QUOTE(kutvela @ 2010 01 07, 11:54)
as kiek supratau, o jau ir seniau Cipciukas yra sakius, kad pirmiausia reikia kuo lygiau torta apdengt sviestiniu kremu, tada ir pati apdengimo mase graziai apsidengia
Tas tai jau seniai aišku

bet va mistika, kad masė neplyšta ir ja aptempiamas tortas kaip kokiu maišeliu

man tokios masės nesigauna

ju pavargau aš su jomis kovoti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 07, 12:04)
Purškštas kraštas deziku ( perlo ) ....tingėjau kondūrinu teplioti

.
Dar kartoju ....torto lygiai nepadengsite , jei neišlyginsite gerai paviršiaus .
Masė neplonesnė nei
3 mm........
Oi pamiršau ....aš dengiu tik pastilažu .
Asseni atnešė jį aš pasitobulinau pagal save ir man jo niekas kol kas nepakeis .
Sakyčiau pas mane ji gaunasi plonesnė, tai gal dėl to nesigauna susidraugaut su tortų dengimu masėmis
Būkit gera, Cipciuk, priminkit receptuką kaip darote tą pastiliažą pagal save