QUOTE(Sherbet @ 2013 12 16, 11:05)
Gal galite smulkiau.

Ar tai visi ingradientai, o svogūnus pakepti ar žalius?
Galiu,labai paprasta.Rauginti kopūstai (žali),virti tarkuoti burokėliai-panašiomis proporcijomis,1:1.Svogūnai dedami žali,pagal skonį.Galima pabarstyti sėmenimis,šiek tiek juodų maltų pipirų,aliejus .Man dar labai skanu,kai užpili ne saulėgrąžų,bet sėmenų aliejum-bet čia irgi improvizacijos reikalas.
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2013 12 16, 09:23)
Juk dabar kulturiniai skirtumai niveliuojasi, o maisto asortimentas neitiketinai platus. Tai jei kazkas ant stalo prie 11 patiekalu is silkes ir bulviu pades 12-a is ryziu ir lasisos, po 50 metu gal tas patiekalas darysis tradiciniu? Ar jus manot kitaip buvo su visais kitais patiekalais?
Jūs visiškai,absoliutiškai teisi.Tik...tuomet tą netradicinį patiekalą į šitą temą reikėtų įkelti po 50 metų