Įkraunama...
Įkraunama...

Užrūdiję vartai arba Rusmenės istorija

10 balu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz prie bajerio istorija! Tegul per sias sventes jusu seimynele aplanko kaledu angelas, atnesdamas i jusu namus siluma, ramybe ir sventine paslapti!

user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius. aciuks.gif
Linkiu, kad ir jūsų namus aplankytų džiaugsmas, palaima ir tyri jausmai. Gerų švenčių! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2009 12 23, 23:40)
Tikri laukiniai esam  lotuliukas.gif 
Mano pupa jau buvo pilnai įsistačiusi - pasiruošusi gimti, tik vartai buvo užrūdiję  biggrin.gif  Tai va kai ėmė lauk, tai turėjo triskart atsukt nuo kūnelio virkštelę ir ištraukti - tada tuomet ir "pagražino" mano vaiką.  smile.gif

oho, kad susipančiojus blink.gif gerai ji ten pas tave makalavosi po pilvą doh.gif
o kaip daar pupa uoga laikosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Sauni "siemetinio"gimdymo istorija. Sveikinimai Jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Linksmai papasakota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2009 12 23, 17:31)

O vaikelis išverstom akim pakilusia plika subine raitosi, kol jai ranka masažuoja kaklelį.  swoon.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žiauruuuuu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif kažko visai kita potekste vaizdas akyse kyla blush2.gif lotuliukas.gif

Sėkmės augant 4u.gif
Atsakyti
Niu labai fainai parašyta faina istorija 4u.gif 4u.gif Sekmės augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir būt gerai dar kokia istorija greitu metu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorija ! sekmes jums su Briedziu auginant mazaja Kamile wub.gif ax.gif
Atsakyti
Nu jau kaip papasakota prie bajerio lotuliukas.gif saunuole mamka, kamile ir briedis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai smagiai aprašyta istorija! thumbup.gif
"Moteriške, prašom pereiti ant stalo, patikrinsime jus. Moteriške greičiau - man šiandieną 5 gimdymai. Vyriški, padėkite moteriškei."==> juokiausi balsu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti