Įkraunama...
Įkraunama...

Pampersas nakčiai

Dar dedu merginai pampersą nakčiai, bet jau planuose atsikratyt 4u.gif
Atsakyti
mes dar dedam naktute pampi, nes labai jau pilnas po naktutes buna blush2.gif
Atsakyti
2 metukai, nebededu nei dienai, nei nakciai, nuemiau iskart ir grieztai, savaite vare nakti i lova (ant klijuotes paklodele), dabar jau sausas rytais atsikelia, bet su puodu nedraugauja vistiek doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

mano dukrytei 3m 7men ir mes nakciai dar dedame pampersus, nes nenoriu kad butu lova slapia. Dienos pakaituka tai miegam be pampersu. Naktimis kartais buna prisisiota, bet nevisada. smile.gif Kaip sakoma: ateis laikas ir nebenores tu pampersu. smile.gif
Atsakyti
labukas,
tie pampersai gi vietiek nera gerai....ypac berniukams...
mano vaikinas vis dar naktimis su pampersu tai labai viliuosi kad iki vasaros mes jo atsisakysim, jis jau jo nebenori, bet kai uzmiega mes ji uzdedam nes ryte jis buna pilnas, bet manau reikia man daugiau kantrybes ir nebedet nakti, pasisios kelis kartus i lovyte ir nebenores miegot slapias... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklinga garbanele @ 2011 03 09, 21:27)
labukas,
mano vaikinas vis dar naktimis su pampersu tai labai viliuosi kad iki vasaros mes jo atsisakysim, jis jau jo nebenori, bet kai uzmiega mes ji uzdedam nes ryte jis buna pilnas, bet manau reikia man daugiau kantrybes ir nebedet nakti, pasisios kelis kartus i lovyte ir nebenores miegot slapias... ax.gif

o jis neprabunda kai daro sysi i pampersiuka? nes as saviskiui nedejau is karto, ir jis labai retai kada nori nakti, o jeigu nori atsibunda ir man pasako kad nori sysi, tai as nepatingiu ir nueinu iki tualeto:) nes pazystu nemazai mamu, kurios del ramaus miego geriau deda pampersa negu keliasi nakti doh.gif
Ir dar, ribokite vakare skyscius, ne taip nores i toleta ir bus lengiau priprasti naktele be pamperso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinka: 09 kovo 2011 - 21:54
pinka, nu man nesunku butu atsikelt nakti tikrai ir pasodint ji tualeta...tik kad jis pabustu, nieko negaliu pasakyt kol to nepabandziau,gal jis ir pabustu, va ana diena atsibudo 5 ryto ir saukia noriu kaku, tai reiskia vaikas gali kontoliuoti tai laisvai,o ir beje diena pietu miegui jis miega be pamperso...tai reikia man buti stipriai ir susiimt,gal va net nuo sio penktadienio pradet.... ax.gif
Atsakyti
dejau ilgokai pampersa gal iki 3m,siaip nepabunda ji ir dabar pati,bet maziau skysciu pries nakty ir visad ant puoduko pries uzmiegant,ir avariju nebuna,nebent pamirsta pasysioti vakare,tada jau slapia lovyte buna,bet gelbsti pampers paklodes neperslampamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytukaass @ 2011 03 02, 20:42)
Sveikos mamytes,

mano dukrytei 3m 7men ir mes nakciai dar dedame pampersus, nes nenoriu kad butu lova slapia. Dienos pakaituka tai miegam be pampersu. Naktimis kartais buna prisisiota, bet nevisada. smile.gif Kaip sakoma: ateis laikas ir nebenores tu pampersu.  smile.gif

doh.gif
Atsakyti
kiekvienam ateis laikas, nesinervuokit, mano pupai 2metai ir du menesiai. Kaku ant puodo daro nuo metu, sysiu kartais pasiprasydavo nuo 2, visada dedavau pampersa, nakciai ir pietukams, vienu metu pastebejau, kad per pietuku miega pampersas lieka sausas. zinoma nebedejau, iskarto nuemiau pampersa ir nakciai ir ka jus manot, buna avariju tikrai bet dazniausia per visa nakti sausute arba atsikelia ir papraso. Mano patarimas zinoma jis neskirtas visoms nes kiekvienos vaikas kitos, tiesiog paimt ir uzraukt visus pampersus ir paziurekit kas bus. Nes kiek pamenu savo maze kad ir prasydavosi sysiu jau daznai, reikedavo eiti i lauka ziema dedavau pampersa vistiek, ir inai niekada nepaprasydavo manes. o namie gryzdavom iskart nuimdavom. ir prasau toliau visa diena prasydavosi. Na cia suktas dalykas tie pampersai, linkiu visoms greiciau atsikratyti ju!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklinga garbanele @ 2011 03 09, 22:27)
labukas,

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pampi nakciai dar dedam mums 1.6m smile.gif
Atsakyti