QUOTE(coffe @ 2011 12 30, 19:01)
ir bus nelabai kas is tokio plano.
nes gryze namo nezinosit kur pirmiau su batais ir paltais eit ar i virtuve, ar i miegama...
(nera rubines spintos, o mazam bute ji turi buti netgi labai didele, nes i ja reikes labai daug ka sudet)

Nu spinta kaip ir yra (uzbraukta X), kuria galima ir pailginti paliekant paprastu duru plocio iejima i svetaine-virtuve. Tikrai nesakau, kad cia isdirbtas planas, bet bandziau ieskoti is principo kitokiu sprendimu. Kad ir kaip norisi atskiro kambario 2.48x2.21 miegamasis per mazas. Pagalvokit ne tik, ar patiems patogu bus gyvent, bet jei ateity noresit ji parduoti, ar lengva bus parduoti toki varianta. O remontui siaip ar taip busit pinigeliu ideje nemazai.
Cia issakau savo asmenine nuomone, su kuria aisku galit ir nesutikti
QUOTE(jurgiteliux @ 2012 01 01, 19:49)
Labas mergaites as cia naujoke

Pabandziau ideti musu planeli, neseniai isigijome su paskola si buteli

Pardavem velniui dusele. Galvojame pradeti remontuot ir t.t. galvojame vonia ir tuoleta sujungti ir pradidinti koridoriaus saskaita. Mano MB uzsimane ir duso ir vonios.
O is maziausio kambario pasidaryti drabuzine. Ka jus manote gal neverta, gal kokiu geresniu ideju?

o daugiau ka rimciau planuojat keisti, ar ne? Drabuzines yra tikras geris

Bet ar tikrai norit kambari su langu aukoti drabuzinei? plius langas sumazina galimu spintu-lentynu plota. Gal galit vietoj mazojo kambariuko pasidaryti vonia su tualetu (is vedinimo puses didelis pliusas, tik tas langas labai per viduri.) o vietoj tualeto su vonia - drabuzine.
Itariu, kad cia nesvarstoma jungti virtuves su gretimu kambariu, net juos skiria nesamoji siena? as asmeniskai esu atviru erdviu fane ir tie siauri ilgi, tamsus koridoriai man nepatinka

Tik kazi ar cia galima kazka su tuo daryti..