Įkraunama...
Įkraunama...

Pampersas nakčiai

Mes beveik iki 3 metu nakciai dar dedavom pampersa, nors jis jau senokai budavo sausas, dabar jau jo nereikia, nelaimiu jau keli men. nepasitaike, nors ant lovytes neperslampama paklode vis dar yra. smile.gif Dienos miegui pamperso nededavom niekada, kai pradejo su puoduku draugaut mirksiukas.gif
Atsakyti
As va irgi vis ruosiuos pradeti pratinti be pamperso migdyt savo dukryte (2 metai ir 2 men), bet vis baisu pradet... doh.gif Na bet manau jau tikrai laikas, po Naujuju reiks imtis sios uzduoties.
Atsakyti
Su vyresnėliu kažkaip savaime baigėsi naktinis pampersas gal 2,5 metų, jaunėlis dabar virš 2 metų, bet ir dieną ir naktį miega su pampersu, nepergyvenu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2009 12 28, 21:33)
kokio dydzio tos neperslampamos paklodes? ar cia tos, kur vaistinese parduodamos palutes? jos mazos man atrodo g.gif . ir ka daryt jeigu vaikas migruoja po visa lova? doh.gif

Perku vaistinėje pačias didžiausias. Maniškis taip pat mėgsta naktį migruoti, bet neperšlampamos paklodė dydžio visiškai pakanka.
Atsakyti
Na aš ir dar uždedu nakčiai pamperį,jei prieš einant miegoti ko nors atsigėrė,o dažniausiai prašo pienelio,atsidaro šaldytuvą,mato,kad yra,tai kaip neįpilsi blush2.gif Bet kažkaip nematau problemos dar tame
Atsakyti
Pas mane 2m. 6men. y toleta jau eina vienas ir sviesa isijungia ir kelnes nusimauna ir atlieka viska ko atejes smile.gif su tolete jau elgiasi kaip suauges viska susitvarko pats thumbup.gif nakciai uzideda pats pampersiuka bet jau du men sausas atsikele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukė @ 2009 12 26, 18:18)
Labutis. Mano sūnelis (2 m. 3 mėn.) sėkmingai naudojasi puoduku, tačiau per pietų miegą ir nakties miegą dar negeba pasiprašyti ant puoduko. Ar dedate pampersą tokio amžiaus ir vyresniems, kad dieną ir naktį miegotų sausi?

dedu kaip eina miegoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2009 12 29, 17:38)
As va irgi vis ruosiuos pradeti pratinti be pamperso migdyt savo dukryte (2 metai ir 2 men), bet vis baisu pradet...  doh.gif Na bet manau jau tikrai laikas, po Naujuju reiks imtis sios uzduoties.

Siulyciau i tai rimtai paziureti ir kuo greiciau tuo reikalu uzsiimti, nes poto nuo 3m vaikai nemoka atsisede tu reikalu atlikti ir atsistoja is iprocio daro. tad susiimkite ir viskas, savaite laiko ir tikrai ismoksite 4u.gif
mes per savaite laiko ismokom, mums tada bubo 1,8m 4u.gif
Linkiu sekmes ir ypac mamytei kantrybes 4u.gif
Ir siulau atsisakyti visiskai pampersu, net ir nakciai,geriau tieskit palutes, bet pampersu nenaudokit nuo tos dienos kada uzsiimsit atpratinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 02, 13:33)
Siulyciau i tai rimtai paziureti ir kuo greiciau tuo reikalu uzsiimti, nes poto nuo 3m vaikai nemoka atsisede tu reikalu atlikti ir atsistoja is iprocio daro. tad susiimkite ir viskas, savaite laiko ir tikrai ismoksite 4u.gif
mes per savaite laiko ismokom, mums tada bubo 1,8m 4u.gif
Linkiu sekmes ir ypac mamytei kantrybes 4u.gif
Ir siulau atsisakyti visiskai pampersu, net ir nakciai,geriau tieskit palutes, bet pampersu nenaudokit nuo tos dienos kada uzsiimsit atpratinimu 4u.gif

Nepripras kakot atsistojęs, tik jau nereikia taip gąsdint. Saviškę visiškai be sauskelnių migdžiau nuo 2m4-5mėn ir jokių bėdų dėl to nebuvo. Atėjo laikas ir vaikas suprato, kas yra puodas, ką su juo daryt ir kodėl geriau nei į sauskelnes. Nereikėjo man su puodu iš paskos lakstyti ir per prievartą sodinti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 02, 15:06)
Nepripras kakot atsistojęs, tik jau nereikia taip gąsdint. Saviškę visiškai be sauskelnių migdžiau nuo 2m4-5mėn ir jokių bėdų dėl to nebuvo. Atėjo laikas ir vaikas suprato, kas yra puodas, ką su juo daryt ir kodėl geriau nei į sauskelnes. Nereikėjo man su puodu iš paskos lakstyti ir per prievartą sodinti.

As nieko negazdinu , tiesiog taip raso literaturoj, taip kalba gydytojai ir tikrai ne is oro o is patirties smile.gif
Per prievarta as nelaksciau paskui savo vaika ir neverciau daryti to ko nenori. Isvis jokiais budais vaiko negalima prievartauti nei per prievarta valgyti nei ant puodo sestis. Man asmeniskai yra negrazu kai 3m vaikas vaiksto su pilnu pampersu issisketes...bet cia tik mano nuomone todel as anksciau ismokiau be pamperso dukryte. Kitos mamos moko taip kaip joms geriau smile.gif
tiesiog kuo anksciau tuo geriau tiek paciam vaikui tiek mamai smile.gif
Atsakyti
Nebūtinai kuo anksčiau, tuo geriau. Viskam yra savas laikas. O literatūroj rašo daug visko, gydytojų nuomonės apskritai prieštaringos. Jeigu visų klausyt, tai nespėtum persiplėšt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 02, 15:05)
tiesiog kuo anksciau tuo geriau tiek paciam vaikui tiek mamai smile.gif

Manau esat pernelyg kategoriška. Gerai, kad jums pasisekė ir dukra greitai atprato nuo sauskelnių. Mano patirtis visai kitokia. Dičkis su pampersu vaikščiojo lygiai iki 2 m. Anot jūsų turbūt pernelyg ilgai. Užteko tik 2 sav. ir jis ėmė prašytis ant puodo. Sauskelnių nereikėjo nei nakčiai, nei į lauką. Avarijų nebūdavo. Mažiui sauskelnes nuėmiau, kai jam buvo 1 m. 5 mėn. Jis iki šiol didelį reikalą daro tik į kelnes doh.gif doh.gif Pasiprašo tik mažo reikaliuko. Nakčiai ir į lauką sauskelnių nebededu nuo 2 m. 4 mėn. Na ir kaip visą tai pakomentuosit? Mano vaikų atvejis visiškai paneigia jūsų teiginius.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 02, 15:36)
Nebūtinai kuo anksčiau, tuo geriau. Viskam yra savas laikas. O literatūroj rašo daug visko, gydytojų nuomonės apskritai prieštaringos. Jeigu visų klausyt, tai nespėtum persiplėšt smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti