QUOTE(vivaidejos @ 2010 01 04, 15:03)
apie NEERI virtuve
man tai stringa to staliuko uzapvalinimas ir koja. Neapvalinciau as jo ir keisciau koja i metalne U formos koja. tas uzapvalinimas duoda kiciskumo. taip pat tarpas tarp kriaukles ir virykles LABAI mazas. jei tai butu buto virtuve 5 kv/m tai nieko nesakyciau... dar stringa man tos pakabinamos spinteles. asmeniskai as ju nedaryciau, bet jei norisi daugiau padejimo, tai gal tada daryciau jas vienspalves, sienu spalvos, kad kuo maziau jos isrysketu. apatine baldu dali daryciau vienos spalvos su stalvirsiu, isskirciau tik cokoliuka-greiciausiai daryciau slifuoto aliuminio-taip derinant baldas nebuna prilipes prie grindu

na cia tik mano nuomone
Manau , kad dėl kojos tai galima pažiūrėti kaip ta U formos atrodytų, gal dar stabiliau būtų ir gražiau atrodytų, mintis tikrai įdomi. O staliuko negaliu daryti stačiais kampais dėl vaikų, pas mus ir dabar visi baldai apvalinti , o ir tai bumteli pakankamai skaudžiai
Dėl tarpo tai pažiūrėsim kaip išeina, gal eis sukeisti indaplovę su kriauklę vietomis
Na, jei nebus pakabinamų, tai apskritai vietos nelieka nei prieskoniams, nei kavai, nei pan

pasidėti.
Dėl vienspalvės spalvos spintelių tai pakabinamos tokios ir bus (čia projekte splavos visai ne mano, tik dėl to , kad matytųsi baldas uždėtos bele kokios). Bet kokia baldų spalva tiktų žinosiu tik tada, kai sienos bus išdažytos. Dar manau tuo klausimu užeisiu pasitarti

Dėl cokolio ir mintis tikrai gera
Ačiū labai už patarimus, susirašau ir bandysim koreguoti, nes laiko dar yra, tai geriau jau pasidaryti , kad patogu būtų ir normaliai žiūrėtųsi