo kompo reikia ?
Žinot, kiek laiko reikia, kad pateikti tuos menkus, niekingus variantus???

pritariu, nes pati pradzia sunkiausia-turi labai susikoncentuoti ties planu, nes visada norisi pasiulyti idealiausia varianta.

Pvz namą įrenginėju tokiai šeimynai, žinot kiek laiko mes bendraujam? Ogi 2,5metų, dar su kitais -3 metus ir galo dar nematyti....

Patikėkit, kad būti interjero dizaineriu neužtenka tik liežuviu pamalt ir rankom pasimosikuoti, kad įstoti studijuoti,reikia turėti atitinmaų sugebėjimų, čia ne kilimus su pagalvėlėm derinti,dar reikia labai daug techninių dalykų ŽINOTI, MOKYTIS ir kad apimti visas erdvių sritis, gilintis ne vienerius metus.

drinks_cheers.gif

Sorry už off topic, bet paskutiniu metu tokį jaučiu spaudimą, taip visi nori viską už dyką, kad man labai norisi visa tai jums pasakyti.

4u.gif sekmes ir kantrybes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2010 01 08, 10:48)
Super thumbup.gif Man patinka mirksiukas.gif

Pabandykite nuvaziuoti i Dalios baldu salona vilniuje, jei galite. ten yra virtuves modelis su tokiu kampu. mums ju paciu dizainere nerekomendavo. kai trauke parodyti kaip veikia viskas issiklaipe, vos sukiso atgal biggrin.gif nepraktiskai isnaudoja kampa daug vietos issimeta. zodziu, pabandziau pavarstyt tuos stalcius, tai nepatogu labai. smile.gif

QUOTE(ooo @ 2010 01 08, 10:54)
as radau is AEG, bet tik viena varianta
del mikrobangines - drauge pirko tos pacios AEG ar tai electrolux (is esmes ta apti firma) orkaite+mikrobangine. dydis kaip dideles mikrobangines. isbandyta jau, veikia labai gerai.

na mes turim aeg elektrolux orkaite ir mikrobange, dvi atskiras. tai manau, kad prasoviau su mikrobanges dydziu. talpa buvo 17 ir 23 ar 28 l. pasirinkau 17, tai viduje laaabai maza vietos, 1 lekste be didesnio kalno nesuper didele tetelpa doh.gif

QUOTE(Invincible @ 2010 01 08, 13:51)
Na va mamytes, pagaliau ir mes  vivaidejos pagalba protingai suprojektavome virtuvele. Rodau Jums ir laukiu komentaru.
user posted image
4u.gif

na man jusu virtuve patinka labai isskyrus du mazus stalciukus stalciu bloko virsuje. daryciau tik du didelius stalcius dalinant per viduri, nes po kaitlente stalcius vistiek butaforinis, o antrajam daryciau virsutiniame stalciuje vidini stalciuka irankiams pvz susideti. na man taip graziau ax.gif sutaupytumet 2 rankeneliu saskaita bigsmile.gif na bet vidinis stalciukas turbut irgi nepigus g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 08 sausio 2010 - 13:44
QUOTE(katex @ 2010 01 08, 13:36)
Deimeja, o jusu virtuve kartais ne 9 kv.m blush2.gif Siaip idomu, nes apie panasu baldu isdestyma ir galvojame smile.gif Man patinka 4u.gif

aha 9kv bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DeimejaA @ 2010 01 08, 14:21)
Musu labai panasus projektukas 4u.gif ikeliu pasirodyt,galkas dar kokiu patebejimu ras,kol laikas gal bus galima patvarkyt ax.gif
user posted image
user posted image

man tai perdaug cargo krepsiu.nereikalinga tiek. ir tos sonines pakabinamos spinteles dalia gartaukio nenaudingos-tiek prieskoniu ir arbatu nedeliosite doh.gif

smulkiu dydziu cia labai daug ax.gif

4u.gif

4u.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 08, 13:45)
man tai perdaug cargo krepsiu.nereikalinga tiek. ir tos sonines pakabinamos spinteles dalia gartaukio nenaudingos-tiek prieskoniu ir arbatu nedeliosite  doh.gif

smulkiu dydziu cia labai daug  ax.gif

4u.gif

4u.gif
4u.gif

Kad cargo krepsys tik vienas apacioj vynines,o kitas-ranksluostine ax.gif
tos sonines spinteles reikalingos perejimui padaryti,nes kitaip neina suprojektuot baldu,trukdo vamzdis,kuri dengia vynine blush2.gif
Atsakyti

na man jusu virtuve patinka labai isskyrus du mazus stalciukus stalciu bloko virsuje. daryciau tik du didelius stalcius dalinant per viduri, nes po kaitlente stalcius vistiek butaforinis,

na tikrai ne butaforinis kaitlente juk nilenda i satlciu-ji isileidzia i stalvirsi ir neislenda is jo ribu smile.gif))

o antrajam daryciau virsutiniame stalciuje vidini stalciuka irankiams pvz susideti. na man taip graziau ax.gif sutaupytumet 2 rankeneliu saskaita bigsmile.gif na bet vidinis stalciukas turbut irgi nepigus g.gif lotuliukas.gif
[/quote]

nebent graziau ziurisi 2 blokai po 2 stalcius-gal kazkiek derintusi prie virsutinio suskaidymo ?

ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(DeimejaA @ 2010 01 08, 14:49)
Kad cargo krepsys tik vienas apacioj vynines,o kitas-ranksluostine ax.gif
tos sonines spinteles reikalingos perejimui padaryti,nes kitaip neina suprojektuot baldu,trukdo vamzdis,kuri dengia vynine blush2.gif

na man pasirode kad apacioje yra 3-po vynine,prie stalciu ir kitoje puseje.

as suprantu kad pasmulkinta kad butu perejimai, bet man asmeniskai dar kaka patobulinti reiketu g.gif

tik tiek tongue.gif
Atsakyti