Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(jurate26 @ 2010 10 19, 22:27)
sveikos,uzsisakiau sebastian laminata  smile.gif  mokejau zymiai maziau nei lt ikainiai,pabandysiu tikuosi tiks smile.gif  labai panasu rezultata gaunu naudodama LOREAL POWER REPAIR B Damaged Hair Treatment  ax.gif  plaukai slidus,atgaivinti nu tikrai super  thumbup.gif  tokia procedura bent jau uk kainuoja 15 svaru uz viena karta  biggrin.gif

is kur uzsisakete, jei ne paslaptis, Sebastian laminata? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 19, 17:25)
o jus uzsisakete is kur nors? g.gif

Jo, is beautyclicks.com per tarpininke 4u.gif
Atsakyti
[quote=magnetism,2010 10 18, 19:45]
as jau buvau rasiusi, kad kaip man dare su sebastian laminavima kirpykloje, tai irgi kepino apie 45 minutes doh.gif nors as buvau paskaicius, kad reikia 15-20..
del skirtingu firmu laminatu, tai man vis tik goldwell vadinamoji inner effect turbut pati geriausia.. nezinau, gal kad daugiausia proceduru esu pasidariusi g.gif klajoju bandydama vis, bet turbut reikes prie jos ir apsistoti.. aj dar zadu alfa parf pabandyt.. o siaip pagal patikima tai man butu taip is bandytu 1. goldwell 2. paul mitchell 3. sebastianas

Niekur nerandu, kad merginos diskutuotų apie Inner effect (jei yra atskira tema, tai būčiau dėkinga, kad nukreiptumėt kas). Turiu klausimą - ar sudėtinga pasidaryti Inner effect namuose, ar reikia turėti daug priemonių, ar reikia kažką sumaišyti ir pan. ar užtenka nusipirkti priemonę, ją ištepti plaukučius, palaikyti ir nuplauti. Ar dar papildomai reikia šampūną ir kondicionierių? Ar salone galėčiau nusipirkti tą priemonę?
Atsakyti
[quote=Godike,2010 10 20, 11:38]
[quote=magnetism,2010 10 18, 19:45]
as jau buvau rasiusi, kad kaip man dare su sebastian laminavima kirpykloje, tai irgi kepino apie 45 minutes doh.gif nors as buvau paskaicius, kad reikia 15-20..
del skirtingu firmu laminatu, tai man vis tik goldwell vadinamoji inner effect turbut pati geriausia.. nezinau, gal kad daugiausia proceduru esu pasidariusi g.gif klajoju bandydama vis, bet turbut reikes prie jos ir apsistoti.. aj dar zadu alfa parf pabandyt.. o siaip pagal patikima tai man butu taip is bandytu 1. goldwell 2. paul mitchell 3. sebastianas

Niekur nerandu, kad merginos diskutuotų apie Inner effect (jei yra atskira tema, tai būčiau dėkinga, kad nukreiptumėt kas). Turiu klausimą - ar sudėtinga pasidaryti Inner effect namuose, ar reikia turėti daug priemonių, ar reikia kažką sumaišyti ir pan. ar užtenka nusipirkti priemonę, ją ištepti plaukučius, palaikyti ir nuplauti. Ar dar papildomai reikia šampūną ir kondicionierių? Ar salone galėčiau nusipirkti tą priemonę?
[/quote]

cia auskciau yra ideta nuoroda puslapio, is kur galima parsisiuti goldwell priemones.. arba jeigu turit pazįstama kirpeja, tai parduotu, nes siaip kiek skaiciau goldwell bukleta kirpykloj, tai tie koncentratai tik profesionliam naudojimui.. yra is tos linijos sampunas, kondicionierius ir kauke dar.. (tuos tikrai be problemu nusipirksit kirpykloj)
man kirpykloje daro taip - isplauna galva, ant nusausintu plauku uztepa 2 sumaisytas priemones, uzdeda kepurele, palaikau kazkiek laiko ir isplauna.. tai namu salygom nesunku pasidaryt.. paskui namuose galima naudoti tos pacios linijos sampuna, kondicionieriu ir kauke.. kokias priemones maiso ir kokiu santykiu, priklauso nuo plauku..
man po pirmos proceduros nebuvo kazko ispudingo, po antros jau geriau, taip su kiekviena gereja.. smile.gif bet proceduras darausi reguliariai, kas 4-6 savaites
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 20, 08:52)
is kur uzsisakete, jei ne paslaptis, Sebastian laminata? ax.gif

www.sleekhair.com irgi yra sebatsian laminato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnetism: 20 spalio 2010 - 18:17
QUOTE(magnetism @ 2010 10 18, 19:45)
del skirtingu firmu laminatu, tai man vis tik goldwell vadinamoji inner effect turbut pati geriausia.. nezinau, gal kad daugiausia proceduru esu pasidariusi  g.gif klajoju bandydama vis, bet turbut reikes prie jos ir apsistoti.. aj dar zadu alfa parf pabandyt.. o siaip pagal patikima tai man butu taip is bandytu 1. goldwell 2. paul mitchell 3. sebastianas

O "Inner effect" procedūra - laminavimas? g.gif Man tai sakė, kad tai kaip gydomoji/plauko struktūrą atstatanti 'kaukė' smile.gif Aš pirmąkart pasidariau, bet kaip plaukai sveikai atrodo, tapsiu priklausoma doh.gif biggrin.gif
QUOTE(magnetism @ 2010 10 20, 19:18)
man kirpykloje daro taip - isplauna galva, ant nusausintu plauku uztepa 2 sumaisytas priemones, uzdeda kepurele, palaikau kazkiek laiko ir isplauna..

man po pirmos proceduros nebuvo kazko ispudingo, po antros jau geriau, taip su kiekviena gereja..  smile.gif bet proceduras darausi reguliariai, kas 4-6 savaites

Man irgi šią procedūrą taip pat atliko. Išplovus galvą, rankšluosčiu nusausino plaukus, kažko užtepė, apvyniojo šiltu rankšluosčiu ir sėdėjau (ilgokai..panašu, kad kiek ilgėliau nei pusvalandį).
Bet man kirpėja sakė, kad pirmus kartus (berods kokias 4 procedūras) reiktų daryti poros savaičių intervalu, tai aš galvoju ar čia individualu, ar kiekvienai klientei kitaip pataria. UŽsirašiau po poros savaičių vėl. Įdomu kaip pats Goldwell'as rašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 22, 20:10)

Kokio ilgio jusu plaukai ir kiek mokejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 22, 20:10)
O "Inner effect" procedūra - laminavimas? g.gif Man tai sakė, kad tai kaip gydomoji/plauko struktūrą atstatanti 'kaukė' smile.gif Aš pirmąkart pasidariau, bet kaip plaukai sveikai atrodo, tapsiu priklausoma doh.gif  biggrin.gif

Inner effect ir laminavimas skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godike @ 2010 10 22, 20:19)
Inner effect ir laminavimas skirtingi dalykai smile.gif

Tokio dalyko kaip laminavimas išvis nėra, čia plaukų atstatymo procedūra
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 22, 20:14)
Kokio ilgio jusu plaukai ir kiek mokejot?  4u.gif

Plaukai gal maždaug iki pusės kaklo (nesiekia pečių), va tokie (ir spalva ir pati šukuosena):
user posted image, tai už "Inner effect" procedūrą mokėjau 80 Lt (pati procedūra ir po jos sušukavimas). Kainyne žiūrėjau, tai parašyta 50-120 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 10 22, 20:34)
Tokio dalyko kaip laminavimas išvis nėra, čia plaukų atstatymo procedūra

Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Jei visi vadina laminavimu, tai ir aš taip vadinu.

Laminavimas – tai išorinis plauko padengimas, kurio dėka plaukai tampa storesni, blizgantys ir lygūs.

Inner Effect - tai Nano technologijos stipri plaukų gydymo ir atstatymo procedūra. Ji leidžia Jums atstatyti, pagydyti plauką, ilgiau išlaikyti spalvą, šukuoti juos be ,,kaltūnų''.

Manau, yra skirtumas ir tarp pavadinimų ir tarp procedūrų.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 22, 19:10)
O "Inner effect" procedūra - laminavimas? g.gif Man tai sakė, kad tai kaip gydomoji/plauko struktūrą atstatanti 'kaukė' smile.gif Aš pirmąkart pasidariau, bet kaip plaukai sveikai atrodo, tapsiu priklausoma doh.gif  biggrin.gif

Man irgi šią procedūrą taip pat atliko. Išplovus galvą, rankšluosčiu nusausino plaukus, kažko užtepė, apvyniojo šiltu rankšluosčiu ir sėdėjau (ilgokai..panašu, kad kiek ilgėliau nei pusvalandį).
Bet man kirpėja sakė, kad pirmus kartus (berods kokias 4 procedūras) reiktų daryti poros savaičių intervalu, tai aš galvoju ar čia individualu, ar kiekvienai klientei kitaip pataria. UŽsirašiau po poros savaičių vėl. Įdomu kaip pats Goldwell'as rašo  g.gif

del tu pavadinimu jau cia buvo diskusija, kaip jau kazkuri mergaite ir rase, kad turbut nuo sebastian laminavimo taip ir vadina.. as skambinausi klaipedoje i kirpykla, kur buvo parasyta prie paslaugu, kad daro laminavima, klausiu su kuo darot, sako - goldwell inner effect.. tai is tikro ir yra tas pats velnias, nes pvz paul mitchell laminavimas - plauko primaitinimas medziagomis.. tikslas - atstatyti plauka, bet vadina laminavimu..
o del proceduru daznumo tai net nezinau, as kazkaip kas 4-6 savaites darau, bet nieko nesake kirpeja, kad kas 2 savaites reiktu.. g.gif kol dare procedura varciau goldwello zurnala, skirta kirpejams, bet neuzfiksavau del to daznumo..
Papildyta:
QUOTE(Godike @ 2010 10 22, 19:43)
Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Jei visi vadina laminavimu, tai ir aš taip vadinu.

Laminavimas – tai išorinis plauko padengimas, kurio dėka plaukai tampa storesni, blizgantys ir lygūs.

Inner Effect  - tai Nano technologijos stipri plaukų gydymo ir atstatymo procedūra. Ji leidžia Jums atstatyti, pagydyti plauką, ilgiau išlaikyti spalvą, šukuoti juos be ,,kaltūnų''.

Manau, yra skirtumas ir tarp pavadinimų ir tarp procedūrų.

jeigu vadovautis siuo laminavimo apibrezimu, tai tada nezinau is viso tokios proceduros, nebent su sebastianu.. nes tiek su goldwell, tiek paul mitchell, alfa parf, joico (prisiminiau, kad seniai seniai ir toki bandziau), atstato plauka is vidaus.. bent jau proceduru aprasymuose taip raso..
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2010 10 22, 22:09)
as skambinausi klaipedoje i kirpykla, kur buvo parasyta prie paslaugu, kad daro laminavima, klausiu su kuo darot, sako - goldwell inner effect.. tai is tikro ir yra tas pats velnias, nes pvz paul mitchell laminavimas - plauko primaitinimas medziagomis.. tikslas - atstatyti plauka, bet vadina laminavimu..
o del proceduru daznumo tai net nezinau, as kazkaip kas 4-6 savaites darau, bet nieko nesake kirpeja, kad kas 2 savaites reiktu..  g.gif

Taip, apie Paul Mitchell laminavimą irgi skaičiau, bet tai iškart man pasirodė, kad tai irgi kažkokia plauko atstotomoji-maitinamoji procedūra drinks_cheers.gif
Man iš esmės tas pavadinimas nėra labai reikšmingas, svarbiausias - efektas.

magnetism, aš kaip supratau jūs atlikusi ne vieną procedūrą ax.gif Ar jūs jas planuojate ilgą laiką daryti - t.y. periodiškai, nuolat? Ir ar plaukučiai labai pasikeitė po keletos procedūrų? ax.gif

Aš tai paieškojau internete ir radau, kad ši procedūra daroma atitinkamom proporcijom maišant du ingridientus. Ir praktiškai tikrai būtų galima darytis pačiai, dvi didelės reikalingų produktų 'skardinės' kainuotų apie 90 $, tad su kažkuo pvz. pasidalinant tuos produktus, už 100 Lt nevienąkart būtų galima palepinti plaukučius, tuo labiau, kai jau išbandyta pas kirpėją, tad turbūt bandysiu ieškot iš kur parsisiųst g.gif Kaskart po 80 Lt atiduot pagailo (nors efektas tikrai man labai patinka thumbup.gif ), bet kol nerasiu kaip nusipirkt, teks tiek mokėt..
Atsakyti