Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dievuliau koooooooooooooooooks grooooooooooozis blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai super mielas tortukas ,anciukas wub.gif wub.gif

Issiziojau pamacius mases storuma biggrin.gif reiks kociot storiau..... paskutini karta kociojau pastiliaza gal 1mm tai taip prasikeikiau biggrin.gif virsus tai lygus gavos kas be ko,bet apacioj lipo man klostes nors tu ka,dbr zinosiu, nes kai saldainine dengiau kociojus storiau,kuo puikiausiai ir greitai apsidenge be nei vienos klostes,nors buvo pirmasis dengimas mase. Aciu CIPCIUK uz paprotinima doh.gif ka be jusu darytumem?
Atsakyti
monikute , viskas taip kaip atnešė Asseni , tik man ten sueina visas 500g. pudros ( pokiukas ) , o ne 250 g. , aš dar pilu kuo šviesesnį aliejų ( bekvapį )5 - 6 šaukštus did.....viskas , kai pasidarau jį , nieko nelaukiu , o dengiu , jis būna minkštas ir elastingas .....jis čiut čiut , turi temptis ( nuo želatinos ) ....gal tu jos nedadedi , jei jis tau plyšta ? ....arba ji per silpna ( prastesnės kokybės ) , aš perku baltają , ji dauk stipresnė , ir atsitaikiau reikiamą jos kiekį .
Atsakyti
Cipciuk -nerealus dvejetukas -grozis wub.gif zinosiu pas ka uzsisakineti dukters gimtadieniui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 07 sausio 2010 - 11:46
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 07, 12:31)
monikute , viskas taip kaip atnešė Asseni , tik man ten sueina visas 500g. pudros ( pokiukas ) , o ne 250 g. , aš dar pilu kuo šviesesnį aliejų ( bekvapį )5 - 6 šaukštus did.....viskas , kai pasidarau jį , nieko nelaukiu , o dengiu , jis būna minkštas ir elastingas .....jis čiut čiut , turi temptis ( nuo želatinos ) ....gal tu jos nedadedi , jei jis tau plyšta ? ....arba ji per silpna ( prastesnės kokybės ) , aš perku baltają , ji dauk stipresnė , ir atsitaikiau reikiamą jos kiekį .


Chm... g.gif 5-6 šaukštai aliejaus unsure.gif o aš dedu puse šaukšto, nes pagal receptą tiek parašyta g.gif ir želatinos puse šaukšto ax.gif o kiek jūs dedate?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 07, 11:05)
Chm...  g.gif  5-6 šaukštai aliejaus  unsure.gif  o aš dedu puse šaukšto, nes pagal receptą tiek parašyta  g.gif  ir želatinos puse šaukšto  ax.gif  o kiek jūs dedate?


Monikute cia paskaityk, yra visas receptas pastilazo smile.gif http://www.supermama...?...89473&st=36
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 07, 11:31)
....arba ji per silpna ( prastesnės kokybės ) , aš perku baltają , ji dauk stipresnė , ir atsitaikiau reikiamą jos kiekį .


va va.... mums paprastos želatinos turbūt reik dėt ne nubrauktą šaukštą, o bent jau su kaupu unsure.gif nes ir aš turėjau vieną tokį "patyrimą" kai apdengus pastilažu ties torto šonų viršum (kur pats kritimas prasideda) masė suaižėjo blink.gif doh.gif unsure.gif spėju dėl želatinos trūkumo unsure.gif oj.... kaip tuomet susinervinus lupau tą masę lauk nuo to torto kur su snaigėm buvo laugh.gif

monikute, kur tu tokias proporcijas radai blink.gif aš pagal šitą Cipciuko dengiamojo pastilažo receptą dariau ax.gif
Atsakyti
Cipciuk,pasakykit kokie ten padeklai pas jus,kad ir po situo dvejetuku,ar ten specialus padeklai,ar tiesiog kokiu popierium apdengti..... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Oho kiek cipsiuka apvertet klausimai dasidedu ir as man mase gaunasi nuostabi tobula nepakartojama as kol kas darau tip Cipsiuko pastiliaza bet vat paziurejau kad tas jos pastiliazas miltuotas blink.gif blink.gif blink.gif i kaip cia taip as kaip ivarau aliejaus jis toks riebalis buna ir tada as patepu stala aleijum ir kocioju ir tiesiai ant torto taip visus ir dengiu su riebaline mase g.gif o tai gal geriau miltuot ir kocioj nes ta riebaline biski kartais nori kabintis prie stalo tai va tiek prirasiau o klausimas toks ar nesukieteja mase jai paskui kociojama ant miltinio pagrindo ir kitas klausimas ka barstot pudra ar krakmola apie padeklus jau kirbe kluase tai as pire to pacio nes as prisipirkau tu padeklu ir niekas negrazina mama isveza tuos tortus ir nebeparnesa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soltuna @ 2010 01 07, 13:11)
Monikute cia paskaityk, yra visas receptas pastilazo smile.gif  http://www.supermama...?...89473&st=36


Ačiū 4u.gif
Aš tada sumaišiusi esu su MMG blush2.gif reiks šitą išmėginti, nes MMG nesigauna verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 07, 13:03)
Oho kiek cipsiuka apvertet klausimai dasidedu ir as man mase gaunasi nuostabi tobula nepakartojama as kol kas darau tip Cipsiuko pastiliaza bet vat paziurejau kad tas jos pastiliazas miltuotas  blink.gif  blink.gif  blink.gif i kaip cia taip as kaip ivarau aliejaus jis toks riebalis buna ir tada as patepu stala aleijum ir kocioju ir tiesiai ant torto taip visus ir dengiu su riebaline mase  g.gif o tai gal geriau miltuot ir kocioj nes ta riebaline biski kartais nori kabintis prie stalo tai va tiek prirasiau o klausimas toks ar nesukieteja mase jai paskui kociojama ant miltinio pagrindo ir kitas klausimas ka barstot pudra ar krakmola apie padeklus jau kirbe kluase tai as pire to pacio nes as prisipirkau tu padeklu ir niekas negrazina mama isveza tuos tortus ir nebeparnesa  doh.gif


Angel, CIpciukas ką tik savo temoje šį klausimą aptarė rolleyes.gif

QUOTE(asaraa @ 2010 01 06, 23:34)
Kaip iskocioti pastilaža  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , vis prikimba prie stalo  doh.gif



QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 07, 01:17)
Suminkai , ir vėl kočioji , jei vėl prilipo , vėl minkai ....kol nebelips .....stalą laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai smarkiai barstai krakmolu .


QUOTE(asaraa @ 2010 01 07, 09:56)
o nera taip kad nuo krakmolo tesla pakieteja? Ir nesuprantu kodel mano mase gavosi ne balta, o tokia gelsva.  g.gif



QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 07, 11:21)
Cukraus pudra naudok tik DanCurer , želatiną šviesiają , na ir medų rinkis kuo šviesesnį .


Taip pakietėja , bet jei ji tau limpa , reiškia trūksta krakmolo , kai perminkai prilipusę , ji pasiima dar tą nuo stalo krakmolą , taip papildo trūkumą .



Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 07, 16:07)
Angel, CIpciukas ką tik savo temoje šį klausimą aptarė  rolleyes.gif

va tai aciu 4u.gif
Atsakyti
Atitempiu ir as savo tortuka Jusu teismui biggrin.gif
user posted image
Isbandziau savo naujus antgalius, puosiau grietinele.
Atsakyti