Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas, Ar kuri dirbate papildomai?

Mane irgi apie maistą domintų, parašykite kas nors į az plačiau.

Užsiimu ir pati kažkuo panašiu, patinka, kad nesudėtinga ir produktas geras, žinomas ir nebrangus, tai užtenka pasiūlyti draugam ar draugų draugam smile.gif Indiška kosmetika bei maisto papildai.
Atsakyti
Ieskojau papildomo darbo namuose, ir pasiseke surasti. Reikia noro, ir viskas imanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 10 27, 23:39)
Ieskojau papildomo darbo namuose, ir pasiseke surasti. Reikia noro, ir viskas imanoma ax.gif

ir kokį suradote?
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 10 27, 23:39)

doh.gif bevertis komentaras, jei nera kas pasakyt tai geriau ir patylet
As labai noriu but mulate - nora turiu, bet vis dar neparuduoju !
Atsakyti
labas vakaras gal kuri platinat auksa\sidabra pigiau?noreciau ir as tokio darbelio tad ieskau kas uzvestu mane ant sio kelio blush2.gif bigsmile.gif gal turit pazystamu ar pacios tuo uzsiimat?
platinau visad fm group bet kazko tai labai ir neuzsidirbu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ispanija650 @ 2010 11 18, 20:04)
labas vakaras gal kuri platinat auksa\sidabra pigiau?noreciau ir as tokio darbelio tad ieskau kas uzvestu mane ant sio kelio blush2.gif  bigsmile.gif gal turit pazystamu ar pacios tuo uzsiimat?
platinau visad fm group bet kazko tai labai ir neuzsidirbu schmoll.gif

manau be pastangu nei su fm, nei su metalais nesiseks g.gif
Atsakyti
Aš dirbu su fm group, bet labai nesiseka. Perku tik sau dar kartais draugai ka nors nusiperka...mane domintų sidabro prekyba. gal kas nors galite užvesti ant kelio?smile.gif
Atsakyti
Merginos, baikit AŽ dėžutes užvertinėti pasiūlymais. Kam reikės, pats paparašys. o nepažįstamiems siuntinėti beprasmiška, tai šlamštas.
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 02 12, 12:28)
Pritariu  drinks_cheers.gif

Ir kas svarbiausia atsiranda daug žmonių, kurie patiki ir pinigus perveda neaiškioms organizacijoms doh.gif neapsigaukite 4u.gif jei norite uzsidirbti tai turite mokėti pvz. rankdarbius daryti, kepti tortus, rašyti gerus ir kokybiškus rašto darbus, versti tekstus, teikti konsultacines paslaugas (buhalterines, teisines ir pan.), o sėdint ir nieko nedarant ar tik pinigus kažkam pervedus- neuždirbsite.
Atsakyti
na niekas cia milijonu ir neuždirba, bet papildomi pinigėliai netrukdo, aš pati asterijoj esu ir jau turiu šiokias tokias pajamas papildomas, ir mokestį jau mokėt iš savų nereikia, atsiperka. na kas nori, tas būdų randa ir uždirba, su mersu gal nevažinėju, bet keletas litų vis į šeimą, o ne iš jos.
Atsakyti
QUOTE(erikute333 @ 2011 02 12, 15:37)
na niekas cia milijonu ir neuždirba, bet papildomi pinigėliai netrukdo, aš pati asterijoj esu ir jau turiu šiokias tokias pajamas papildomas, ir mokestį jau mokėt iš savų nereikia, atsiperka. na kas nori, tas būdų randa ir uždirba, su mersu gal nevažinėju, bet keletas litų vis į  šeimą, o ne iš jos.

Kiek laiko ten dirbate? Kiek sumokėjote? Kiek uždirbote?
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 02 12, 15:48)
Kiek laiko ten dirbate? Kiek sumokėjote? Kiek uždirbote?

Ir svarbiausia, ar išsiėmėte grynų pinigų, o ne tik kompo ekrane matėte?
Atsakyti