Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas, Ar kuri dirbate papildomai?

Šaltmėte, o jūs firmoj gide dirbat ar pati sau, ar savo firmą turit? įdomu ax.gif , nes pati labai linkstu į turizmą bigsmile.gif

o šiuo metu užsiimu su Mary Kay kosmetika (JAV, veido odos priežiūra, dekoratyvinė kosmetika, kūno priežiūra, aromatai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 13 kovo 2010 - 19:20
QUOTE(*Jūra* @ 2010 02 28, 15:46)
Šaltmėte, o jūs firmoj gide dirbat ar pati sau, ar savo firmą turit? įdomu ax.gif , nes pati labai linkstu į turizmą  bigsmile.gif

Ne, neturiu savo firmos. Mano duomenys yra keliose turizmo firmose, kurios užsiima atvykstamuoju turizmu, o taip pat ir Vilniaus TIC, taigi, tam kam reikia pravest ekskursiją ta kalba, kuria aš vedu, tas ir kreipiasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2010 02 21, 22:29)
Aš šalia pagrindinio darbo, kuris tikrai geras, dar vertėjauju ir dirbu gide. KOl aks dabar dar ne sezonas, bet kai prasidės, tai tik sukis... doh.gif

O sakykit kaip su vertejavimu? Zodziu verciat ar rastu? Kazin ar imanoma skiriant tam visa diena uzsidirbti pragyvenimui ( sakykim 1000, 1200 lt)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 03 01, 09:13)
O sakykit kaip su vertejavimu? Zodziu verciat ar rastu? Kazin ar imanoma skiriant tam visa diena uzsidirbti pragyvenimui ( sakykim 1000, 1200 lt)? 4u.gif

Aš raštu pagrinde vertėjauju. Yra tekę vertėjaut ir sinchroniškai kažkada.
O užsidirbt įmanoma, jei tai būtų pagrindinis darbas, bet labai priklauso nuo kalbos.
Mane neseniai viena firma pati susirado, pasiūlė visos dienos darbą, bet atsisakiau, nes esu patenkinta tuo, ką turiu dabar. Tai bendradarbiausim projektų pagrindu. ax.gif
Atsakyti
As pradejau su Xooma dirbt, kol kas visai sauniai viskas svieciasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 12, 15:35)

kas tai?
Atsakyti
QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 12, 15:35)

ir mane suintrigavo, kas tai per firma? Bandziau internete ieskoti, bet nelabai ka supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 04 12, 15:49)
ir mane suintrigavo, kas tai per firma? Bandziau internete ieskoti, bet nelabai ka supratau smile.gif

Tai kad jokios informacijos ir nėra, Paskaičiau, neaišku, nei kas, nei kada, nei kaip sukūrė šią kompaniją.
Atsakyti
Neismes manes is cia uz reklama jeigu placiai papasakosiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 12, 16:37)
Neismes manes is cia uz reklama jeigu placiai papasakosiu? g.gif

gali i AS parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 04 12, 22:06)
gali i AS parasyti mirksiukas.gif

Na bandysiu gal cia, platesniai auditorijai. Tikiuosi negausiu velniu unsure.gif

Taigi.
Įmonė.
Kompanija Xooma Worldwide užregistruota 2005 m. gegužės 5 d. Pagrindinis kompanijos Xooma Worldwide ofisas yra Hampton mieste, Virdžinijos valstijoje.

Kompanija turi išvystytą, stabilią infrastruktūrą ir stiprią atsakingų vadybininkų komandą turinčių didelę patirtį savo darbo srityje. Kompanija rūpinasi savo reputacija ir daro viską, kad verslas klestėtų bei palaiko produkcijos kokybę aukščiausiame lygyje. Xooma Worldwide dirba jau daugiau nei 50 pasaulio šalių ir toliau plečia realizacijos rinką.

Pagrindinis produktas:
Xtreme X2O yra natūralus organinių mineralų kompleksas gautas iš švarių vandenyno ištakų prie Okinava salų. Surinktas savo natūralioje formoje. Prieš pakuodami šį galingą produktą į pakuotes, mes naudojame patentuotą rinkimo procesą, kad išgautume patį aukščiausią skaidrumo ir saugumo lygį .
Pakeisk savo vandenį! Padaryk X2O savo kasdieniu sveikatos ir atsigaivinimo šaltiniu!
Tai lengva kaip 1-2-3!
Žingsnis Nr1: Imesti vieną X2O pakelį į 600-800ml vandens.
Žingsnis Nr2: Plakti apie 10-15 sekundžių.
Žingsnis Nr3: Leisti apie 5 minutes pastovėti, kad X2O pakeistų Jūsų vandenį.
Šiandien, kai vis blogėja mūsų geriamas vanduo, visi žmonės renkasi vandenį buteliuose. Vanduo buteliuose yra daug sveikesnis nei iš krano,bet tai vis tiek paprastas vanduo.

Kam gerti paprastą vandenį, jei galima gerti labai priturtintą vandenį? Tik vienas pakelis Xtreme X2O ir Jūsų vanduo bus prisotintas įvairiais mineralais ir elektrolitais.

Hydratacija: X2O ištikrųjų padaro vandenį "šlapesnį", nes vandens molekulės tampa elastingesnes. Tai itin padidina vandens galimybę sudrėkinti jūsų kūną molekolių lygyje.

pH: „pH“ reikšmė yra nuo 0 iki 14, kur pH<7 rūgštiniams tirpalams, ph=7 neutraliems tirpalams ir ph>7 šarminiams tirpalams. Vieno taško nukritimas, tai 10 kartų daugiau rūgšties.

Mineralizacija: Viename pakelyje X2O yra kalcio, magnio ir dar 70 įvairių mineralų.

X2O yra gryname jonų pavidale. Tai reiškia, jog Jūsų organizmas iš karto viską įsisavina. X2O taip pat gali padėti jūsų kūnui:
• Absorbuoti vitaminus ir mineralus iš jūsų valgio bei maisto papildų
• Kovoja su artritu bei širdies lygomis
• Valo kepenis, inkstus ir žarnyną
• Saugo jūsų kūną nuo radikalių lastelių irimo
• Padidina raumenų ir sąnarių lankstumą
• Padidina deguonies lygį
• Sutvarko virškinimo problemas
• Sureguliuoja cukrų kraujyje
• Sutvarko kraujo spaudimą
• Neutralizuoja žalingas rūgštis

Video kaip neutralizuojamas chloras vandenyje.
Video2 kaip teisingai naudoti.

Mano asmeniniai įspūdžiai apie prekę:
Dažnai tenka gerti vandenį iš krano, todėl man tas paketėlis tikras išsigelbėjimas. Be jau minėtų punktų X2O pagalba atsikračiau siaubingų bėrimų kaktos, dekoltė ir nugaros srityje (dermatologė visada sakydavo, kad jie dėl užteršto organizmo), pripratau kasdien išgerti privalomą kiekį vandens, nes prieš akis nuolat žiba ryškus buteliukas smile.gif
Beje, darbą labai palengvina tai, kad žmonės nuolat būtent į tą buteliuką atkreipia dėmesį smile.gif Jei jau enpavyksta rasti norinčių dirbti tai beveik visada atsiranda norinčių tiesiog pabandyti prekė (apie 100lt) nuo ko irgi gaunami procentai smile.gif

Žinau, kad darbas skamba kaip painiai, bet viskas labai greitai paaiškėja pradėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta.xooma @ 2010 04 12, 21:57)
Na bandysiu gal cia, platesniai auditorijai. Tikiuosi negausiu velniu unsure.gif

Kokie mokslininkai atliko visus tuos tyrimus dėl vandens mineralizacijos, žmogaus organizmo poreikių?
Kokios organizacijos patvirtino tuos tyrimus?
Kodėl kompanija nėra legali Lietuvoje?
Atsakyti