Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(Tina*** @ 2010 01 13, 11:13)
Vdapr bandyk su rezorbanu panosį pasitepti mano dukrai tai padeda...ir lengviau kvėpuot ir tu bona pabandyk... mirksiukas.gif

Sito tepaliuko pas mane namie nei su ziburiu nerasi... nes kai kas rades sugebejo visa istepliot ... o po to kazkaip neatsirado poreikio pikrt jo...

QUOTE(*Aniri* @ 2010 01 13, 11:46)
vdapr, gydikis ir saugok  nestuke.gif . Vyro gimtadienis vasario 2? Mano mamos ta diena gince  smile.gif Tarp kitko neisivaizduoju ka dovanu  doh.gif

Jo vyro...

Tina tai kiek jau tu kilu ant saves turi? Ir galetai kokia fotke imest... nes man kazkodel atrodo kad tu ne velnio nestora... ax.gif
Atsakyti
Vdapr man rezorbanas tai pirmas vaistas nuo kosulio ir slogos vaikams...tai patariu nusipirk tikrai vertingas daiktas...
Kas dėl kilų tai geriau neklausk jau 10 turiu tikrai... blush2.gif už tave mažiau...o kas dėl fotkės tai kai bus 30 sav. tai įmesiu savo pilvūzą... doh.gif jei į ekraną tilps... biggrin.gif
O kiek pati jau turi priaugus ir pati galėtum savo grožį parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina***: 13 sausio 2010 - 12:05
mirkt - liūdna dėl Tėtės......

o dėl mažiaus ožiukų - maniškė irgi kartais rytais suskeldavo isterijų, tai nepaeina, tai nosį, tai koją skauda, tai per tamsu, tai per šviesu, tai ko tėtis žiūri, tai ko tu nežiūri - gavus lupt irgi cool.gif blush2.gif , ir daržan tą dieną nevedėm ( o čia tai jau baisu, nes daržan labai nori ) , tai dabar pasitaisius padėtis.
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 01 13, 12:03)
Vdapr man rezorbanas tai pirmas vaistas nuo kosulio ir slogos vaikams...tai patariu nusipirk tikrai vertingas daiktas...
Kas dėl kilų tai geriau neklausk jau 10 turiu tikrai... blush2.gif už tave mažiau...o kas dėl fotkės tai kai bus 30 sav. tai įmesiu savo pilvūzą... doh.gif jei į ekraną tilps... biggrin.gif
O kiek pati jau turi priaugus ir pati galėtum savo grožį parodyt mirksiukas.gif

Niu imesiu kuria diena... kai nufotkins kas nors.... ax.gif
MAtai tavo kilai gal auga del to kad dietinaisi p[ries tai... nors ir tie 10 kg atrodo normaliai tokiam laike...

Niu einu rengtis... vaziuosiu i pasimatyma....
Iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 01 13, 12:11)
Niu imesiu kuria diena... kai nufotkins kas nors....  ax.gif
MAtai tavo kilai gal auga del to kad dietinaisi p[ries tai... nors ir tie 10 kg atrodo normaliai tokiam laike...

Niu einu rengtis... vaziuosiu i pasimatyma....
Iki 4u.gif

lauksim žinių mirksiukas.gif
Aš nesidietinau, aš tik sportavau ir nuo 18 val nevalgiau...gal ir dėl to...tikiuosi numest greitu laiku viską vėl...jei jėgos neapleis... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina***: 13 sausio 2010 - 12:18
Mirkt uzjauciu del netekties console.gif
QUOTE(*Aniri* @ 2010 01 13, 11:46)
Tarp kitko neisivaizduoju ka dovanu  doh.gif

mirksiukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 01 13, 13:44)
Mirkt uzjauciu del netekties console.gif

mirksiukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif
user posted imageuser posted image

na eina sau kur gi tau tiek kantrybės ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. Jūs apie gimtadienius, ir aš apie tą patį...

Keistų nuotaikų šiuo metu esu užvaldyta. Tarsi viskas, kas atsitiko, atsitiko ne man. Tarsi tiesiog pažinočiau kažkokį žmogų, kuris palaidojo dukrą, ir tarsi tik dėl jo man būtų skaudu. Tarsi ir liūdžiu, bet kažkoks atitolęs tas liūdesys... Užsimanau verkt, o tada turiu priminti sau, dėl ko…

Žinau, kodėl taip yra. Pamažu artėja vasario 4, kada mano mergytė būtų šventusi savo pirmą gimtadienį. Žinau, kad negalima apie tai galvot, Žinau, kad be prasmės tai.

Bet juk niekas neištrins iš kalendoriaus to dienos. Turėsiu tą rytą atsibust, atsikelt, išeit į darbą. Turėsiu pragyvent tą dieną. Turėsiu tą vakarą užmigt.

Ir dabar dėl tos priežasties kasdien vyniojuosi tarsi į kokią apsauginę plėvelę. Tarsi stiklinį indą į seną laikraštį vynioju kiekvieną savo emociją, mintį, prisiminimą. Kiekvieną “kodėl?”, “kaip?”, “už ką?”, “kas būtų, jei…?”. Kiekvieną nežengtą žingsį, netartą žodį, nepamatytą šypseną, nepajaustą prisilietimą, nepadovanotą dovaną…

Kad nesudužtų.

Kad nesupjaustytų.

Kad atrodytų, tarsi tai atsitiko ne man…

Uždeki žvakę, pažvelk į ugnį…
Stebėk jos šokį, kai bus tau liūdna.
Žiūrėk į šviesą – matyk mane,
Aš visad šalia, naktis ar diena…
Žvakės liepsnelė netrukus išblės,
Tik aš neišnyksiu iš tavo širdies…
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2010 01 13, 14:52)

Keistų nuotaikų šiuo metu esu užvaldyta. Tarsi viskas, kas atsitiko, atsitiko ne man. Tarsi tiesiog pažinočiau kažkokį žmogų, kuris palaidojo dukrą, ir tarsi tik dėl jo man būtų skaudu. Tarsi ir liūdžiu, bet kažkoks atitolęs tas liūdesys... Užsimanau verkt, o tada turiu priminti sau, dėl ko…

Žinau, kodėl taip yra. Pamažu artėja vasario 4, kada mano mergytė būtų šventusi savo pirmą gimtadienį. Žinau, kad negalima apie tai galvot, Žinau, kad be prasmės tai.

Bet juk niekas neištrins iš kalendoriaus to dienos. Turėsiu tą rytą atsibust, atsikelt, išeit į darbą. Turėsiu pragyvent tą dieną. Turėsiu tą vakarą užmigt.

Ir dabar dėl tos priežasties kasdien vyniojuosi tarsi į kokią apsauginę plėvelę. Tarsi stiklinį indą į seną laikraštį vynioju kiekvieną savo emociją, mintį, prisiminimą. Kiekvieną “kodėl?”, “kaip?”, “už ką?”, “kas būtų, jei…?”. Kiekvieną nežengtą žingsį, netartą žodį, nepamatytą šypseną, nepajaustą prisilietimą, nepadovanotą dovaną…

Kad nesudužtų.

Kad nesupjaustytų.

console.gif cray.gif sutavimi aš dar ir dabar taip jaučiuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2010 01 13, 13:52)

Kad nesudužtų.

Kad nesupjaustytų.

wub.gif cray.gif

labuka 4u.gif

o kas man darosi net nezinau tingiu atrodo guleciau ir guleciau negaliu net pajudeti ax.gif namuose betvarke nu negaliu nekyla rankos ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Niu as jau po TA... Atsedejau klinikose kaip uz gera... nuo 14 val iki 17 val. doh.gif Ot ka reikia eit oficialiai... ax.gif Tai turim panele 1500 g jau apsisukusia kaip priklauso... ir aisku su virsktele ant kaklo... spaudima kai pamatavo tai isvis... 150/100 doh.gif liepe ta sekt padidino vaistu doze... dar ten visko prisake doh.gif trumpai tariant tureiu ka vieikt...
Tai tiek naujienu mano fronte...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 01 13, 19:02)
Niu as jau po TA... Atsedejau klinikose kaip uz gera... nuo 14 val iki 17 val.  doh.gif Ot ka reikia eit oficialiai... ax.gif Tai turim panele 1500 g jau apsisukusia kaip priklauso... ir aisku su virsktele ant kaklo... spaudima kai pamatavo tai isvis... 150/100  doh.gif liepe ta sekt padidino vaistu doze... dar ten visko prisake  doh.gif trumpai tariant tureiu ka vieikt...
Tai tiek naujienu mano fronte...

na eik tu sau g.gif krapus valgyk nuolatos , .... planinis cp garantuotas blink.gif
Atsakyti