Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas, Ar kuri dirbate papildomai?

Tesiam tema smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai nežinau kuo užsiimti, bet norėčiau kokio papildomo darbelio. Jau platinau ir Avon ir Oriflame.... bet nusivyliau.
Atsakyti
Papildomas (ir vienintelis biggrin.gif ) mano darbas yra namuose, svetainių kūrimas, maketavimas ir t.t. Bet ieškau dar ko nors, vis norisi tobulėt ir mokytis biggrin.gif Gal yra kokio papildamo darbo nesusijusio su kosmetika..? g.gif Kokių nors kitų konsultančių ar dar ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamiroquai @ 2010 01 09, 00:05)
Papildomas (ir vienintelis biggrin.gif ) mano darbas yra namuose, svetainių kūrimas, maketavimas ir t.t. Bet ieškau dar ko nors, vis norisi tobulėt ir mokytis biggrin.gif Gal yra kokio papildamo darbo nesusijusio su kosmetika..?  g.gif Kokių nors kitų konsultančių ar dar ko  biggrin.gif

O kokiu dar kitu konsultanciu buna? tongue.gif Ko noretum? tongue.gif
Atsakyti
Taigi ir be platinimo yra įvairių papildomų veiklų - pvz., vertėjauti arba padėti kursinius ir diplominius rašyti. Dar, manau, sėdint namie ir korepetitorės darbelis - visai neblogas būdas papildomai užsidirbti, net ir pensininkėms (aišku, išsilavinusioms) tinka.
Atsakyti
Mano papildomas darbelis su FM group. 4u.gif
Atsakyti
labutis smile.gif

toks jausmas, kad papildomas darbas tik kosmetiką platinti, jau tų platintojų daugiau nei perkančių aplink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 01 27, 11:12)
labutis smile.gif

toks jausmas, kad papildomas darbas tik kosmetiką platinti, jau tų platintojų daugiau nei perkančių aplink doh.gif

Ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 01 27, 12:12)
labutis smile.gif

Ir kas cia tokio, kazkam trugdo? g.gif
Atsakyti
man tai netrugdo schmoll.gif tik nuomonę išsakiau, kažkam trugdo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 01 28, 11:33)
man tai netrugdo schmoll.gif tik nuomonę išsakiau, kažkam trugdo? lotuliukas.gif

Šiai kosmetikos platinime pliusas tame, kad, jei nenori platint, bent sau už savikainą gali produktų pasiimti wink.gif aišku nekalbu apie tas firmas, kuriose reikia nemažo pradini įnašo.
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 27, 12:49)
Ar tikrai?

tikrai.
as kazkada avon tipo platinau biggrin.gif
savikaina didesne, nei kokiam nors Droge prekes.
Platint dabar ner kam, nes arba pati platina, arba neturi pinigu.
Atsakyti