Mes nakciai nebededam nuo 2 m ir 6 men, nors ir dabar avariju pasitaiko

QUOTE(Loora @ 2009 12 26, 20:15)
Ar pasiprašo ant puoduko, ar tiesiog puslė talpi pasidarė?
As nakciai ir per pietu miegeliui nebedejau nuo 2m4men.Avariju ir dabar pasitaiko,o jis pas mane niekada nakti nesipraso i tuoleta ir per pietu miega taip pat.Pparasciausia reikia stengtis kuo maziau duoti gerti pries miega.Bet velgi visi vaikai skirtingi tai sunku ka ir pasakyti

sveikos. mano mazoji jau tik suejus 2metukam atsisake detis nakciai pampersa.ant puoduko diena be problemu pati prasosi,na o nakciai pries gult eidamos ant puodelio atsisedam.tai visa nakti ir pramiegam be problemu. dar karts nuo karto,bet labai jau retai,atsitinka avarija,bet mes turim lovoj neperslampama paklode.taip kad nieko baisaus jei ir suslampam.ji mane pasaukia jei jau taip atsitiko,pasikeiciam pizama ir toliau miegam
.avarija atsitinka tik tada jei vakare daug vandenuko isgeria ir ant puodelio nepavyksta padaryt.

QUOTE(Noriukė @ 2009 12 26, 20:20)
Ar pasiprašo ant puoduko, ar tiesiog puslė talpi pasidarė?
Buna kad pasiprašo, buna kad ir nespeja arba miegant padaro. Bet šiaip, kaip ir kitos mamytes minejo, stengiames neduot prie miega gert ir prie lipant i lova padarom sysiuka. Pas mus taip pat patiesta neperslampama paklode. Sekmes ir kantrybes

Vyresnėliui sauskelnes segdavau lygiai iki 2 m. Po to nuėmiau ir nebedėjau nei dieną, nei naktį. Avarijų pasitaikydavo labai retai. Mažiui sauskelnių nakčiai nebededu panašiai nuo 2 m. 4 mėn. Avarijų dar nebuvo. Vaiko niekada nežadinu naktį, kad sėstų ant puoduko. Prieš miegą pasisioja ir be problemų išmiega visą naktį. Po paklode lovoje patiesiau vienkartinę neperšlampamą paklodę, kad ištikus avarijai čiužinys išliktų sausas. Jei vaikas naktimis dar sisiotų, dėčiau sauskelnes.
Mano irgi diena puikiausiai daro ant puoduko,o nakciai ir pietu miegui dar dedu,nors galvoju nupirkt neperslampama paklode ir nakti pabandyt nedet

QUOTE(joojoooj @ 2009 12 28, 21:33)
kokio dydzio tos neperslampamos paklodes? ar cia tos, kur vaistinese parduodamos palutes? jos mazos man atrodo
. ir ka daryt jeigu vaikas migruoja po visa lova?
patarkit, mamytes

patarkit, mamytes

neperslampamos paklodes yra standartinio dydzio,pritaikytos lovytei,bent jau mes dvejas tokias turim,pirkau vaiku parduotuvej.O tos,kur saket vaistinese yra,gal daugiau ten skirtos pervystimo metu.