Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas, Ar kuri dirbate papildomai?

QUOTE(zvaigzdut @ 2010 01 28, 14:02)
tikrai.
as kazkada avon tipo platinau biggrin.gif
savikaina didesne, nei kokiam nors Droge prekes.
Platint dabar ner kam, nes arba pati platina, arba neturi pinigu.

Tai aš čia ne apie Avon kalbu. Aš irgi kažkada platinau, bet ten š... nes realiai užsidirbi tik centus..
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 28, 17:38)
Tai aš čia ne apie Avon kalbu. Aš irgi kažkada platinau, bet ten š... nes realiai užsidirbi tik centus..

platink ka nori, visur tas pats principas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdut: 29 sausio 2010 - 08:51
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 01 29, 08:51)
platink ka nori, visur tas pats principas.

Principas gal ir toks pat, bet ne visur tokios uždarbio galimybės. Pvz. žinau, kad vienas platina oriflame'ą jau 9 metus ir didžiuojasi, kad uždirba 2000lt komisinius, ale ten direktorius auksinis ar kažkoks.. o va pvz mano FM rėmėja po metų laiko įdėto darbo uždirba 6000lt + pardavimai. Pati netikėjau, kol nepamačiau. Bet jei realiai nori užsidirbti, turi tikrai daug darbo įdėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViktoOote: 29 sausio 2010 - 10:56
QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 29, 11:54)
Principas gal ir toks pat, bet ne visur tokios uždarbio galimybės. Pvz. žinau, kad vienas platina oriflame'ą jau 9 metus ir didžiuojasi, kad uždirba 2000lt komisinius, ale ten direktorius auksinis ar kažkoks.. o va pvz mano FM rėmėja po metų laiko įdėto darbo uždirba 6000lt + pardavimai. Pati netikėjau, kol nepamačiau. Bet jei realiai nori užsidirbti, turi tikrai daug darbo įdėti.

nu tai va, atsiranda kokiu, kurie surenka visus uzsakymus ir kitiem,s nebelieka kur platint
ps tokiu jei ir yra, tai tik vienas kitas
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 01 27, 11:12)
labutis smile.gif

toks jausmas, kad papildomas darbas tik kosmetiką platinti, jau tų platintojų daugiau nei perkančių aplink doh.gif

thumbup.gif

teisybė... Paskambina draugai, sako- galim į svečius? Atsakau - žinoma, seniai besimatėm.... Atvažiuoja, pašnekam 10 min... ir kyla klausimas- gal šįkart nori žurnaliukus peržvelgti doh.gif

žodžiu bendravimas ieškant naudos unsure.gif

Kažkaip tapus konsultantėmis prisimenami draugai ir pažįstami.... pabendravus keliasdešimt minučių iškart aišku kas ir su kuo valgoma....

Aš irgi tik savo nuomonę išsakiau... ax.gif

Atsakyti
Pati netikėjau, kol nepamačiau. Bet jei realiai nori užsidirbti, turi tikrai daug darbo įdėti.
[/quote]

Tik ne siais laikais. Bent jau as pati sau galiu leist tik sampuna. Apie visa kita negaliu sau leist net galvot. Gaunu vos 600 is birzos. Pragyvenimui po mokesciu beveik nieko nelieka. Kokia gali but kosmetika.
Turiu ir as FM. Bet siulyt neturiu kam. Visi panasioj buklej
Atsakyti
Sveikutes drinks_cheers.gif As irgi turiu FM, L'ambre... bet tokie laikai. Neseniai uzsiemiau dirbti su maisto produktais, lietuviskais. Principas marketingo, bet skirtumas tas, kad cia maistas-ir sau pigiau ir procentai (nuolaidos) kaupiasi... ziuresim kaip cia seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hadesa @ 2010 02 09, 23:16)
Sveikutes  drinks_cheers.gif  As irgi turiu FM, L'ambre... bet tokie laikai. Neseniai uzsiemiau dirbti su maisto produktais, lietuviskais. Principas marketingo, bet skirtumas tas, kad cia maistas-ir sau pigiau ir procentai (nuolaidos) kaupiasi... ziuresim kaip cia seksis  4u.gif

o kokie tie lietuviski produktai g.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 02 10, 08:53)
o kokie tie lietuviski produktai g.gif

Utenos mesa, gardukas, kedainiu koncervu fabrikas ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hadesa @ 2010 02 10, 11:18)
Utenos mesa, gardukas, kedainiu koncervu fabrikas ir t.t. 4u.gif

kaip idomu... rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu ir normalu darba, ir papildoma.... tai kosmetika, tik kazkaip paskaiciau, akd rasot, jog draugai tik katalogui pavartyti prisimenami... vadinasi tai nera tikri draugai....niekada vien del katalogu nesiprasau pas draugus kavos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šalia pagrindinio darbo, kuris tikrai geras, dar vertėjauju ir dirbu gide. KOl aks dabar dar ne sezonas, bet kai prasidės, tai tik sukis... doh.gif
Atsakyti