mano dukrytei 2,4metai bet nakciai mes dar dedames pampersa
mum 1metai 10menesiu ... pamperiu atsisakem pries du menesius ... pradzioj naktim dejau pamperi bet kai nakti pradejo nubust ir vis pasiprasyt jeigu nori sysiu tai nuo to laiko nebededam
turejom kolkas tik viena avarija nakti per tuos kelis menesius
nes kazka susapnaves klykt pradejo ir sysiot
naudoju ant ciuzinuko neperslampamas paklodes .. nes gaila ciuzinio butu

Sveikos mamytes. Auginu dukryte 2m 4men diena bunam be sauskelniu per pietu miega jei nededu tai ir nepadaro atsikelus bega is karto, o pries nakti tai prisigeria arbatu baisiai daug tai tenka deti nes nemanau kad ji iskentetu net kartais dar nakti atsikeliu pakeisti nes buna jei nepakeiciu nakti tai per krastus. Bandziau neduodi daug gerti pries miega bet ji jei neisgeria viso (kubus) buteliuko arbatytes neina miegoti ir baisiausiai pradeda isterikuoti jei neduodi, dar ir nakti atsikelia gerti praso su didziausiom asarom. Net nzn ka daryti su tuo gerimu. Siaip pas mane ji nuo pirmu menesiu visada labai daug gere ir sekmingai geria iki siol....Tai net nzn kaip reikia ja atpratint gerti pries miega ir ypac nakti.

mum du metukai ir keturi menesiai,nakti ir pietu miego puikiausiai ismiegam su triusikeliais sausi
.nakti gaunasi apie 12 val, kartais su trupuciu.pasitaiko avariju bet labai labai retai,po paklode esu patiesus vienkartini neperslampama paklota 60x90 (buna 60x60). o kai nemiega tai
,susipykes su puoduku pasedi o nepadaro
,retas atvejas kai nudziugina.neismanau ka ir bedaryt, nesipraso
pampersu naudojames tik i lauka .gal tas laikas mum dar neatejo kad suprastu kad pasiprasyt reikia

Praejusia nakti, pvz., nedejau pampo, nes vaikas netycia uzmigi puse 10(siaip eina miegoti 11-12), bet, zinoma, per pirma nubudima (otas buvo po 12) sodinau ant puoduko ir padare sisiu. Kita karta sisiu i puoduka dare paryciais ir dar kateli, kai jau kelemes apie 10. Na bet sunelis nakti valgo mp. Jei nevalgytu, tai manau be problemu pratemptu iki ryto. Tiesa, jis geria labai nedaug.
Mano mazius pietu miega su triusikeliais ir retai kada avarijos pasitaiko,bet nakciai nedristu nuimti pamperso,nes daug geria nakti ir prisysina.Diena mum be problemu.Jei vaziuojam i pc ar i svecius kur,tai su triusikeliais visad pasipraso.anksciau ir i lauka vesdavau su triusikeliais,bet dabar kai taip salta ir ilgiau kur pasivaiksciot islekiam,tai uzdedu pampersa,bet dazniausia gryztam sausi

QUOTE(*Vyšnelė* @ 2010 11 14, 09:13)
mano dukrytei 2,4metai bet nakciai mes dar dedames pampersa
Mes irgi dar dedame bet artimiausiu metu planuoju ir naktinį pampersiuką nuimti

manajam 2 metukai,dedam nakciai dar

nuo metų 6 mėnesių - puodukas geras draugas.
iš pradžių naktimis dar dėjau pampersiuką. dabar jau senai nenaudojam. naktimis pati pasiprašo. nebuvo dar jokių avarijų ir tikiuos nebus
nors geria labai daug, naktimis nudunda kelis kartus atsigerti.

QUOTE(Meilutia @ 2010 11 28, 13:41)
Sveikos mamytes. Auginu dukryte 2m 4men diena bunam be sauskelniu per pietu miega jei nededu tai ir nepadaro atsikelus bega is karto, o pries nakti tai prisigeria arbatu baisiai daug tai tenka deti nes nemanau kad ji iskentetu net kartais dar nakti atsikeliu pakeisti nes buna jei nepakeiciu nakti tai per krastus. Bandziau neduodi daug gerti pries miega bet ji jei neisgeria viso (kubus) buteliuko arbatytes neina miegoti ir baisiausiai pradeda isterikuoti jei neduodi, dar ir nakti atsikelia gerti praso su didziausiom asarom. Net nzn ka daryti su tuo gerimu. Siaip pas mane ji nuo pirmu menesiu visada labai daug gere ir sekmingai geria iki siol....Tai net nzn kaip reikia ja atpratint gerti pries miega ir ypac nakti. 

va va,mano tokia pati

Mes atsisakėm sauskelnių kai suėjo du metukai, bet avarijų naktį iki šiol pasitaiko.
Bet vis tiek naktim nededu sauskelnių, nes jei nepajus diskomforto, tai ir toliau taip darys. Esu paklojusi klijuotę, ant viršaus paklodę. Nesunku man tą paklodę išskalbt. Užtat pastaruoju metu vaikas pats keltis naktį pradėjo pasisioti. Anksčiau žadindavau, bet skaičiau straipsnį, kad toks kėlimas pasisioti tolygus sysiavimui į lovą.
Bet vis tiek naktim nededu sauskelnių, nes jei nepajus diskomforto, tai ir toliau taip darys. Esu paklojusi klijuotę, ant viršaus paklodę. Nesunku man tą paklodę išskalbt. Užtat pastaruoju metu vaikas pats keltis naktį pradėjo pasisioti. Anksčiau žadindavau, bet skaičiau straipsnį, kad toks kėlimas pasisioti tolygus sysiavimui į lovą.