Įkraunama...
Įkraunama...

Buto planai

panducke, ačiū už idėjas drinks_cheers.gif

Jo tikrai turim su vyru apie ką pamąstyt, vis mąstom ir apie slankiojančias sistemas ir apie paprastas duris.

O vaikų kambario nuotraukėlių tikrai fainų idėjų pamačiau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau ir as Jusu pagalbos. Prisegu buto plana.
1. Ka jus manote apie toki palikta iejima i virtuve-svetaine? As galvoju, kad ji reikia platinti, t.y nuimti saldytuva ar net indaplove. Tiesiog padaryti platesni iejima, o virtuve pastumeti link kitos sienos.
2. Ar imanoma padidinti vaiku kambari ir kur nors tureti tamsuji kambariuka? Nes mes dabar planuojame atsiskyti tamsaus ir taip padidinti vaiku kambari.
3. Kur butu galima isirengti darbo zona? Kazkur maciau minti, prie virtuves. Ar tiesiog miegamajame. ar dar kokie variantai imanomi?

Is anksto dekoju uz idejas.

Dabartinis buto planas
user posted image

Mano pakeistas planas
user posted image
Atsakyti
Negi nieks negali padeti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2011 05 05, 11:28)
1. Ka jus manote apie toki palikta iejima  i virtuve-svetaine? As galvoju, kad ji reikia platinti, t.y nuimti saldytuva ar net indaplove. Tiesiog padaryti platesni iejima, o virtuve pastumeti link kitos sienos.
2. Ar imanoma padidinti vaiku kambari ir kur nors tureti tamsuji kambariuka? Nes mes dabar planuojame atsiskyti tamsaus ir taip padidinti vaiku kambari.
3. Kur butu galima isirengti darbo zona? Kazkur maciau minti, prie virtuves. Ar tiesiog miegamajame. ar dar kokie variantai imanomi?

Is anksto dekoju uz idejas.

Dabartinis buto planas

Mano pakeistas planas

O nenorite apsikeisti su vaiku kambariais, jei jam reikia daugiau vietos... g.gif Miegamajam man atrodo tų 12 kvadratų pakanka.
O tamsusis labai reikalingas?
Kiek nuomavausi butus, tiek nesupratau kam turėti bute tamsųjį...
Dėl įėjimo į virtuvę čia nuo norų priklauso - patinka darykit platesnį. Bet aš niekad bute taip nedaryčiau. Gyvenčiau bute, tai būtinai palikčiau normalaus pločio praėjimą ir duris įstatyčiau. Bet čia tik man taip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 05 31, 12:07)
O tamsusis labai reikalingas?
Kiek nuomavausi butus, tiek nesupratau kam turėti bute tamsųjį...

ten galima padaryti labai didele spinta thumbup.gif , kurioje telpa ne tik rubai, bet ir patalyne ir dulkiu siurblys ir daug daiktu, kurie nelabai naudojami.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2011 05 05, 10:28)
1. Ka jus manote apie toki palikta iejima  i virtuve-svetaine? As galvoju, kad ji reikia platinti, t.y nuimti saldytuva ar net indaplove. Tiesiog padaryti platesni iejima, o virtuve pastumeti link kitos sienos.

1. del iejimo, pabandykit pasimatuoti kiek baldai slinksis link sienos ir paziurekit ar nesumazeja kambarys, nes vistik virtuvinis slenka ax.gif , ir atsiveria prieskambaris, as negriauciau smile.gif
2. zinoma atsisakius tamsaus kambariuko padides vaiko kambarys, bet jis ir taip nera mazas, o va mes kai neturim tamsaus kambariuko, tai sunkoka sutalpinti daiktus, pvz dulkiu siurblys, dziovykle, batai ir t.t.
3. o jus nepagalvojote gal darbo zona eitu irengti balkone, ji apsiltinus ir atkelus radiatoriu, ar taip ka nors sumascius rolleyes.gif , na nebent jus megstate jame pasedeti su kavos puodeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2011 05 31, 15:36)
ten galima padaryti labai didele spinta  thumbup.gif , kurioje telpa ne tik rubai, bet ir patalyne ir dulkiu siurblys ir daug daiktu, kurie nelabai naudojami.

Jei palikti tamsųjį kambarį, kad jame padaryti spintą, tuomet gal geriau išgriauti ir padaryti normalią spintą su stumdomosiomis durimis... g.gif Tas pats dulkių siurblys telpa...
Tik aš laikyčiau dulkių siurblį prieškambario spintoje. Matau Grikutes plane ji yra.

Aš čia iš savo patirties. Griaučiau nei nedvejodama.
Atsakyti
Aha, as irgi tamsiame kambariuke spinta irengciau. Viskas vienoje vietoje butu smile.gif
Atsakyti
Ar atsirastų norinčiųjų padėti? biggrin.gif gal ne čia kreipiuosi, bet reikia pagalbos.Norėčiau įkelti savojo buto planą, bet nemoku blush2.gif jei pavyktų tai padaryti, aišku, paryčiau jusų patarimo, kaip galėčiau jį pakeisti, kad būtų gyventi jaukiau...praktiškiau pritaikyti turimas erdves.
Atsakyti
QUOTE(perkūnija @ 2011 06 02, 16:45)
Ar atsirastų norinčiųjų padėti?  biggrin.gif gal ne čia kreipiuosi, bet reikia pagalbos.Norėčiau įkelti savojo buto planą, bet nemoku blush2.gif jei pavyktų tai padaryti, aišku, paryčiau jusų patarimo, kaip galėčiau jį pakeisti, kad būtų gyventi jaukiau...praktiškiau pritaikyti turimas erdves.

sveika, ikelk per radikal foto ru, ten reik nuimti kairej pusej 2 varneles ir desinej pusej vietoj 180 irasyti 300, tada browse, issirinkti is savo kompo paveiksleli ir zagrusyt, o tada nukopinti 3 eilute ir ikelti i zinute 4u.gif pabandykite mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, dabartinis planas toks, koki idedu. bet noreciau padaryti geriau ne kambari ir atskira virtuve, o virtuvyte (uztenka ir per 1 siena) + svetaine ir kitam kambary - miegamaji. ka patarsite ir kaip?
user posted image
Atsakyti
Sveiki, dizaineriai smile.gif

Gal galėtumėte pagelbėti su mažu buto holu. Ieškau sprendimų, kaip siauram ir ilgam holui suteikti daugiau funkcionalumo ir jį pagyvinti. Butas dar neįrengtas, su daline apdaila, tad kaip tik pats metas priimti reikiamus sprendimus. Man itin rūpi funkcionalumas, nes butas neturi nei sandėliuko, nei tamsaus kambario. O tas holo siaurumas tikras galvos skausmas, nes nesigauna įkomponuoti didesnės spintos, ir šiaip holas toks ganėtinai siauras, ilgas, tai kažkaip nesmagiai per jį patenkama į atvirą buto erdvę.
Beje, butas mansardinis, todėl ties holo/sanmazgo sienos pabaiga lubų aukštis yra 4m ir nuo ten žemėja iki langų, kur siekia 2.60m. Holo lubos taip pat aukštos. Gal yra sprendimų funkcionaliai išnaudoti aukštas lubas? Gal net kažkokias nišas ten įrengiant, kur galima būtų susidėti kažkokius daiktus?

http://s1185.photobu...strisplanav.jpg

Laukiamos visokios nuomonės smile.gif
Ačiū iš anksto visiems už pagalbą! thumbup.gif
Atsakyti