Įkraunama...
Įkraunama...

Buto planai

QUOTE(jurgiteliux @ 2012 01 01, 19:49)
Labas mergaites as cia naujoke  blush2.gif  Pabandziau ideti musu planeli, neseniai isigijome su paskola si buteli  doh.gif  Pardavem velniui dusele. Galvojame pradeti remontuot ir t.t. galvojame vonia ir tuoleta sujungti ir pradidinti koridoriaus saskaita. Mano MB uzsimane ir duso ir vonios.
O is maziausio kambario pasidaryti drabuzine. Ka jus manote gal neverta, gal kokiu geresniu ideju? smile.gif

user posted image

Labai fainas, butukas, oj kad pas mus būtų tiek vietos bigsmile.gif aš tai pirmiausia išgriaučiau visas nenešančias sienas. Tai yra tą kambarį kur 13 kv ir kur 7 sujungčiau ir dar koridorių prijungčiau. Labai jau man nepatinka kai tiek daug miniatiūrinių erdvių geriau viena didesnė. Prie vonios drąsiai tą gabaliuką koridoriaus dar būtų galima prijungti. Virtuvę kelčiau į tą vietą kur mažas kambariukas 7 kv. (šalia tuoletas, todėl su kanalizacija turėtų nebūti problemų, liktų tik dujų vamzdį perkelti g.gif Ventiliaciją irgi manau įmanoma būtų iš virtuvės nuvest į vonią.

Nu ir gautųsi virtuvė su svetaine 7+13+ koridoriaus nemažas plotas. taigi apie gerus 25 kv. sakyčiau tikrai nemažai. Ir dar 3 miegamieji kambariai bigsmile.gif
Atsakyti
Aišku čia labai ant greičio, bet daryčiau kažką panašaus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ieskau programeles lietuviskos, kur galima internete pasidaryti savo buto, kambario plana su baldais smile.gif priminkit jei kuri pamenat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 01 06, 09:16)
Aišku čia labai ant greičio, bet daryčiau kažką panašaus  4u.gif

user posted image

Manau si ideja tikrai labai gera thumbup.gif

Del drabuzines, i kuria iejimas butu is miegamojo, tai yra ir pliusu ir minusu. Mes turim tokia. Tai didziausias minusas tas, kad kai su MB keliames skirtingu metu, ir visgi zadinu kazkiek ji, kol susirenku visus rakandus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2012 01 08, 15:28)
Manau si ideja tikrai labai gera  thumbup.gif

Del drabuzines, i kuria iejimas butu is miegamojo, tai yra ir pliusu ir minusu. Mes turim tokia. Tai didziausias minusas tas, kad kai su MB keliames skirtingu metu, ir visgi zadinu kazkiek ji, kol susirenku visus rakandus. ax.gif

drinks_cheers.gif nenorėčiau, kad man miegant aplinkui kažkas krapštytusi schmoll.gif
Atsakyti
Na mes su MB kartu keliames smile.gif Kol kas smile.gif Tai drabuzines noreciau vistiek, nes siaip ir spintu nelabai yra kur statyti sad.gif Melynakes variantas man labai patiko smile.gif Bet mes su MB norime dideles virtuves, kad pasedeti galima butu sau ramiai prie kavos. Siaip dar neteko gyventi bute kur virtuve sujungta su svetaine... Ar pavyzdziui kvapai ir triuksmas netrukdo esantiems svetaineje?
Atsakyti
Pas mus svetainę nuo virtuvės skiria arka tai įjungus gartraukį jis svetainėje girdisi tiek kaip girdėtusi pro praviras duris. Man asmeniškai netrukdo. Tai čia turbūt vienintelis garsas dėl kurio diskusija kilti galėtų.
O šiaip jei norit atskiros virtuvės tai pirmyn, juk jūs gyvensit ir darykit tik taip kaip jums norisi. Aš taip pasiūliau dėl to, kad man nepatinka mažos prigrūstos erdvės smile.gif pas jus iš esamos virtuvės didelė tikrai nesigaus tai nebent kelti į kurį nors kambarį g.gif

Arba dar viena išeitis jungti kaip parodžiau tik daryti didelę arką kvadratinę ir dėti kažkokias stumdomas pertvaras g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Na o dėl drabužinės, tai nebūinai daryti ją iš kambario, galit skirti mąžąjį kambariuką jeigu taip jau ji būtina. Arba kažkaip iš buvusios virtuvės kur spintas nutryniau, ten duris pastumt į šoną ir kažkokia didžiulę spinta statyti. Variantų tikrai yra tikriai viską apgalvot ir aišku atsižvelgt į lėšas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakė_: 10 sausio 2012 - 13:06
Labas mielosios, noriu jusu patarimo. Prasau atsiliepkite tos, kurios remontuodamos butus is virtuves perdarete kambari, o virtuve perkelete i svetaine. Ko is patirties nedarytumete ir ka darytumete kitaip. As vis bandau su vyru suderinti si klausima, nes labai truksta vieno kambario, bet galvoju ar tai realu, is 5.25 kvadratiniu metru padaryti kambari vaikui? Ne per anksta?

Is svetaines iskirtome duris i virtuve. Koridoriaus saskaita padidinom vonios kambari . Dabar vonia sujungta su tualetu didesne uz virtuve smile.gif
labai nesinori miegoti svetaineje, kuri yra pereinamas kambarys i virtuve. Jei virtuveje irengtume kambariuka, visi turetu po kambari ir mes savo atskira erdve.

Tik idomu, kaip su vandens nutekejimu?

Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2012 01 19, 16:43)
Labas  mielosios,  noriu jusu patarimo. Prasau atsiliepkite tos, kurios  remontuodamos butus is virtuves perdarete kambari, o virtuve perkelete i svetaine.  Ko is patirties  nedarytumete ir ka darytumete kitaip. As vis bandau su vyru suderinti si klausima, nes labai truksta vieno kambario, bet galvoju ar tai realu, is 5.25  kvadratiniu metru padaryti kambari vaikui? Ne per anksta?

Is svetaines iskirtome duris i virtuve. Koridoriaus saskaita padidinom vonios kambari . Dabar vonia sujungta su tualetu didesne uz virtuve smile.gif
labai nesinori miegoti svetaineje, kuri yra pereinamas kambarys i virtuve. Jei virtuveje irengtume kambariuka, visi turetu po kambari ir mes savo atskira erdve.

Tik idomu, kaip su vandens nutekejimu?

pas musu draugus padaryta taip. Super, man lb patiko. Ju maza virtuvele, ten db kambariukas ju vaikui (jis db kudikis dar). Kitas didelis kambarys atskirtas vizualiai baru..tokiu budu susidare 3 kambariai thumbup.gif tiesa smulkmenu nezinau, nes jie jau pirko toki perplanuota buta
Atsakyti
Labai noretusi vizualiai pamatyti. Gal kas nuotrauku kokiu turit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 09, 13:11)
perplanavimo variantai:
user posted image
user posted image

Žiauriai norėčiau tokių patarimų ir paplanavimų.......
atsisunčiau temoje ir ne tik nurodytas programėles, tačiau............ neturiu laiko jas įvaldyti, kad sukurčiau tokius šedevrus smile.gif
mano planas čia:
user posted image
kolkas dokumentu neturiu rankose, tačiau radau internete tokio pat išplanavimo butą.
1. labai noriu išgriauti sieną tarp kambario ir virtuvės,
2. didinti vonios kambarį (gali būti kartu su tualetu arba atskirai)
3.svajoju apie platesni koridorių, tačiau ne kambario sąskaita.
4. dešinėje esančių trijų kambarių sienų keisti neketinu.
būčiau dėkinga už vizualizaciją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 19 sausio 2012 - 21:24
QUOTE(Solve @ 2012 01 19, 15:43)
Labas  mielosios,  noriu jusu patarimo. Prasau atsiliepkite tos, kurios  remontuodamos butus is virtuves perdarete kambari, o virtuve perkelete i svetaine.  Ko is patirties  nedarytumete ir ka darytumete kitaip. As vis bandau su vyru suderinti si klausima, nes labai truksta vieno kambario, bet galvoju ar tai realu, is 5.25  kvadratiniu metru padaryti kambari vaikui? Ne per anksta?

Sveika, yra kelios moterys persikele virtuves i kambarius, viskas imanoma padaryti ir kainuoja ne ypatingai daug. tik va reiktu pasiziureti koks kambariukas gautusi vaikui, zinoma geri baldininkai tikrai gali isprojektuti idealiai erdve.
imeskite plana buto, bus aiskiau.
Atsakyti