Įkraunama...
Įkraunama...

Buto planai

smile.gif+2011 12 27, 15:59-->
QUOTE(Ladana smile.gif @ 2011 12 27, 15:59)
Ačiū už palaikymą  thumbup.gif  nes pati jau pradedu bijoti ir abejoti smile.gif  nea, mes is klaipedos smile.gif mes planuojam viską keisti tik pavasari, bet jau dabar degu nekantrumu viską apgalvoti, susidėlioti, gal jau kai ką ir nusipirkti  wub.gif  biggrin.gif

Tikrai dziaugsites, jei pasidarysit, turesit atskira miegama ir bendra valgomaji thumbup.gif , mes gyvenam 2 kambariu bute, tai virtuve iskele, padarem ten miegama, o vietoj miegamo dukrytei kambari irengem. Vamzdzius salto ir karsto vandens atvesti labai paprasta, sudetingiau kanalizacija, nes jei nuolidis reikalingas, bet jis nera didelis, tai jau blogiausiu atveju pakelsit tam kambary grindis mirksiukas.gif , mes vedem is tualeto, tai per kolidoriu, per pati buto centra. O kaina nera didele, pervedimas mums kainavo apie 1000 lt su darbu ir vamzdziais. Linkiu sekmes darbuose ! jei kas domins klauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
Nudžiuginot mane bigsmile.gif O prieš kiek laiko jus daretes ta remonta? O beja kokia buvo virtuvės ir to kambario kvadratura, kuriuos pakeitet? as galvoju ar nebus labai mazas tas musu miegamasis g.gif aisku nesitikiu kazko didelio ir stebuklingo, bet.. g.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 12 28, 08:52-->
QUOTE(Ladana smile.gif @ 2011 12 28, 08:52)
Nudžiuginot mane bigsmile.gif  O prieš kiek laiko jus daretes ta remonta? O beja kokia buvo virtuvės ir to kambario kvadratura, kuriuos pakeitet? as galvoju ar nebus labai mazas tas musu miegamasis g.gif aisku nesitikiu kazko didelio ir stebuklingo, bet..  g.gif   smile.gif

Vamzdynus pervede kovo menesi, o pilnai virtuve irengem pries pora menesiu. miegamas dar neyrengtas, dauguma darbu darom savom rankom, kad pigiau butu, o vyras daug laiko komandiruotese praleidzia, tai darbai juda vezlio greiciu, bet svarbu i prieki.Didysis kambarys kokie 15 kw, o virtuve senoji, gal 9 kw, bet joje yra sienine spinta (kamino siena eina), sumazina erdve labai, svarbu lova telpa. Paziurejau maza jusu virtuve, bet jei statytumete lova 1.40, tai dar vietos liktu ir nedidelem spintelem, zinokit labai daug gali patarti ir baldziai, kurie gali taip suprojektuoti baldus, kad atrodo nei neapkrautas kambarys, bet ir susidejimo daug thumbup.gif

Dar cia galite pasiskaityti, apie mazus butukus yra kalbama, gal kokiu ideju rasite http://www.supermama...?...556305&st=0 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snail: 28 gruodžio 2011 - 10:32
[QUOTE]

Na mes taip pat planuojame kuo daugiau patys viską daryti, nes pinigeliai nesimeto schmoll.gif aisku ir mums viskas uzsites, bet nieko, svarbu, kad butu grazu ir jauku wub.gif mirksiukas.gif
Musu miegamasis tikrai iseitu daug mažesnis.. verysad.gif as irgi pagalvojau, kad galetu italpinti 1,40 lova ir dar kokią komoda ar spintele.. g.gif o beto mastau koridoriuje padaryti nemaza kampine spintą, tai gal tada sutilptu viskas daugiau.. thumbup.gif bet iki baldu dar toli doh.gif nors man jau dabar knieti viską apsiziureti, apgalvoti ax.gif biggrin.gif na o kaip jum sekesi virtuve isirengti, ar liko vietos kazkur sveciam priimti, ar prie TV prisesti? Gal nuotraukeliu turit? ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 12 28, 13:14-->
QUOTE(Ladana smile.gif @ 2011 12 28, 13:14)

Na mes taip pat planuojame kuo daugiau patys viską daryti, nes pinigeliai nesimeto schmoll.gif  aisku ir mums viskas uzsites, bet nieko, svarbu, kad butu grazu ir jauku wub.gif  mirksiukas.gif
Musu miegamasis tikrai iseitu daug mažesnis..  verysad.gif  as irgi pagalvojau, kad galetu italpinti 1,40 lova ir dar kokią komoda ar spintele.. g.gif o beto mastau koridoriuje padaryti nemaza kampine spintą, tai gal tada sutilptu viskas daugiau.. thumbup.gif bet iki baldu dar toli doh.gif nors man jau dabar knieti viską apsiziureti, apgalvoti ax.gif  biggrin.gif na o kaip jum sekesi virtuve isirengti, ar liko vietos kazkur sveciam priimti, ar prie TV prisesti? Gal nuotraukeliu turit?  ax.gif

Pradzioj is Jusu aprasymo galvojau apie visai kitoki buta. Siulau savo ideja. Cia virtuve perstumta i visai kita vieta. Prisipazistu as nezinau, kiek sunkumu tai sukeltu, bet kai mes daremes remonta, man aiskino, kad viska isskyrus tuoleta perkelti nesunku, o tualeta imanoma. Mano brezinyje tualetas nejudintas, bet visa kita - is esmes ph34r.gif
Gal kazkas patiks 4u.gif

user posted image
Atsakyti
ir bus nelabai kas is tokio plano.
nes gryze namo nezinosit kur pirmiau su batais ir paltais eit ar i virtuve, ar i miegama...
(nera rubines spintos, o mazam bute ji turi buti netgi labai didele, nes i ja reikes labai daug ka sudet)
blush2.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 12 29, 22:00)
Pradzioj is Jusu aprasymo galvojau apie visai kitoki buta. Siulau savo ideja. Cia virtuve perstumta i visai kita vieta. Prisipazistu as nezinau, kiek sunkumu tai sukeltu, bet kai mes daremes remonta, man aiskino, kad viska isskyrus tuoleta perkelti nesunku, o tualeta imanoma. Mano brezinyje tualetas nejudintas, bet visa kita - is esmes  ph34r.gif
Gal kazkas patiks  4u.gif

user posted image

Su Naujaisiais Metais!
As sia problema issprendziau, isnaudodama nenaudinga kolidoriaus plota -i miegamaji kirtau duris, o is kolidoriaus abieju pusiu padariau 2 spintas. Taip ir naudingai panaudotas plotas, jauku ir vietos daiktams uztenka.
Atsakyti
Labas mergaites as cia naujoke blush2.gif Pabandziau ideti musu planeli, neseniai isigijome su paskola si buteli doh.gif Pardavem velniui dusele. Galvojame pradeti remontuot ir t.t. galvojame vonia ir tuoleta sujungti ir pradidinti koridoriaus saskaita. Mano MB uzsimane ir duso ir vonios.
O is maziausio kambario pasidaryti drabuzine. Ka jus manote gal neverta, gal kokiu geresniu ideju? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiteliux: 01 sausio 2012 - 19:52
smile.gif+2011 12 27, 11:09-->
QUOTE(Ladana smile.gif @ 2011 12 27, 11:09)
Laba diena smile.gif
Virtuvė ~6 kv.m. ilgis 2,10 m., plotis 2,90 m.
Prasau pagalbos, tikrai noretusi gražiai ir patogiai isikurti  smile.gif  wub.gif

Bet kuriuo atveju statant lova 140 x 200, kazkam teks miegoti "prie sienos", nes praejimo is vienos puses niekaip nesigaus.... bet vistiek patogiau tureti , kad ir toki maza, bet atskira kambari miegojimui. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2012 01 02, 21:24)
Bet kuriuo atveju statant lova 140 x 200, kazkam teks miegoti "prie sienos", nes praejimo is vienos puses niekaip nesigaus.... bet vistiek patogiau tureti , kad ir toki maza, bet atskira kambari miegojimui. Sekmes  4u.gif

drinks_cheers.gif labai gera tureti, kad ir maza, bet miegama, ir pailseti normalioje lovoje, o ne miegoti ant kokios sofkutes ar kampo.
Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2011 12 30, 19:01)
ir bus nelabai kas is tokio plano.
nes gryze namo nezinosit kur pirmiau su batais ir paltais eit ar i virtuve, ar i miegama...
(nera rubines spintos, o mazam bute ji turi buti netgi labai didele, nes i ja reikes labai daug ka sudet)
blush2.gif
mirksiukas.gif

Nu spinta kaip ir yra (uzbraukta X), kuria galima ir pailginti paliekant paprastu duru plocio iejima i svetaine-virtuve. Tikrai nesakau, kad cia isdirbtas planas, bet bandziau ieskoti is principo kitokiu sprendimu. Kad ir kaip norisi atskiro kambario 2.48x2.21 miegamasis per mazas. Pagalvokit ne tik, ar patiems patogu bus gyvent, bet jei ateity noresit ji parduoti, ar lengva bus parduoti toki varianta. O remontui siaip ar taip busit pinigeliu ideje nemazai.
Cia issakau savo asmenine nuomone, su kuria aisku galit ir nesutikti 4u.gif

QUOTE(jurgiteliux @ 2012 01 01, 19:49)
Labas mergaites as cia naujoke  blush2.gif  Pabandziau ideti musu planeli, neseniai isigijome su paskola si buteli  doh.gif  Pardavem velniui dusele. Galvojame pradeti remontuot ir t.t. galvojame vonia ir tuoleta sujungti ir pradidinti koridoriaus saskaita. Mano MB uzsimane ir duso ir vonios.
O is maziausio kambario pasidaryti drabuzine. Ka jus manote gal neverta, gal kokiu geresniu ideju? smile.gif

user posted image

o daugiau ka rimciau planuojat keisti, ar ne? Drabuzines yra tikras geris wub.gif Bet ar tikrai norit kambari su langu aukoti drabuzinei? plius langas sumazina galimu spintu-lentynu plota. Gal galit vietoj mazojo kambariuko pasidaryti vonia su tualetu (is vedinimo puses didelis pliusas, tik tas langas labai per viduri.) o vietoj tualeto su vonia - drabuzine.
Itariu, kad cia nesvarstoma jungti virtuves su gretimu kambariu, net juos skiria nesamoji siena? as asmeniskai esu atviru erdviu fane ir tie siauri ilgi, tamsus koridoriai man nepatinka blush2.gif Tik kazi ar cia galima kazka su tuo daryti..
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 05 sausio 2012 - 22:22
Aciu uz ideja, bet man su langu vonia nelabai schmoll.gif Atrodo bus salta smile.gif Mano MB sako, kad vonia jungsim su kolidoriumi, o i drabuzine iedinesim is salia esancio miegamojo... Gal kas esate panasiai pasidare? Kaip manote ar nebus nesamone? blush2.gif
Atsakyti