Įkraunama...
Įkraunama...

Pampersas nakčiai

QUOTE(Nireglina @ 2010 01 02, 17:13)
Manau esat pernelyg kategoriška. Gerai, kad jums pasisekė ir dukra greitai atprato nuo sauskelnių. Mano patirtis visai kitokia. Dičkis su pampersu vaikščiojo lygiai iki 2 m. Anot jūsų turbūt pernelyg ilgai. Užteko tik 2 sav. ir jis ėmė prašytis ant puodo. Sauskelnių nereikėjo nei nakčiai, nei į lauką. Avarijų nebūdavo. Mažiui sauskelnes nuėmiau, kai jam buvo 1 m. 5 mėn. Jis iki šiol didelį reikalą daro tik į kelnes doh.gif  doh.gif  Pasiprašo tik mažo reikaliuko. Nakčiai ir į lauką sauskelnių nebededu nuo 2 m. 4 mėn. Na ir kaip visą tai pakomentuosit? Mano vaikų atvejis visiškai paneigia jūsų teiginius.
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kokius teiginius paneigia jusu patirtis,kad vaikas daro i kelnes o ne i puoduka ir dar va tokius zenklus sudedat- doh.gif is kuriu sprendziu kad jums tas nepatinka...arba as nelabai supratau ka norejot tuo pasakyti
vaiko atpratinimas nuo pamperso yra mamos kantrybes isbandymas...Mano pacios mergyte 1,8m ismoko...tai irgi beveik 2 m...as nei vienos nesmerkiu ir nebutina draskyti akiu ir pulti...jeigu jums mano nuomone yra izeidzianti tai jau atsiprasau... 4u.gif
Ir sakiau kad man 3m vaikas su pampersu ne prie sirdies, o ne 2 metuku smile.gif
Atsakyti
nakciai dedu pamperi,
mum 3metai, bet nenoriu lovoi avariju
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 03, 01:44)
nakciai dedu pamperi,
mum 3metai, bet nenoriu lovoi avariju

O neperšlampamų antklodėlių nebandėt dėt?
Atsakyti
Dukrytei 1.8m, bet nakti dar dedam pampers'a, ryte jis buna pilnut-pilnutelis. Diena miega be sauskelniu, tik pries miega butinai atsisedam ant puoduko.
Kol kas nematau tame jokios problemos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2010 01 03, 12:56)
Dukrytei 1.8m, bet nakti dar dedam pampers'a, ryte jis buna pilnut-pilnutelis. Diena miega be sauskelniu, tik pries miega butinai atsisedam ant puoduko.
Kol kas nematau tame jokios problemos  schmoll.gif

zinoma jokios problemos,juk mama pati mato kada ko vaikuciui reikia ar nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 03, 11:03)
O neperšlampamų antklodėlių nebandėt dėt?

bandziau,bet su jom dar blogiau doh.gif
nes jaigu buna avarija,jis nepabunda,ir veliau ryte atsikelia visas susales
tai pamperiai pats geriausias varinatas nakciai,o dar perku naktinius jam spec,tai super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 03, 15:57)
bandziau,bet su jom dar blogiau  doh.gif
tai pamperiai pats geriausias varinatas nakciai,o dar perku naktinius jam spec,tai super 4u.gif

O pas mus atvirksciai, tik avarija lovoj atsitinka, mergina jau stovi ir rekia: "Kaka, kaka". Naktimis ir taip blogai miega, po tris kartus prabunda, o jeigu dar ir perrengt reiketu, tai manau visa seima naktim nemiegotu doh.gif .
Vis tiek ateis tas laikas kai musu vaikai pripras miegoti be sauskelniu, tik pas vienus anksciau, pas kitus veliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 03, 15:57)
bandziau,bet su jom dar blogiau  doh.gif

O tai sunku atsikelt ir perrengt, kad nesušaltų? Tikriausiai nesišlapina per naktį 10 kartų rolleyes.gif

QUOTE(Beautiful Life @ 2010 01 03, 16:34)
O pas mus atvirksciai, tik avarija lovoj atsitinka, mergina jau stovi ir rekia: "Kaka, kaka". Naktimis ir taip blogai miega, po tris kartus prabunda, o jeigu dar ir perrengt reiketu, tai manau visa seima naktim nemiegotu  doh.gif .
Vis tiek ateis tas laikas kai musu vaikai pripras miegoti be sauskelniu, tik pas vienus anksciau, pas kitus veliau  drinks_cheers.gif

Manau, taip geriau negu kad nekreiptų dėmesio, jog balutėj miega. Po tokių "kaka kaka" galima kaskart paaiškint, kad kai nori šlapintis, tai reikia ant puoduko sėstis arba pašaukti mamą/tėtį, kad pasodintų ax.gif
Atsakyti
Manau vertetu zinoti,kad miegantis vaikas niekada nesysioja smile.gif jis visada prabunda,vartosi.kriuksi..va tada ir pasysioja.ka galima pastebeti-isgirsti smile.gif o giliai miegantis vaikas nesysioja..nebent buna isgazdintas-labai pervarges 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
su puoduku jau senokai draugaujam, nuo pavasario kazkur. Dienos metu kai miega atsikelia sausa. Bet va is po nakties pasitaiko avariju, buna ir sausa atsikelia. Laikui begant manau atprasim. Mums dar tik 2 metukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 02, 17:56)
Kokius teiginius paneigia jusu patirtis,kad vaikas daro i kelnes o ne i puoduka ir dar va tokius zenklus sudedat- doh.gif  is kuriu sprendziu kad jums tas nepatinka...arba as nelabai supratau ka norejot tuo pasakyti
vaiko atpratinimas nuo pamperso yra mamos kantrybes isbandymas...Mano pacios mergyte 1,8m ismoko...tai irgi beveik 2 m...as nei vienos nesmerkiu ir nebutina draskyti akiu ir pulti...jeigu jums mano nuomone yra izeidzianti tai jau atsiprasau... 4u.gif

Visų pirma nesuprantu kur aš jus užsipuoliau ir akis draskau g.gif Keistai interpretuojate mano žodžius.
Visų antra aš paneigiau jūsų teoriją, kad kuo anksčiau vaikui nuimamos sauskelnės, tuo geriau jam pačiam ir mamai. Mažiui sauskelnes nuėmiau gana anksti, bet dėl to nebuvo geriau nei jam, nei man. Kaip ir rašiau, jis iki šiol didelį reikalą daro tik į kelnes.
Atsakyti
Vis dar miegam naktį su pampersu (tuoj bus 2 metukai), bet žadam greitu metu atsisakyti. Dieną dažnai miegam be pamperso, nebent nepadarom reikalo į puodą prieš miegą, tai užsidedam... Atsikelia sausa. Po nakties irgi dažniausiai pampersas sausas, vis sakau, kad gulsim be pamperso, bet vis uždedu dar doh.gif doh.gif
Atsakyti