QUOTE(Lineta* @ 2010 01 11, 12:43)
na as skoni turiu pati ir interjera kuriu be dizainerio paslaugu ir manau tikrai ne prasciau nei su juo. Kai viska baigsiu - ikelsiu ir nustebinsiu jus
man iskilo klausimas - tai kokios tos "kitokios" spalvos jei ruda, balta, sokoladine ir visa kita nusibode? Mano manymu tai klasikines spalvos, kurios neiseis is mados, o va baklazanas, kokia nors tamsiai melyna kita sezona bus nemadinga, o virtuve minimum kokius 8 metus tokia pati stoves. Ka manot?
Skaitau ir renkuosi akmenis iš savo daržo..

taigis mano virtuve pienas-kakava, standartas taip sakant..
Bet 4 metus gyvenau su gelsvos-raudonmedžio deriniu.. ir jei atvirai, pavargau..

todėl dabar džiaugiuosi žemiškom spalvom.. dar va savo rudoj virtuvėj pasistačiau samaninius vazonus, man gražu..
Čia matyt nuo žmogaus labai daug kas priklauso..

nes nemėgstu aš ir gyvenime tų ryškių spalvų, kažkokio mandresnio derinio, tai visa tai atsispindi ir mano namučiuose.. va brolio žmona visiškai kitokia.. pas ją name laiptai bus metaliniai, surūdyjusio metalo, virtuvė juoda su metalu.. na ir t.t. bet ji kitokia.. man savotiškai gražu, bet gyventi tokiame name nžn ar norėčiau,.. gal reikėtų priprasti..
draugams namą įrenginėjo dizaineriai.. tai spalvos tos pačios standartinės.. na gal vaikų kambariai kiek kitokie.. bet gi galima labai daug išgauti interjero detalėm..
Džiaugiuosi ka yra tokių žmonių, kurie moka kažką įdomesnio savo namučiuose padaryti.. gal ir pas mane būtų kitaip, jei turėčiau atliekamų pinigų samdyti dizainerį, bet kitas klausimas ar norėčiau gyventi kitų kurtuose namučiuose..
Sėkmės kiekvienai įsirenginėjant savo svajonių virtuves ir namučius.. ir vieningos nuomonės niekada nerasim..